سوپرکار بلوندی: معروف ترین اینفلوئنسر خودرویی

۵ خرداد ۱۴۰۱ سوپرکار بلوندی: معروف ترین اینفلوئنسر خودرویی

با پیشرفت فناوری و افزایش سرعت اینترنت و سهولت دسترسی به آن در سراسر جهان، پلتفرم‌های مختلفی در حوزه شبکه‌های اجتماعی با کاربردهای گوناگون، از اینستاگرام و توییتر گرفته تا یوتیوب و تیک تاک شکل گرفته‌اند و بخشی از وقت روزانه مردم را به خود اختصاص می‌دهند.

این پلتفرم‌ها زمینه‌ای برای به وجود آمدن شغلی به نام اینفلوئنسر و اصطلاحی به نام اینفلوئنسر مارکتینگ فراهم کرده و امکانی جدید را در دسترس شرکت‌ها برای معرفی کالا و خدماتشان ایجاده کرده است.

اینفلوئنسرها که در اصطلاح عامیانه «شاخ مجازی» نام دارند، افرادی هستند که در شبکه‌های اجتماعی، مخصوصا اینستاگرام فالوئر (دنبال‌کننده) زیادی دارند و می‌توانند روی ذهن این افراد تاثیر بگذارند.

تعدادی از معروف‌ترین اینفلوئنسرها در حوزه خودرو فعالیت می‌کنند که در زبان انگلیسی به آنها Carfluencer می‌گویند. سوپرکار بلوندی (Supercar Blondie) معروف‌ترین اینفلوئنسر خودرویی جهان است.

سوپرکار بلوندی کیست؟

الکساندرا هرسکی سوپرکار بلوندی

الکساندرا مری هرسکی (Alexandra Mary Hirschi) که در فضای مجازی با نام سوپرکار بلوندی شناخته می‌شود، سلبریتی شبکه‌های اجتماعی، مجری، ویدیو بلاگر و اینفلوئنسر خودرویی است. بیشتر شهرت و معروفیت او به خاطر تهیه و تولید ویدیو و فیلم در حوزه خودرو و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی مثل فیس‌بوک، اینستاگرام و یوتیوب است. صفحه سوپرکار بلوندی در فیس‌بوک ۴۳ میلیون فالوئر، در اینستاگرام ۹.۴ میلیون فالوئر و در یوتیوب بیش از ۷ میلیون فالوئر دارد.

الکس هرسکی یک شبه صاحب صفحه‌هایی با میلیون‌ها فالوئر در اینستاگرام نشد و پیش از تبدیل شدن به سوپرکار بلوندی، زمانی که دانشجوی روزنامه‌نگاری بود، به عنوان مجری و گوینده در شبکه محلی بریزبین استرالیا کار می‌کرد. اولین شغل تمام وقت او، مجری‌گری و گویندگی در یکی از رسانه‌های سنگاپور بود.

سپس سوپرکار بلوندی از استرالیا به دبی نقل مکان کرد و به مدت ۹ سال، یک برنامه گفتگوی رادیویی را تولید و اجرا کرد. جان تراولتا، جیک جیلنهال و لیام نیسون از معروف‌ترین مهمانان برنامه رادیویی هرسکی بودند.

در سال ۲۰۱۵ هرسکی صفحه اینستاگرام سوپرکار بلندی را راه‌اندازی کرد و سپس پس از ۹ سال، کار در رادیو را رها و تمام وقتش را صرف ساخت ویدیو برای شبکه‌های اجتماعی کرد.

سرآغاز سوپرکار بلوندی

اگر در گوگل عبارت «supercar blondie» را جستجو کنید، اولین نتیجه‌ای که نشان داده می‌شود، کانال یوتیوب سوپرکار بلوندی است. اینکه لینک‌های یوتیوب، توییتر، فیس‌بوک، اینستاگرام و سایت در رتبه‌های اول تا پنجم سرچ گوگل نمایش داده شوند، اتفاق فوق‌العاده‌ای است. البته برای رسیدن به این مرحله باید ماه‌ها و سال‌ها زمان گذاشت و محتواهایی باکیفیت و جذاب تولید کرد.

در پنجمین سال تهیه و اجرای برنامه رادیویی، کمپانی بنتلی پیشنهاد تست و آزمایش یکی از خودروهایش را به هرسکی داد. در این زمان بود که صفحه اینستاگرام سوپرکار بلوندی در سال ۲۰۱۵ راه‌اندازی شد.

بعد از تست محصول بنتلی، Supercar Blondie به فکر همکاری با دیگر برندها و کمپانی‌های خودرویی افتاد. صفحه سوپرکار بلوندی در ابتدا ۳۰۰ فالوئر داشت، اما به مرور زمان و با انتشار منظم ویدیوها در اینستاگرام، تعداد دنبال‌کنندگان بالا رفت.

بعد از ۱۸ ماه تولید و انتشار ویدیو، تعداد بازدیدکنندگان صفحه Supercar Blondie به ۵۰ هزار نفر رسید و در این زمان بود که الکس تصمیم گرفت، از رادیو استعفا دهد و تمام وقتش را صرف برند صفحه خود کند.

از آن زمان، الکساندرا مری هرسکی که به سوپرکار بلوندی معروف شده، با همکاری خودروسازان معروف جهان، به تولید ویدیوهای خودرویی مشغول است.

روش بررسی خودرو

الکساندرا هرسکی سوپرکار بلوندی

الکس هرسکی قبل از اینکه به صورت تمام وقت سرگرم تولید محتوا شود، با افراد خودرویی و اهل فن در این زمینه آشنا شد و شبکه‌ای از روابط  ایجاد کرد، که در نهایت باعث شد تا بنتلی اولین پیشنهاد تولید ویدیو را به او بدهد.

البته زاویه دید متفاوتش هم تمایزی بین کارهای او با اینفلوئنسرهای مرد ایجاد می‌کند. سوپرکار بلوندی خودروها را بیشتر از نظر زیبایی و ظاهر بررسی می‌کند، در صورتی که توجه اینفلوئنسرهای مرد بیشتر به سمت مسائل و مشخصات فنی است.

از نظر خودش، او بیشتر یک «ماشین‌باز» است تا اینکه کارشناس خودرویی باشد. در ویدیوهای سوپرکار بلوندی خبری از جزئیات ریز و دقیق نیست و از دید یک فرد مبتدی یا به قول خودش «دختر همسایه» (girl next door)، خودرو را بررسی می‌کند.

الکس هرسکی تلاش می‌کند به جایی برسد که خودش خودروها و برندها را برای تست و بررسی انتخاب کند. بدین شکل، اون کنترل بیشتری بر کارش خواهد داشت.

درآمد هرسکی

ارزش خالص دارایی الکساندرا هرسکی در سال ۲۰۲۰ میلادی، ۱۵ میلیون دلار تخمین زده می‌شد که حالا به حدود ۱۷ میلیون دلار رسیده است.

بر اساس آمار، صفحه یوتیوب سوپرکار بلوندی به طور میانگین روزانه ۴۶۰ هزار بازدید دارد و مجموع این آمار به ۵۷۰ میلیون بازدید می‌رسد. بنابراین، درآمد سالانه او از یوتیوب عددی بین ۵۲ هزار تا ۸۵۱ هزار دلار است.

با جمع درآمد سالانه هرسکی از صفحات سوپرکار بلوندی در اینستاگرام، یوتیوب و فیس‌بوک به عدد ۱.۴ میلیون تا ۲ میلیون دلار می‌رسیم.

طبق برآوردهای کارشناسان شبکه‌های اجتماعی، هر پست اینستاگرام ۳۰ هزار تا ۶۰ هزار دلار برای سوپرکار بلوندی درآمد دارد. آن طور که در مقاله بلومبرگ نوشته شده، اینفلوئنسرهای خودرویی در اینستاگرام به ازای هر ۱ میلیون فالوئر، می‌توانند برای هر پست تا ۱۰ هزار دلار درآمد داشته باشند.

معروف ترین اینفلوئنسر خودرویی

الکساندرا هرسکی سوپرکار بلوندی

بدون شک، الکساندرا مرسی هرسکی، ملقب به Supercar Blondie معروف‌ترین اینلفوئنسر خودرویی است. خودروسازی‌های معتبر و معروف جهانی خودروهایشان را برای تست در اختیار او قرار می‌دهند که به جز میلیون‌ها فالوئر یوتیوب و فیس‌بوک، فقط در اینستاگرام ۹ میلیون دنبال‌کننده دارد.

البته تبدیل شدن به سوپرکار بلوندی کار راحتی نبود و سال‌ها زمان برد. او انتقادات شدیدی را در ابتدای کارش تحمل کرد، اما ادامه داد و حالا شغلی را دارد که آرزوی خیلی‌ها است.

فروش آنلاین خودرو

نویسنده: میلاد قزللو