معرفی مدل مفهومی Alieno Unum

۲۰ مرداد ۱۴۰۱ معرفی مدل مفهومی Alieno Unum

در سال‌های اخیر با رشد فناوری‌های پیشرفته که منجر به کاهش هزینه و زمان ساخت پروژه‌های صنعتی شده است، شاهد رونمایی و متولد شدن خودروهای جدید و خاصی از شرکت‌های نوظهور و نوپا هستیم. این وضعیت باعث پیدایش خودرو از کشورهایی شده است که قبلا هیچ نام و نشانی در صنعت خودرو نداشتند. از این کشورها می‌توان به لبنان، امارات، لیبی، یونان و حالا بلغارستان اشاره کرد. یکی از جدیدترین محصولات این چنینی، Alieno Unum (آلیِنو اونوم) معروف به لامبورگینی بلغاری است که به تازگی توسط یک استارتاپ بلغاری معرفی شده است.

همان طور که گفته شد، امروزه به کمک تکنولوژی‌های کامپیوتری و فناوری‌های پیشرفته، ساخت محصولات صنعتی پیچیده، راحت‌تر از پیش شده و هزینه‌های این مسیر را به شدت کاهش داده است. ضمن اینکه سرعت رسیدن به نتیجه و محصول نهایی نیز بسیار کوتاه‌تر شده که خود باعث کاهش هزینه‌ها نیز می‌شود. این شرکت‌ها معمولا با سرمایه‌گذاری توسط اشخاص و دیگر موسسات به دنیای خودرویی پا می‌گذارند و اغلب نیز بعد از مدتی توسط یک شرکت دیگر خریداری شده و یا به فراموشی سپرده می‌شوند. البته که در این میان، شرکت‌هایی نیز هستند که می‌توانند به راه خود ادامه داده و به تولید محصولات هدف خود برسند که از این دست می‌توان به شرکت ریویان و لوسید اشاره کرد.

تاریخچه کمپانی Alieno

Alieno Unum 1

شرکت Alieno نیز اقدام به طراحی و معرفی یک سوپراسپرت بسیار خاص به نام Unum کرده است که جدا از ظاهر خوفناک و پیچیده آن، اعداد و ارقام بسیار عجیبی از مشخصات فنی آن به گوش می‌رسد. به گفته احمد مرچف بنیانگذار و مدیرعامل این شرکت، مهم‌ترین عامل در تاسیس این کمپانی، عدم عرضه آونتادور الکتریکی توسط لامبورگینی بوده است. به گفته وی که علاقه زیادی به شرکت لامبورگینی و خصوصا اونتادور آبی رنگ دارد، اگر این شرکت در سال ۲۰۱۵ که همزمان با تاسیس کمپانی Alieno است، اقدام به عرضه یک نسخه از اونتادور به رنگ آبی و با موتور الکتریکی کرده بود، وی هیچ‌گاه این شرکت را راه‌اندازی نمی‌کرد. وی همچنین گفته است که علاقه به همکاری با لامبورگینی برای توسعه سوپراسپرت‌های الکتریکی دارد. این شرکت در سال ۲۰۱۸، اولین محصول خود را که آن هم یک طرح کامپیوتری به نام Arcanum بود، معرفی کرد. اما این بار اعلام کرده است که تصمیم دارد تا این خودرو را به تولید برساند.

مشخصات فنی

Alieno Unum 2

برای این خودرو، چهار سطح قدرتی در نظر گرفته شده است تا خریداران بر اساس نیاز خود، یکی از آنها را انتخاب کنند. قابل ذکر است که سیستم محرک این خودرو، از موتورهای الکتریکی تشکیل است. ضعیف‌ترین نسخه به نام RP2 دارای ۲۶۱۰ اسب بخار قدرت است و نمونه بعدی به نام RP3 با قدرت ۳۴۸۱ اسب بخار عرضه می‌شود. سری RP4 دارای ۴۳۵۱ اسب بخار قدرت بوده و در نهایت، قوی‌ترین مدل به نام RP5 از مجموعه موتورهای الکتریکی به قدرت ۵۲۲۱ اسب بخار بهره می‌برد. نکته جالب در خصوص گشتاور تولیدی موتورهای الکتریکی این نسخه‌هاست که همگی برابر با ۸۸۸۰ نیوتن.متر است. البته که تعداد موتورهای الکتریکی این مدل‌ها نیز باهم متفاوت است. برای مثال در نسخه RP2 فقط از ۱۲ موتور برقی استفاده می‌شود که به معنی سه موتور الکتریکی برای هر چرخ است. این تعداد در مدل RP5 برابر با ۲۴ عدد است که نشان از حضور شش موتور در هر چرخ دارد. قابل ذکر است که هدف‌ این شرکت رسیدن به سرعت ۵۴۸ کیلومتر بر ساعت است.
برای این خودرو در تمام مدل‌ها، سه ظرفیت باتری در نظر گرفته شده است که شامل بسته ۶۰ کیلوواتی به نام ریس، مجموعه ۱۲۰ کیلوواتی به نام پیست و در نهایت بسته ۱۸۰ کیلوواتی به نام باتری خیابانی است. ولتاژ این باتری ها نیز برابر با ۸۰۰ ولت است که رقم بسیار بالایی بوده و گفته می‌شود که با شارژرهای فوق سریع، در حدود کمتر از چهار دقیقه، به شارژ کامل خواهند رسید.
اما کاربرد هوای فشرده که برای این خودرو در نظر گرفته شده است، مربوط به حرکت در مسیرهای شنی، برف و یخ است تا با کمک این سیستم، مسیر جلو چرخ‌ها تمیز شود. همچنین این تکنولوژی زمان سقوط

طراحی ظاهری

Alieno Unum 3

ظاهر این خودرو در نگاه اول کمی عجیب به نظر می‌رسد که به دلیل نبود ستون A در طراحی این خودرو است. این ستون در واقع زیر شیشه‌های جلو مخفی شده است. مدیر طراحی این پروژه اعلام کرده که در طراحی آن از عناصری مثل حشرات و خودرو شخصیت های سینمایی معروفی مثل بت موبیل، الهام گرفته است. ضمن اینکه می‌توان رگه هایی از شباهت این خودرو به سوپراسپرت های مفهومی لامبورگینی نیز پیدا کرد. از داخل کابین این خودرو هنوز هیچ طرح و عکسی منتشر نشده است.

خودرو به داخل آب، از غرق شدن آن جلوگیری خواهد کرد.

زمان و چگونگی عرضه اونوم

همان طور که گفتیم، خودرو Unum از استارتاپ Alieno هنوز در حد یک طرح کامپیوتری است و تا ساخت نمونه‌های اولیه و عرضه آن، راه بسیار زیادی دارد. این مجموعه اعلام کرده است که افراد می‌توانند با خرید یک هزارم درصد از سهام این شرکت به مبلغ ۹۰۰ یورو، در ساخت این خودرو سهیم شوند تا به این شکل، هزینه شروع پروژه به مبلغ ۹ میلیون یورو، تامین شود. اگر برنامه‌های پیش‌بینی شده این شرکت به درستی پیش رود، از سال ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۷ شاهد عرضه محصولات آن خواهیم بود.

فروش آنلاین خودرو

نویسنده: علیرضا داودی