خودروهای ۴۰۰ میلیون تومانی بازار (آبان ۱۴۰۲)

۶ آبان ۱۴۰۲ خودروهای ۴۰۰ میلیون تومانی بازار (آبان ۱۴۰۲)

بازار خودرو سال جدید را با افزایش قیمت شروع کرد. اگرچه قیمت خودروها در اواسط زمستان ۱۴۰۱ به دنبال افزایش نرخ دلار تا ۶۰ هزار تومان، روند صعودی را طی کرد، اما با تزریق ارز خارجی، نرخ دلار و یورو نیز کاهشی شد و قیمت‌ها در بازار خودرو نیز تا پایان سال به ثبات نسبی رسید و در بعضی موارد نیز ارزان شد. با این حال، در نوروز ۱۴۰۲ نرخ دلار در بازار آزاد به ۵۲ هزار تومان رسید و همین امر موجب شد تا روند صعودی قیمت‌ خودرو دوباره سناریوی اسفند ۱۴۰۱ را تکرار کند. بدین ترتیب قیمت خودروهای ایرانی ۱.۸۱ درصد و قیمت خودروهای چینی ۱.۷۷ درصد افزایش پیدا کرد تا در مجموع شاهد گرانی ۱.۷۹ درصدی همه انواع خودرو در ابتدای سال ۱۴۰۲ باشیم.

اولین جلسه شورای رقابت برای تعیین قیمت‌های جدید، روز ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ برگزار شد که بر اساس آن خودروسازان داخلی مجاز به افزایش قیمت محصولات مونتاژی و غیرمونتاژی شدند. هر چند شورای رقابت فعلا افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی قیمت‌ها را تکذیب کرده، اما احتمال دارد به زودی شاهد این میزان افزایش برای ماشین‌های موجود در بازار باشیم.

آریسان ۲

مدل ۱۴۰۱ – ۴۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

آریسان ۲ نسخه تقویت‌شده و بهبودیافته وانت آریسان است که در تابستان ۱۴۰۱ در نمایشگاه خودرو مشهد معرفی و رونمایی شد و پاییز همان سال به بازار رسید. اضافه شدن چراغ‌های مه‌شکن جلو و خطوط رنگی روی بدنه تنها تفاوت‌های ظاهری آریسان ۲ با مدل قبلی است. اما نسل جدید وانت ایران خودرو از نظر فنی به طور کامل تقویت شده و بهبود یافته و حالا از پیشرانه قوی‌تر و کم‌آلاینده‌تری استفاده می‌کند.

ساینا S

مدل ۱۴۰۱ – ۳۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

ساینا S اولین فیس لیفتی است که گروه خودروسازی سایپا از ساینا ارائه کرد. سپرهای عقب و جلو، جلوپنجره و گرافیک چراغ‌های این خودرو به طور کامل عوض شده اما از نظر فنی تغییری نداشته است. چراغ بدرقه، آینه بغل برقی، کامپیوتر سفری، صندلی قابل تنظیم راننده و سرنشین جلو از آپشن‌های فیس‌لیفت جدید این خودرو است.

ساینا پلاس

مدل ۱۴۰۰ – ۳۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

ساینا پلاس اولین محصول گروه خودروسازی سایپا است که با عنوان پلاس وارد بازار شده و ترکیبی از طراحی و مشخصات فنی تیپ SX با آپشن‌های مدل S است. سپر دو رنگ، چراغ‌های کوییکی جلو و کلمه ساینا پلاس روی در جلو و پایین آینه بغل از مشخصه‌های ظاهری این سدان به شمار می‌آید. نمایشگر لمسی، فرمان اسپرت دی کات، بلوتوث، نویگیشن و شیشه دودی عقب از آپشن‌های جدید تیپ پلاس است.

کوییک

مدل ۱۴۰۱ – ۴۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۰ – ۳۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کوییک در کنار پراید ۱۱۱ و تیبا یکی از هاچبک‌های جمع و جور سایپا است و هر چند به طور رسمی اعلام نشده اما مدل هاچبک ساینا محسوب می‌شود. هر چند کوییک از نظر ظاهری شباهت‌هایی به تیبا ۲ دارد و از نظر فنی کاملا مشابه این هاچبک است اما ارتفاع بیشتر، روف ریل و زه پلاستیکی باعث شده تا شکل و شمایلی اسپرت‌تر و جذاب‌تر پیدا کند.

کوییک R

مدل ۱۴۰۱ – ۳۹۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کوییک R تقلید سایپا از رنگ‌آمیزی سیتروئن C3 و اولین خودرو دو رنگ ملی است. این هاچبک فقط از نظر رنگ‌آمیزی با کوییک معمولی فرق دارد و همین دو رنگ بودن باعث شده تا چهره جذاب‌تر و جوان‌پسندتری از مدل اصلی پیدا کند. پیشرانه همه تیپ‌ها و مدل‌های کوییک، از نوع M15 سایپا، با قدرت ۸۷ اسب بخار و گشتاور ۱۲۸ نیوتن.متر است. بعدها کوییک R پلاس هم عرضه شد که فقط آپشن‌های بیشتری از R معمولی دارد.

کوییک S

مدل ۱۴۰۱ – ۴۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۰ – ۳۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کوییک S اولین فیس‌لیفتی است که نارنجی‌پوشان سایپا از هاچبک کوچکشان ارائه کرده‌اند. سپر جلو و عقب و جلوپنجره از نو طراحی شده‌اند و گرافیک چراغ‌های جلو و عقب تغییر کرده و به دی‌لایت یا چراغ روز مجهز شده است. این تغییرات ظاهر اسپرت‌تر و بهتری به کوییک داده، اما از نظر فنی فرقی با مدل‌های قبلی ندارد. همچنین کوییک S از نظر آپشن و امکانات ارتقا پیدا کرده و دارای فرمان دی کات، سنسور عقب، روف رگ، آینه بغل برقی و USB است.

فروش آنلاین خودرو

نویسنده: میلاد قزللو