محدودیت تردد بین شهری، استانی ۱۴۰۱

۱ دی ۱۴۰۱ محدودیت تردد بین شهری، استانی ۱۴۰۱

ورود به طرح ترافیک و خروج از آن همواره با سوال‌های  متعددی همراه است. اینکه دقیقا چه ساعتی از دوربین‌های طرح عبور کنیم و چه ساعتی مجوز محدودیت تردد داریم، همگی در سایت تهران من قابل محاسبه است. با این حال اما شهرداری تهران طی سال‌های اخیر در ابتدای هرسال تغییراتی جهت ورود و خروج و نحوه رزرو و پرداخت عوارض ورود به طرح ترافیک و طرح کاهش آلودگی هوا تعیین کرده است.

ابتدای سال ۱۴۰۰، اعلام شد  باید همانند سال‌های گذشته یک هفته قبل از ورود به طرح ترافیک، وضعیت رزرو خودرو از طریق سایت تهران من انجام شود.

امسال نیز وضعیت تردد خودروها در محدوده طرح ترافیک اصلی و طرح کاهش آلودگی هوا همچون سال گذشته به صورت ساعتی محاسبه می‌شود.

    فعلا محدودیت تردد کرونایی بین استانی نداریم

    ستاد کرونا اعلام کرد: فعلا محدودیت تردد بین استانی همانند روال قبل و به شرط تزریق دزهای یادآور و تست پی سی آر است.

        لغو محدودیت تردد شبانه

        بر اساس اعلام رییس پلیس راهور ناجا، طرح ممنوعیت تردد شبانه در سراسر کشور لغو شد.

        شرایط تردد هوشمند

        به گفته رئیس مرکز مقررات ایمنی حمل و نقل پدافند غیرعامل، از ابتدای آذر ماه ۱۴۰۰ افراد فقط می‌توانند با ارائه کارت واکسن (هر دو دوز) یا تست منفی PCR سفر کنند. همچنین ظرفیت ۸۰ درصدی برای پذیرش مسافر در اتوبوس‌ها و قطارها در نظر گرفته خواهد شد.

        پیگیری ثبت جریمه اشتباهی خودروها

        • در صورتی که مجوز تردد بین شهری داشتید اما جریمه شده‌اید؛ باید به محل صدرو مجوز مراجعه کنید.
        • افراد تا زمان حذف جریمه اشتباهی برگه تردد را نزد خود نگه دارند.

        آخرین نرخ جریمه تردد بین شهری

        • جریمه تردد «از» و «به» شهرهای نارنجی ۵۰۰ هزار تومان
        • جریمه تردد «از» و «به» شهرهای قرمز یک میلیون تومان

        دسته بندی مشاغل

        از زمانی که گسترش کرونا در شهرها بیشتر شد، مساله اعمال محدودیت برای مشاغل مختلف هم شدت گرفت. از همان ابتدا دولت با یک برنامه‌ریزی گسترده، مشاغل را به ۴ گروه تقسیم‌بندی کرد.

        گروه اول: مشاغل ضروری مثل نانوایی‌ها، داروخانه، مراکز پزشکی و … هستند که حتی در شرایط و شهرهای قرمز هم مجوز فعالیت دارند.
        گروه دوم: مشاغلی هستند که ضرورت فعالیت‌ کردنشان کمتر از گروه اول است. از بوستان‌ها و مراکز تفریحی، پاساژهای سرباز و سربسته گرفته تا مواردی مثل آموزشگاه‌های رانندگی. این گروه از مشاغل که با عنوان گروه ۲ شناخته می‌شوند، تنها مجاز به فعالیت در شهرهای نارنجی هستند.

        گروه سوم: شامل مشاغلی می‌شود که ضرورت کمتری برای فعالیت در شرایط کرونایی دارند. از تالارهای پذیرایی و استخرهای سرپوشیده گرفته تا سالن‌های سینما و تئاتر. این گروه فقط مجاز به فعالیت در شهرهای زرد هستند و اگر شهری قرمز شد، اجازه فعالیت ندارند.

        دسته دیگر مشاغلی مثل باغ‌ وحش‌ها و شهرهای بازی، مراکز تفریحی آبی و گیم‌نت‌ها هستند که تنها مجاز به فعالیت در شهرهای آبی هستند. این دسته‌بندی به گونه‌ای است که از دسته ۱ تا ۴، به ترتیب از ضرورت مشاغل کاسته می‌شود. یعنی مشاغل گروه یک، مشاغل کاملا ضروری و مشاغل گروه ۴ مشاغلی هستند که چندان ضرورتی به فعالیت آنها در شرایط کرونایی وجود ندارد.


        منابع: ایسنا- مهر- تسنیم- اپلیکیشن باماسک- ایلنا

        تهیه و تولید: تیم محتوا خودرو۴۵