بهترین موتورها و پیشرانه‌های خودرو سال ۲۰۲۰

۲۹ شهریور ۱۴۰۰ بهترین موتورها و پیشرانه‌های خودرو سال ۲۰۲۰

صنعت خودروسازی همانند سایر صنایع در دنیا هر ساله با تغییرات زیادی در زمینه تکنولوژی همراه است؛ بدین صورت که در لیست بهترین موتورها و پیشرانه‌های خودرو در سال ۲۰۲۰ علاوه بر سایر خودروها، انواع خودروهای هیبرید، الکتریکی و خودروهایی با سوخت هیدروژنی، بهترین حجم موتور خودروها نیز بررسی شده است.

به گزارش خودرو۴۵، همه ساله در ابتدای سال نو میلادی، وب‌‌سایت‌های متعددی برترین‌های صنعت خودروسازی را معرفی می‌کنند. در این گزارش نیز بهترین موتورها و پیشرانه‌های خودرو سال ۲۰۲۰ بر اساس اطلاعات سایت WardsAuto، معرفی می‌شود. اینکه بیشترین حجم از موتور متعلق به کدام برندها و کمپانی‌های دنیا است، همواره برای طرفداران خودرو جذاب بوده است.

این سایت مدعی شده، امسال اولین سالی خواهد بود که یک لیست از صنعتی تهیه می‌شود که در کنار ساخت بهترین موتورها و پیشرانه‌ها، به دنبال ارائه تکنولوژی‌های جدید مانند خودروهای هیبرید، خودروهای الکتریکی، خودروهای سوخت هیدروژنی و… است.

اما رقابت امسال WardsAuto در زمینه ۱۰ موتور و پیشرانه برتر به شلوغی سال‌های گذشته نبود. با این حال، این ارزیابی از ۲۶ حجم موتور جدید یا موتورهایی که به طور قابل توجهی به روز شده بودند؛ در نظر گرفته است.

۱.بی ام و M340i

موتور: 3.0L Turbo I6

پیشرانه شش سیلندر توربو شارژر ۳.۰ لیتری بی ام و، عملکردی بسیار خوب و روان دارد. تجربه رانندگی با M340i نشان می‌دهد BMW M340i با ترکیب عناصری همچون M Sport، قدرتمندترین سری M 3 تولید شده «بی ام و» است.

۲.شِوی کوروت استینگری

موتور: 6.2L V8

موتور هشت سیلندر LT2 مسئول قدرت رسانی به شوی کوروت C8 جدید است و انرژی و قدرتی باورنکردنی دارد. این موتور نسخه به روزرسانی شده LT1 هشت سیلندر این شرکت است.

۳.فورد ماستنگ

موتور: 2.3L Turbo I4

موتور چهار سیلندر 2.3 لیتری توربوشارژ موجود با پیکربندی ماستانگ، شامل یک کمپرسور توربو بزرگ‌‌تر، کالیبراسیون موتور جدید و رادیاتور بزرگ‌تر می‌شود.

۴.سیرا GMC

موتور: 3.0L TurboDiesel I6

سیرا GMC دیزل، از لحاظ سوخت نسبت به گذشته مقرون به صرفه‌تر شده است. گشتاور آن چه برای سفرهای جاده‌ای آخر هفته و چه برای بکسل کردن، کاملا مناسب است.

۵.هوندا آکورد هیبرید

موتور: 2.0L / Electric Motors

ظاهرا موفقیت هوندا با مدل Accord هیبرید تمامی ندارد و این شرکت همچنان از فروش این مدل سود می‌برد. موتور این محصول بسیار اقتصادی و به صرفه بوده و یکی از دلایل محبوبیت زیاد این سدان دوست داشتنی است.

مطالب مرتبط:

۶.هیوندای Kona EV

موتور: 150-kW EV

هیوندای Kona کراس ‌اوور همچنان یکی از مدل‌های بسیار موفق در زمینه مقرون به صرفه‌های بازار است که در میان کراس‌ اوورها نیز حرفی برای گفتن دارد.

۷.هیوندای سوناتا

موتور: 1.6L Turbo I4

در معرفی این خودرو اعلام شده که قرار است موتور هیوندای سوناتای ۲۰۲۰، قدرت بسیار زیادی به این سدان ببخشد.

۸.مرسدس بنز GLE450

موتور: 3.0L 48V Turbo I6

تنظیمات GLE450 قدرت خطی و آرامی دارد. در توضیح این محصول گفته شده است: «نگران نباشید، در صورت لزوم می‌توانید تا حد دلخواه و لازم گاز بدهید!»

۹.نیسان آلتیما

موتور: 20.L VC-Turbo I4

معرفی نیسان آلتیما در این لیست بدین صورت است که علاوه بر عملکرد سریع موتور، محال است راننده را در سرعت بالا نا امید کند. با توجه به حضور یکی از مدل‌‌های برند نیسان، باید اشاره کرد که این برند توانسته طی سال/ های اخیر پیشرفت زیادی در توسعه برند و محصولات خود رقم بزند.

۱۰.رام 1500

موتور: 3.6L eTorque V6

پیک آپ هیبریدی رام ترکیبی از یک موتور شش سیلندر با راندمان بالا و تا حدی مساعدت الکتریکی است.

بر اساس اعلام برترین‌های صنعت خودرو در سال ۲۰۱۹ به نظر می‌رسد سال ۲۰۲۰ بسیار زودتر از رسیدن به نیمه سال لیستی بلند بالا از برترین‌های خودرو اعلام کند؛ چرا که رقابت خودروسازان دیگر به خودروهای دیزلی محدود نمی‌شود و بر اساس گزارش‌های موجود، خودروهای الکتریکی و هیبرید نیز در حال رکورد زنی در طراحی برترین‌ها هستند.

 پیشرانه خودرو چیست؟

شاید برای شما هم این پرسش پیش آمده باشد که پیشرانه چیست و یا در چه مواردی از این اصطلاح خودرویی استفاده می‌شود؟ پرسش اینجاست که وقتی از پیشرانه خودرو پایه گازسوز صحبت می‌شود، منظور خودرویی است که موتور آن بر پایه سوخت گاز طراحی و تولید شده است. از این رو پیشرانه به معنی موتور خودرو است.

حجم موتور به مفهوم حجم تمامی سیلندرهای موتور ماشین است. به طور مثال برخی خودروها ۱۶۰۰ سی سی و برخی کمتر و برخی بیشتر دارند. حال جزییاتی درباره میزان جایگاه و چگونگی محاسبه آن را بررسی خواهیم کرد.

برای مثال محاسبه حجم موتور ۱۶۰۰ سی سی بدین گونه است که اینگونه اگر موتور را بدون سیلندر در نظر بگیریم و ابتدا و انتهای آن را ببندیم، باید ۱۶۰۰ سی سی آب درون آن قرار گیرد؛ لازم به ذکر است در کاتالوگ برخی خودروها و یا در گفتار، پیشرانه به صورت ۱.۶ نیز گفته می‌شود (هر یک لیتر هزار سی سی است).

فروش فوری خودرو

مترجم: پرستو مهدی قلیخان