جیلی به مناسبت سال نوی چینی و با کمک ۷۵۰ دستگاه جیلی امگرند، بزرگترین پازل خودرویی دنیا را ساخت. این اتفاق توسط باشگاه رسمی هواداران جیلی امگرند انجام و باعث شد تا جیلی بتواند عنوان بزرگترین چیدمان خودرویی جهان را در کتاب گینس از آن خود کند.
قرار گیری خودروهای مذکور در کنار یکدیگر و هماهنگی و تنظیم آنها بیش از ۳۰ ساعت به درازا کشیده است. این اتفاق در ۳۱ دسامبر سال ۲۰۲۰ رخ داده و در واقع هدف از انجام آن مطرح کردن نام شرکت جیلی و نوعی تبلیغ برای این کمپانی خودروسازی است.
براساس تصاویری که از پازل خودرویی منتشر شده خودروهای جیلی امگرند با دو رنگ متضاد سفید و سیاه در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند و این موضوع سبب شده که تصویر نهایی از بالا مشابه با سر گاو باشد.
چرا گاو؟
در سال چینی چرخهای به نام زودیاک وجود دارد و هر ۱۲ سال یکبار تکرار میشود. بر اساس این چرخه هر سال نام خاص خود را دارد و سال نو چینی نیز سال گاو است. به همین دلیل نیز جیلی از کنار هم قرار دادن ۷۵۰ خودرو خود تصویر گاو را به نمایش در آورده است. در تقویم سنتی چین ۱۲ فوریه سال ۲۰۲۱ برابر است با سال نو و جشن بهاره چین.
سال نو چینی یکی از مهمترین رویدادهای کشور چین تلقی میشود که هر ساله با آداب و مراسم خاصی برگزار میشود. متاسفانه امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا جشنهای سال نو چینی چندان مورد استقبال قرار نگرفت. جالب است بدانید بسیاری از مردم چین به دلیل شیوع این ویروس از رفتن به شهر زادگاه و دیدار بزرگان خانواده خود منصرف شدهاند.
معیارهای گینس برای ساخت یک پازل خودرویی
براساس دستورالعملهایی که گینس مطرح کرده است چیدمان خودروها در یک پازل خودرویی باید از ضوابط و مقررات خاصی پیروی کند. به همین جهت نیز ۷۵۰ دستگاه خودرو جیلی امگرند به نحوی در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند که از بالا الگوی مشخص و تکراری را تشکیل دهد. همانطور که پیش از این نیز بیان شد طرح جیلی مشابه با سر یک گاو بوده است. همچنین فاصله بین اتومبیلها نیز بیشتر از ۲۰ سانتیمتر نبوده است. همچنین این پازل خودرویی مساحتی بیشتر از ۷ هزار متر مربع را اشغال کرده است. گفتنی است مساحت هر پازل خودرویی نباید کمتر از ۳ هزار متر مربع باشد.
رکوردهای مرتبط با صنعت خودروسازی در گینس
از جمله رکوردهای دیگری که از صنعت خودروسازی در کتاب گینس ثبت شده میتوان به رکورد ثبت شده توسط شاسیبلند 2006 saab اشاره کرد. آقای Jussi Kallioniemi این خودرو را بیشتر از ۱.۶ کیلومتر یا به عبارت دیگر یک مایل هل داده و توانست این عمل را در سریعترین زمان ممکن یا به عبارت دیگر در ۱۳ دقیقه و ۲۶ ثانیه انجام دهد.
یکی دیگر از رکوردهای ثبت شده در گینس مرتبط با یک دستگاه پورشه تایکان است. این خودرو در سال گذشته توانست طولانیترین دریفت جهانی مرتبط با خودروهای برقی را ثبت کند. این دریفت با سرعت متوسط ۴۶ کیلومتر بر ساعت انجام شده و راننده آن مسافتی بیشتر از ۴۲ کیلومتر را در مدت زمانی برابر با ۵۵ دقیقه طی کرده است.
منبع: motor1
نویسنده: زهرا ملکی