اواسط پاییز بود که رالی دلار از نرخ ۳۳ هزار تومان شروع شد و در دی ماه به ۴۴ هزار تومان رسید. در این ۵۰ روز، قیمت خودروها نیز همگام با نرخ دلار افزایش شدیدی یافت و موجب شد تا ارزانترین خودرو داخلی ۲۵۰ میلیون تومان در بازار معامله شود. بیشترین رشد را در این ۵۰ روز خودروهای داخلی تجربه کردند، به طوری که اختلاف قیمت آنها از ۸ آبان تا ۱۱ دی بین ۷۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان است.
بازار که در هفته اول دی ماه رشد ۹ درصدی قیمتها را شاهد بود، در ابتدای هفته دوم و با کاهش نرخ دلار به ۳۹ هزار تومان، با افت ۱.۵ درصدی میانگین قیمتها روبرو شد. خودروهای تولید داخل ۳.۳ درصد ارزان شدند، اما ماشینهای مونتاژی چینی با ۰.۳ درصد افزایش قیمت، همچنان در مسیر صعودی قرار دارند.
در این روزها، اولین محموله خودروهای خارجی به گمرک کشور رسید، تا شاهد اجرایی شدن آزادسازی واردات خودرو باشیم. البته این محموله فقط شامل ۲۲ خودرو است و از این رو، واردات تاثیری روی افت قیمتها نخواهد داشت.
بازار در شرایط نابسامانی و با نوسانات شدید تقریبا خالی از خریداران برای خرید خودرو است، هر چند فروشندگان تمایل به فروش خودرو دارند.
تنها دلیل افت قیمت خودرو در هفته دوم دی ماه، کاهش نرخ دلار است، اما به نظر میرسد با پایان ناموفق مذاکرات احیای برجام، ارزهای خارجی همچنان روند صعودی را ادامه خواهند داد و تا پایان سال باید شاهد افزایش قیمت خودرو باشیم.
اس دبیلو ام G01
مدل ۱۴۰۰ – ۱،۳۶۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
مدل ۱۳۹۹ – ۱،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
اس دبلیو ام G01 اولین محصول خودروسازی SWM چین است که توسط سیف خودرو در ایران مونتاژ و عرضه میشود. کراس اوور G01 در سال ۹۹ به دست مشتریان ایرانی رسید و سپس مدل اسپرت آن با نام G01F به بازار عرضه شد. با وجود اینکه قیمت خودرو اس دبلیو ام G01F از G01 گرانتر است اما از نظر مشخصات فنی هیچ فرقی با هم ندارند و تفاوتشان فقط در طراحی بدنه است. نمایشگر لمسی ۱۰ اینچی، سنسور پارک جلو و عقب، رادار نقطه کور، دوربین عقب و جانبی و دی لایت و اتولایت از امکانات این کراس اوور چینی است.
اس دبلیو ام G01F
مدل ۱۴۰۰ – ۱،۴۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
مدل ۱۳۹۹ – ۱،۴۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
اس دبلیو ام G01F دومین و اسپرتترین محصول خودروسازی SWM چین است که توسط سیف خودرو در ایران مونتاژ و عرضه میشود. خودرو G01F در پاییز ۹۹ به دست مشتریان ایرانی رسید و در حقیقت مدل اسپرت G01 است. با وجود اینکه قیمت خودرو اس دبلیو ام G01F از G01 گرانتر است اما از نظر مشخصات فنی هیچ فرقی با هم ندارند و تفاوتشان فقط در طراحی بدنه است. نمایشگر لمسی ۱۰ اینچی، سنسور پارک جلو و عقب، رادار نقطه کور، دوربین عقب و جانبی و دی لایت و اتولایت از امکانات این کراساوور چینی است.
جک S5
موتور ۱.۵ لیتر – مدل ۱۴۰۱ – ۱،۳۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
موتور ۱.۵ لیتر – مدل ۱۴۰۰ – ۱،۳۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
موتور ۲ لیتر – مدل ۱۴۰۰ – ۱،۲۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
موتور ۲ لیتر – مدل ۱۳۹۹ – ۱،۲۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
جک S5 گرانترین محصول شرکت خودروسازی JAC است. این کراساوور چینی برای اولین بار در سال ۹۴ و با پیشرانه توربو و گیربکس دستی وارد بازار ایران شد، اما به دلیل طراحی خوب و سیستم فنی مناسب به شدت مورد استقبال قرار گرفت و به همین دلیل، کرمان موتور این خودرو را با گیربکس دو کلاچه اتوماتیک ۶ سرعته به بازار فرستاد. جک اس۵ با دو پیشرانه مختلف ۱.۵ و ۲ لیتری عرضه میشود که موتور ۱.۵ لیتری راندمان بهتری دارد. همچنین S5 جدید تغییراتی در ظاهر داشته و چهره بهتری از قبل پیدا کرده است.
جی ام سی S350
مدل ۱۳۹۹ – ۱،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
جی ام سی S350 یکی از محصولات شرکت JMC چین است که از زمستان ۱۳۹۹ روی خط مونتاژ ریگان خودرو قرار گرفت. کراساوور چینی اولین بار در سال ۲۰۱۰ به بازار شرق آسیا رسید و در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۶ فیسلیفت شد. کراساوور JMC S350 مونتاژی نسخه ۲۰۱۶ است و از مزایای آن میتوان به گنجایش ۷ نفر سرنشین و پیشرانه ۲ لیتری با قدرت ۲۰۵ اسب بخار اشاره کرد. دو دیفرانسیل بودن این خودرو این امکان را در اختیار رانندگان قرار میدهد تا آفرود سواری کنند.
چری تیگو ۷
مدل ۱۴۰۱ – ۱،۴۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
مدل ۱۴۰۰ – ۱،۳۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
مدل ۱۳۹۹ – ۱،۳۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
چری تیگو ۷ از سال ۱۳۹۶ با تیپ اکسلنت به بازار ایران رسید. تیگو ۷ اکسلنت تا سال ۹۷ روی خط مونتاژ مدیران خودرو باقی ماند و از سال ۹۸ جایش را به تیپ IE داد. تیپ جدید از نظر ظاهری فقط رینگ متفاوتی با مدل قبلی دارد، اما کابین آن ۱۸ مورد جدیدتر پیدا کرده است. ترمز پارک برقی، اتوهلد، پورت USB ردیف عقب، کنترل سرعت در سرازیری از تغییرات چری تیگو ۷ IE است. موتور ۱.۵ لیتری توربو این کراساوور میتواند ۱۴۷ اسب بخار نیرو تولید کند.
دایون Y5
مدل ۱۴۰۱ – ۱،۲۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
پلاس – مدل ۱۴۰۱ – ۱،۴۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
دایون Y5 دومین خودروی برند چینی دایون است که شرکتهای ایرانی مونتاژ و به بازار داخل عرضه میکنند. دایون V5 وانتی است که شرکت ماموت به ایران آورده و دایون Y5 مدل شاسیبلند آن توسط ایلیا موتور یا خودروسازی ایلیا روی خط مونتاژ داخل قرار گرفته است. هر چند Y5 هماندازه ماشینهای کراساوور است اما به دلیل داشتن اتاق و شاسی مستقل و همینطور ارتفاع بلند، یک شاسیبلند واقعی محسوب میشود. موتور ۲ لیتری توربو این خودرو میتواند به حداکثر قدرت ۲۰۱ اسب بخار و گشتاور ۲۸۰ نیوتن متر برسد. دایون Y5 به سیستم دو دیفرانسیل و چهار چرخ متحرک مجهز است و میتوان با توجه به شرایط جاده و مسیر آن را در یکی از سه حالت دو چرخ سبک (2H)، چهار چرخ سبک (4H) و چهار چرخ سنگین (4L) قرار داد. با این مشخصات فنی، Y5 یکی از خودروهای موردعلاقه آفرودبازها خواهد شد.
رنو کپچر
مدل ۲۰۱۷ – ۱،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
رنو کپچر یکی از محبوبترین کراساوورهای بازار خودرو است. این خودرو بر اساس هاچبک رنو کلیو ساخته شده و از سال ۲۰۱۳ به بازارهای جهانی عرضه میشود. ایران خودرو، از سال ۲۰۱۶ واردات کپچر به ایران را آغاز کرد و به سرعت توانست بازار کراساوورها را در دست بگیرد. هر چند بعدها با ورود رقبایی مثل سانگ یانگ تیوولی و پژو ۲۰۰۸ کمی از فروش آن کاسته شد. رنو کپچر به یک پیشرانه کمحجم ۱.۲ لیتری توربو با قدرت ۱۲۰ اسب بخار و گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته مجهز است. مدلهای ۲۰۱۷ این کراساوور به روکش چرمی صندلیها، گرمکن صندلی جلو، شیشه دودی عقب و کنسول میانی مجهز شدند.
رنو داستر
مدل ۲۰۱۸ – ۱،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
رنو داستر کراساووری است که از سال ۲۰۱۴ وارد بازار کشور شد و دو سال بعد مدلهای دو دیفرانسیل آن نیز به دست مشتریان ایرانی رسید. البته مدلهای ۲۰۱۶ تغییراتی نسبت به مدلهای قبلی پیدا کردهاند. این کراساوور محصول مستقیم رنو نیست، بلکه توسط یکی از زیرمجموعههای آن با نام داچیا در کشور رومانی طراحی شده است. داستر روی پلتفرم ال۹۰ ساخته شده و مشخصات فنی یکسانی با رنو مگان دارد.
ریگان کوپا
مدل ۱۳۹۹ – ۱،۴۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
ریگان کوپا اولین محصولی است که توسط شرکت ریگان به بازار آمد. ریگان یکی از زیرمجموعههای کرمان موتور است که در ابتدا با هدف تولید جعبه دنده تاسیس شد. کوپا نام ایرانی خودروی چیتی زوتی T600 است که در دو مدل کوپه و اسپرت تولید میشد. سری اول کوپا مونتاژ زوتی T600 کوپه و سری دوم مونتاژ زوتی T600 اسپرت است. این شاسیبلند با تیپ فلگشیپ به مشتریان ایرانی عرضه میشود.
سانگ یانگ تیوولی
آرمور – مدل ۲۰۱۸ – ۱،۶۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
آرمور – مونتاژ – مدل ۱۳۹۹ – ۱،۵۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
سولار – مونتاژ – مدل ۱۴۰۰ – ۱،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
سولار – مونتاژ – مدل ۱۳۹۹ – ۱،۶۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
فایتر – مونتاژ – مدل ۱۴۰۰ – ۱،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
سانگ یانگ تیوولی محصول مونتاژی رامک خودرو است. این شاسیبلند قرار بود بهار ۹۸ به دست مشتریان ایرانی برسد، اما تحریمها مانع این کار شدند و خرید تیوولی در اواخر سال ۹۹ برای ایرانیها امکانپذیر شد. تیوولی مونتاژی دارای دو ورژن متفاوت است، یکی به نام «فیس ۲۰۱۸» معروف است و مدل گرانتر و جدیدتر «سولار» نام دارد. خروجی برق ۱۲ ولت، نمایشگر ۷ اینچی، ورود بدون کلید، کنترل ایستایی در سربالایی و سه حالت رانندگی از آپشنهایی است که در این خودرو کرهای نصب شده است. فایتر، تیپ آپشنال تیوولی است که به پیشرانه توربوشارژ مجهز شده و امکانات بیشتری از مدلهای آرمور و سولار دارد.
فردا T5
مدل ۱۴۰۱ – ۱،۳۶۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
فردا FMC T5 پنجمین محصولی است که خودروسازی فردا موتورز روانه بازار ایران میکند، البته این کراساوور چهارمین خودرویی است که با برند FMC در دسترس مشتریان داخلی قرار گرفته است. فردا T5 مثل دیگر کراساوورهای این شرکت محصول دانگ فنگ چین است و یک موتور میتسوبیشی ۱.۵ لیتری با قدرت ۱۵۶ اسب بخار زیر کاپوت آن قرار دارد. طراحی ظاهری FMC T5 از کراساوورهای قبلی فردا موتورز بهتر است و همچنین کابین جادار و بزرگی هم برای سرنشینان جلو و هم برای سرنشینان عقب دارد.
فوتون تونلند
موتور ۲.۸ لیتر – مدل ۱۴۰۱ – ۱،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
فوتون تونلند یا به عبارت صحیحتر تانلند، یکی از معدود پیکاپ یا وانتهای باکیفیت موجود در ایران است. این خودرو در سال ۲۰۱۱ رونمایی و یک سال بعد وارد بازارهای جهانی شد. موتور تونلند با سوخت بنزین و یا دیزل و با حجمهای ۲، ۲.۴ و ۲.۸ لیتری عرضه میشود که محصول میتسوبیشی ژاپن است. هفت سال است که تونلند با موتور توربوشارژ ۲ لیتری به بازار ایران عرضه میشود. این موتور دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵ است. همچنین سری جدید این وانت کابین بهروزتر و آپشنهای بیشتری دارد.
فونیکس آریزو ۶ پرو
مدل ۱۴۰۱ – ۱،۴۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
فونیکس آریزو ۶ پرو جدیدترین محصول مدیران خودرو است که در آذر ماه ۱۴۰۰ مراسم رونمایی آن انجام شد و در تیر ماه ۱۴۰۱ کارشناسان فنی صنعت خودرو آن را تست و آزمایش کردند. آریزو ۶ پرو هم مثل بقیه محصولات مدیران خودرو که کلمه پرو در اسم آنها دیده میشود، فیسلیفت مدلهای قبلی است. طراحی ظاهری فونیکس آریزو ۶ پرو با آریزو ۶ معمولی از نظر جلوپنجره، قاب دیلایتها، چراغهای عقب تفاوت دارد و همچنین در کابین شاهد اهرم دنده الکترونیکی، کیلومترشمار دیجیتال و تریم دو رنگ هستیم.
فونیکس تیگو ۷ پرو
مدل ۱۴۰۱ – ۱،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
فونیکس تیگو ۷ پرو اولین خودرویی است که در آذر ماه ۱۴۰۰ با برند فونیکس به مشتریان ایرانی معرفی شد تا جای چری تیگو ۷ را پر کند. تیگو ۷ پرو ماشین کاملا جدیدی نیست و در اصل، فیسلیفت تیگو ۷ محسوب میشود و از نظر ظاهری همان المانهای ام وی ام X22 پرو را دارد که شامل جلوپنجره طرح کهکشانی و چراغهای کشیده جلو میشود. چهره رده بالاترین محصولات فونیکس مدیران خودرو، یعنی تیگو ۷ پرو و تیگو ۸ پرو تقریبا یکسان است و تنها از نظر ابعاد و اندازه و همین طور بعضی آپشنها با هم تفاوت دارند.
فیدلیتی پرایم
پنج نفره – مدل ۱۴۰۱ – ۱،۶۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
پنج نفره – مدل ۱۴۰۰ – ۱،۵۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
هفت نفره – مدل ۱۴۰۱ – ۱،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
هفت نفره – مدل ۱۴۰۰ – ۱،۶۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
فیدلیتی پرایم دومین شاسیبلند ایرانیشده گروه بهمن است. این خودرو چینی با نام اصلی جتور X70 در یکی از زیرمجموعههای چری طراحی و تولید شده و در دو مدل ۵ و ۷ نفره از اول تیر ۱۴۰۰ به بازار ایران عرضه شده است. فیدلیتی پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو با قدرت ۱۵۵ اسب بخار و گیربکس ۶ سرعته دو کلاچه دارد و با اینکه شاسی بلند است اما در هر صد کیلومتر فقط ۷.۵ لیتر بنزین مصرف میکند.
کی ام سی J7
مدل ۱۴۰۱ – ۱،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
کی ام سی J7 سومین خودرویی است که کرمان موتور با برند KMC روانه بازار کشور میکند. این خودرو که در چین با نام جک J7 پلاس یا سهول A5 پلاس شناخته میشود، دارای بدنه لیفتبک، موتور توربو ۱۷۲ اسب بخاری و گیربکس دوکلاچ ۶ سرعته است. کی ام سی J7 با ظاهر اسپرت، پیشرانه قدرتمند، کابین لوکس و آپشنهای متعدد برای جذب مشتریان جوان ساخته شده است.
کی ام سی K7
مدل ۱۴۰۰ – ۱،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
کی ام سی K7 یکی از جدیدترین محصولاتی است که برای خرید خودرو در دسترس مشتریان ایرانی قرار دارد. نام اصلی این خودرو جک X7 است که به خاطر تحریمها با نام متفاوتی در ایران توسط کرمان موتور مونتاژ و فروخته میشود. یکی از ویژگیهای مثبت KMC K7 این است که بهروزترین نسخه این خودرو است. لیست امکانات فنی، رفاهی و ایمنی این خودرو بالاست و از ترمزهای دیسکی خنکشونده در جلو و دیسکی ساده در عقب استفاده شده و سامانههای کمکی حرکتی مثل برنامه پایداری، کنترل کشش، ترمز کمکی، کروز کنترل، کمک به حرکت در سرازیری و سربالایی در آن دیده میشود.
کی ام سی T8
مدل ۱۴۰۱ – ۱،۴۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
مدل ۱۴۰۰ – ۱،۳۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
مدل ۱۳۹۹ – ۱،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
کی ام سی T8 یکی از وانتهای بزرگ بازار ایران است. به دلیل تحریمهای خارجی، کرمان موتور مجبور شد برای مونتاژ محصولات جک در ایران، برند جدیدی را با نام KMC معرفی کند. این وانت در سال ۲۰۱۸ به بازار چین عرضه شد و دو سال بعد، به ایران رسید. سیستم دو دیفرانسیل سه حالته، موتور توربو با قدرت ۱۷۴ اسب بخار، زاویه حمله ۳۰ درجه و زاویه فرار ۲۳ درجه، KMC T8 یا جک T8 را به وانتی مناسب آفرود تبدیل کرده است.
کیا سراتو
مونتاژ – مدل ۱۳۹۸ – ۱،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
کیا سراتو سدان کرهای است که در بازارهای جهانی با نامهای فورته و K3 نیز عرضه میشود. نسل سوم این خودرو در اواخر سال ۲۰۱۳ میلادی (۱۳۹۲ خورشیدی) وارد کشور شد. یک سال بعد نسل دوم این خودرو در کارخانه سایپا مونتاژ و تحویل مشتریان شد. در سال ۲۰۱۶، ایرانیها توانستند مدل فیس لیفت سراتو را تهیه کنند. سراتو وارداتی حدود ۳۰۰ میلیون تومان از سراتو مونتاژی گرانتر است و موتور قویتر و بزرگتری دارد. مدل مونتاژی این خودرو با ۲ موتور ۱.۶ لیتری و ۲ لیتری و ۲ گیربکس دستی و اتومات در بازار ایران موجود است. نمایشگر بزرگ، نویگیشن، دوربین عقب، کروز کنترل و سانروف از آپشنهای سراتو سایپایی است.
لوکسژن U6
مدل ۱۴۰۰ – ۱،۲۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
لوکسژن U6 مهمان ناخواندهای است که از شرق آسیا به ایران آمد. این خودرو به طور اسمی کراساوور حساب میشود، با این حال به دلیل بدنه جمع و جور یک خودرو کامپکت است. عرضه و فروش خودرو لوکسژن U6 توسط شرکت آذویکو انجام میشود و برای خرید خودرو باید به نمایندگیهای این شرکت مراجعه کرد. سنسور نقطه کور با دوربین، حسگر تغییر لاین، نمایشگر ۱۲ اینچی، سیستم پیشگیری از تصادف و هدآپ از امکانات و آپشنهایی است که میتوان در این خودرو از آنها استفاده کرد.
هایما S7 پلاس
مدل ۱۴۰۱ – ۱،۳۴۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
مدل ۱۴۰۰ – ۱،۲۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
هایما S7 پلاس برادر بزرگتر هایما S5 و مدل جدیدتر S7 است. مونتاژ این شاسیبلند چینی، ۵ سال بعد از مدل معمولی و از سال ۹۹ توسط ایرانخودرو شروع شد و سال ۱۴۰۰ به دست مشتریان رسید. هایما S7 پلاس از همان پیشرانه و گیربکسی استفاده میکند که از سال ۱۳۹۶ روی هایما S7 معمولی نصب شده است. پیشرانه ۱.۸ لیتری توربوشارژ این خودرو حداکثر ۱۷۰ اسب بخار قدرت دارد و از جعبه دندههای ۶ سرعته دستی و اتومات استفاده میکند. از تغییرات ظاهری مدل پلاس نسبت به مدل معمولی میتوان به تغییر رنگ لچکیهای عقب، آینه بغل جدید، گل پخشکنهای جلو، کیلومترشمار جدید و پنل لمسی سیستم تهویه مطبوع اشاره کرد.
هن تنگ X7
مدل ۱۳۹۹ – ۱،۴۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
هن تنگ X7 یکی از شاسیبلندهای چینی است که در سالهای اخیر به بازار ایران راه پیدا کردهاند. اولین محصول هن تنگ در سال ۲۰۱۶ به دست چینیها رسید و در سال ۱۳۹۷ روانه بازار کشور شد. موتور ۲ لیتری با قدرت ۱۹۰ اسب بخار که قبلا در ریگان کوپا استفاده شده بود، زیر کاپوت هن تنگ X7 قرار دارد. این خودرو چینی با کابین لوکس و فولآپشن خود میتواند مشتریان زیادی را جلب کند.
هیوندای اکسنت
مونتاژ – مدل ۱۳۹۷ – ۱،۵۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
هیوندای اکسنت یکی از محصولات خودروساز معروف کرهای است که از سال ۹۶ در شرکت کرمان موتور مونتاژ میشد و آخرین مدل آن نیز برای سال ۱۳۹۷ است. این خودرو در کره جنوبی با دو بدنه سدان و هاچبک تولید میشود که فقط مدل سدان مونتاژی در ایران قابل خرید است. مدل مونتاژی این خودرو به جز روکش چرمی صندلیها، هیچ تفاوتی با مدل فول وارداتی ندارد. اکسنت کرمان موتور مثل مدل فولآپشن وارداتی به تهویه دیجیتال، فرمان برقی و نویگیشن مجهز است.
هیوندای i20
مونتاژ – مدل ۱۳۹۷ – ۱،۵۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
هیوندای i20 یکی از خودروهایی است که از اوایل دهه ۹۰ توسط کرمان موتور مونتاژ و تولید میشد. قرارداد مونتاژ این هاچبک کرهای در سال ۹۵ بین هیوندای و کرمان موتور امضا شد و ایران بعد از هند و ترکیه سومین کشوری شد که این خودرو را تولید میکند. مدل پایه هیوندای i20 آپشنها و امکانات کمی داشت، اما کرمان موتور با اضافه کردن دستگیرههای کرومی و نمایشگر دوربین به آینه وسط و تغییر محل دوربین عقب، مدل آپشنالی از هاچبک کرهای ارائه داد. همکاری هیوندای با کرمان موتور هم به دلیل تحریمها لغو شد. حالا i20 را فقط میتوان در بازار خودروهای کارکرده پیدا کرد.
یواز پاتریوت
اتوماتیک – مدل ۱۴۰۰ – ۱،۵۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
دندهای – مدل ۱۴۰۰ – ۱،۴۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
یواز پاتریوت محصول روسیه است که در دو مدل شاسی بلند و پیکاپ به بازار ایران رسیده است. پاتریوت از نظر ابعاد و اندازه کراساوور محسوب میشود اما به خاطر داشتن اتاق مستقل از شاسی، میتوان آن را یک شاسیبلند آفرودی واقعی به حساب آورد. یواز پاتریوت دو دیفرانسیل و چهار چرخ متحرک دارد و با یک موتور ۲.۷ لیتری ۱۵۰ اسب بخاری، به راحتی میتواند از مسیرهای ناهموار عبور کند. نمایشگر لمسی ۷ اینچی، دوربین عقب، مسیریاب، قفل دیفرانسیل و سیستم ترمزگیری بهینه از آپشنهای این خودرو آفرودی است.
یواز پاتریوت پیکاپ
اتوماتیک – مدل ۱۴۰۰ – ۱،۴۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
دندهای – مدل ۱۴۰۰ – ۱،۳۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
یواز پاتریوت پیکاپ محصول روسیه است که همراه با مدل شاسیبلند به بازار ایران رسیده است. پاتریوت پیکاپ از نظر ابعاد، هماندازه مدل شاسیبلند محسوب میشود اما به خاطر داشتن اتاق مستقل از شاسی، میتوان آن را یک وانت آفرودی واقعی به حساب آورد. یواز پاتریوت دو کابین، دو دیفرانسیل و ۴ چرخ متحرک دارد و با یک موتور ۲.۷ لیتری ۱۵۰ اسب بخاری، به راحتی میتواند از مسیرهای ناهموار عبور کند. نمایشگر لمسی ۷ اینچی، دوربین عقب، مسیریاب، قفل دیفرانسیل و سیستم ترمزگیری بهینه از آپشنهای این خودرو آفرود است.
نویسنده: میلاد قزللو