بررسی سیتروئن C3 Aircross

۱ اسفند ۱۳۹۹ بررسی سیتروئن C3 Aircross

سیتروئن C3 Aircross با یک فیس لیفت مخصوص در بازارهای اروپایی در سال ۲۰۲۱معرفی شد. در طراحی آن از کانسپت Cxperience الهام گرفته شده است.

در فیس لیفت جدید خریداران سیتروئن C3 Aircross می‌توانند قوای محرکه موردنظر خود را از میان سه گزینه مختلف انتخاب کنند. یک موتور ۳ سیلندر توربوشارژر زیر کاپوت این خودرو قرار خواهد گرفت که در یک مدل ۱۰۸ اسب بخار قدرت و در مدل دیگر ۱۲۸ اسب بخار قدرت تولید خواهد کرد. یک موتور ۴ سیلندر دیزلی نیز در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد که می‌تواند ۱۰۸ اسب بخار قدرت تولید کند.

تغییرات ظاهری سیتروئن C3 Aircross

نمای روبرو سیتروئن C3 Aircross

از جمله تغییرات ظاهری این خودرو می‌توان به آرم جدید کرومی آن اشاره کرد که درنمای جلویی خودرو خودنمایی کرده و می‌تواند نظر مخاطبان را به سمت خود جلب کند. چراغ‌های اصلی و چراغ‌های روشنایی روز در طراحی جدید، با یک نوار باریک به یکدیگر متصل شده و در این میان آرم جدید کرومی نیز دیده می‌شود.

همچنین جلوپنجره نیز بازطراحی شده و ابعاد بزرگتری به خود گرفته است. در طراحی‌های جدید اکثر کمپانی‌های خودروسازی شاهد استفاده از جلوپنجره‌های بزرگ هستیم. این رسم جدید حتی شامل حال بی‌ام‌و نیز می‌شود و طبیعی است که طراحان سیتروئن C3 Aircross نیز از آن پیروی کنند.

داخل کابین سیتروئن C3 Aircross

درون کابین سیتروئن C3 Aircross

طراحان فیس‌لیفت جدید سیتروئن C3 Aircross نه تنها تغییرات مختلفی را دربیرون کابین و زیر کاپوت اعمال کرده که حتی درون کابین را نیز تغییرات بسیاری داده‌اند.

کابین این خودرو در ۳ تریم مختلف قابلیت شخصی‌سازی خواهد داشت و علاقه‌مندان به خرید آن می‌توانند این محصول سیتروئن را مطابق با علاقه خود شخصی‌سازی کنند. همچنین امکان انتخاب رنگ و طرح بدنه در ۷۰ مدل مختلف نیز میسر است.

از جمله امکانات و تجهیزات جدیدی که درون کابین این خودرو مشاهده می‌شود صندلی‌های خاص آن است. این صندلی‌ها از فومی ۱۵ سانتی‌متری برخوردارند و به همین جهت نیز راحتی بیشتری را به سرنشینان خودرو هدیه می‌دهند. صندلی‌های مذکور برای نخستین بار در مدلC5 Aircross  مورد استفاده قرار گرفته‌اند و با توجه به استقبال فراوانی که از آن‌ها شده سیتروئن تصمیم گرفته است که این صندلی‌ها را در خودروهای خاص خود نیز استفاده کند.

از میان سه تریم ارائه شده تریم پرچم‌دار به یک صفحه نمایش ۹ اینچی لمسی مجهز خواهد شد که می‌تواند با دو سیستم عامل آندروید اتو و اپل کار پلی نیز هماهنگ شود. به‌علاوه هر سه تریم به سیستم کمک راننده نیز مجهز هستند. این سیستم ۱۲ قابلیت مختلف را در اختیار سرنشینان خودرو قرار خواهد داد و به همین جهت نیز در فراهم آوردن راحتی و آسایش بیشتر سرنشینان نقش قابل‌توجهی دارد. شارژر تلفن همراه بی‌سیم نیز از دیگر قابلیت‌هایی است که به این خودرو اضافه شده است.

طراحان فیس‌لیفت جدید همچنین یک فضای ذخیره‌سازی اضافه را نیز در میان کنسول سیتروئن C3 Aircross در نظر گرفته‌اند تا کارایی خودرو مذکور را افزایش دهند.

سیتروئن C3 Aircross از نمایی دیگر

نمای پشت سیتروئن C3 Aircross

شاید جالب باشد بدانید که اگر تحریم‌های ایالات متحده علیه صنعت خودروسازی کشورمان اعمال نمی‌شد ممکن بود این خودرو به بازار داخلی ما نیز راه پیدا کند. تا پیش از اعمال تحریم‌ها قرار بود سیتروئن C3  معمولی در خط تولید سایپا در کاشان تولید شده و راهی بازار کشورمان شود که متاسفانه با اعمال تحریم‌ها و خروج سیتروئن از بازار کشورمان پرونده این موضوع بسته شد. سیتروئن C3 Aircross را می‌توان نسخه به‌روزتر و اسپرت‌ترC3  دانست که می‌توانست در دسترس مصرف‌کننده ایرانی نیز قرار گیرد.

این مدل در بازار اروپا بسیار محبوب است و به همین جهت نیز پیش‌بینی می‌شود که بتواند در تعداد بالا به فروش برسد. با در نظر گرفتن این نکته که فیات کرایسلر با پژو سیتروئن ادغام شده ممکن است پلتفرم این خودرو در محصولات فیات کرایسلر نیز مورد استفاده قرار گیرد.

نویسنده: زهرا ملکی