خودروهای ۲ میلیارد تومانی بازار (۱۴۰۳)

۳۰ مهر ۱۴۰۳ خودروهای ۲ میلیارد تومانی بازار (۱۴۰۳)

رکود و رخوتی که بر اقتصاد ایران سایه انداخته، به بازار خودرو کشور نیز سرایت کرده است و چند ماهی است که خبری از نوسانات شدید قیمتی نیست و حتی در مواردی مثل خودرو ۲ میلیارد تومانی نسبت به ۳ ماه گذشته کاهش قیمت داشته‌ایم. البته این ثبات قیمتی در بازار مهر ماه موجب شده تا آمار خرید خودرو و فروش ماشین کم باشد. هم‌اکنون محصولات وارداتی سهم بیشتری از ماشین‌های مونتاژی چینی را در فهرست خودروهای ۲ میلیارد تومانی به خود اختصاص داده‌اند و هم از نظر برند و هم مدل، ماشین‌هایی برای سلایق و کاربردهای مختلف موجود است، البته برای خریدارانی که بودجه زیاد ۲ میلیارد تومانی را در اختیار داشته باشند.

با وجود انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان رییس جمهور ایران در تیر ماه و رای اعتماد مجلس به محمد اتابک به عنوان وزیر صمت، هنوز برنامه‌های جدیدی در صنعت و بازار خودرو اجرا نشده و دولت مستقر همچنان روال قبل را ادامه می‌دهد. اوضاع متشنج خاورمیانه در یکی دو ماه اخیر تاثیر خود را روی نرخ دلار گذاشته و ارز خارجی که در محدود ۶۰ هزار تومان قرار داشت، در پایان مهر به کانال ۶۴ هزار تومان وارد شده است. بدین‌ترتیب انتظار می‌رود به دنبال افزایش نرخ دلار، قیمت خودرو نیز در آبان ماه روند افزایشی سریع‌تری داشته باشد.

آمیکو آسنا

دنده‌ای – مدل ۱۴۰۳  – ۱،۸۳۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان

آمیکو آسنا یکی از وانت‌های بزرگ دوکابین است که مشتریان در بازار داخلی می‌توانند آن را خریداری کنند. این خودرو مثل بیشتر خودروهای جدید بازار، توسط چینی‌ها طراحی و ساخته شده است. آمیکو آسنا از سال ۹۶ روی خط تولید ارس خودرو قرار دارد، اما اولین بار توسط هوانگای اتو چین به بازار آمد. پیشرانه ۲.۴ لیتری و ۱۴۳ اسب بخاری این وانت بزرگ چینی با مدل‌های قدیمی میتسوبیشی لنسر و اوتلندر یکسان است و به کار آفرود می‌آید. اما مشتریان دقت کنند که آسنا آپشن‌ها و امکانات چندان زیادی ندارد.

بستیون T77

مدل ۲۰۲۳ – ۱،۹۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

بستیون T77 یکی از اولین ماشین‌هایی است که در دور جدید واردات، در دسترس مشتریان ایرانی قرار گرفته است. این کراس اوور کامپکت محصول کمپانی FAW چین است و توسط بی ام کارز، زیرمجموعه بهمن موتور در ایران به فروش می‌رسد. پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو زیر کاپوت بستیون T77 حداکثر ۱۶۶ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و یک گیربکس ۷ سرعته DCT این نیرو را به چرخ‌های جلو انتقال می‌دهد. بستیون T77 جوان‌پسند، اسپرت و خشن طراحی شده است و در کابین نیز نمای زیبا و رده‌بالایی را پیش روی سرنشینان قرار می‌دهد.

جتا VS5

مدل ۲۰۲۳ – ۲،۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

جتا VS5 یکی از سه محصول برند چینی است که توسط ماموت خودرو وارد بازار کشور شده است. اگرچه محصول‌های جتا چینی به حساب می‌آیند، اما روی پلتفرم فولکس واگن آلمان ساخته شده‌اند، همچنین موتور آن نیز محصول فولکس است. پیشرانه ۱.۴ لیتری توربو جتا VS5 حداکثر قدرت ۱۵۰ اسب بخار را دارد و با یک گیربکس اتوماتیک ۶ دنده به چرخ‌های جلو متصل است. همان‌طور که مشخصات فنی جتا VS5 محصول فولکس است، برای طراحی ظاهری این خودرو نیز از تولیدهای گروه خودروسازی VW بهره گرفته شده است. این کراس‌اوور جمع و جور را می‌توان نسخه فیس لیفت سئات آتکا دانست. جتا VS5 به‌عنوان یک خودرو اقتصادی در بازار چین، کابین ساده و معمولی دارد.

جتا VS7

مدل ۲۰۲۳ – ۲،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

جتا VS7 بزرگ‌ترین محصول برند چینی در بازار ایران محسوب می‌شود. پلتفرم، مشخصات فنی و آپشن‌ها و امکانات این خودرو با جتا VS5 یکسان است. کراس‌اوورهای جتا در بازار ایران فقط از نظر ابعاد و اندازه با هم تفاوت دارند و جتا VS7 از نظر طول حدود ۲۰۰ میلیمتر بزرگ‌تر است که موجب شده فاصله محوری آن نسبت به مدل VS5 تقریبا ۱۰۰ میلیمتر بیشتر شود. فاصله محوری کشیده‌تر، فضای بیشتری را در اختیار سرنشیان ردیف عقب VS7 قرار می‌دهد و همین‌طور صندوق عقب بزرگ‌تری برای بارها و اسباب و وسایل پیدا کرده است.

چانگان CS55 پلاس

مدل ۲۰۲۴ – ۲،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۲۰۲۳ – ۱،۹۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

چانگان CS55 پلاس سومین محصول خودروساز چینی است که سایپا در دسترس خریداران ایرانی گذاشته است. این خودرو مثل بیشتر ماشین‌های چینی موجود در ایران از پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو استفاده می‌کند. موتور CS55 می‌تواند حداکثر ۱۸۸ اسب بخار نیرو تولید کنید، با وجود این قدرت مناسب پیشرانه، مصرف سوخت این خودرو در هر ۱۰۰ کیلومتر ۵.۹ لیتر است. یک گیربکس دوکلاچه ۷ سرعته نیرو و گشتاور تولیدی را به چرخ‌های جلو می‌فرستد. طراحی ظاهری و داخلی چانگان CS55 پلاس نشان از یک خودرو به‌روز و جدید دارد.

دایون Y7

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۹۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

دایون Y7 نسخه جدیدی از دایون Y5 است که از سوی ایلیا موتور وارد بازار شده است. اگرچه این خودرو با اسم Y7 روانه بازار شد و انتظار می‌رفت از نظر ظاهری با Y5 متفاوت باشد، هیچ تمایزی در طراحی با نسخه قبلی ندارد. تفاوت این دو شاسی بلند در مشخصات فنی و آپشن‌هاست. پیشرانه دایون Y7 از ۲ لیتر به ۲.۴ لیتر رسیده است که می‌تواند ۲۱۵ اسب بخار نیرو و ۳۲۰ نیوتن.متر گشتاور تولید کند. گیربکس همان ۶ سرعته اتوماتیک است که قدرت را به هر چهار چرخ می‌فرستد. دیلایت، اتولایت، کنترل پایداری، کنترل فشار باد تایر و سنسور باران آپشن‌هایی است که روی Y7 نصب شده و در Y5 دیده نمی‌شود. نسخه آپشنال Y7 نیز به امکانات اضافه‌ای شامل دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور پارک جلو و رادار نقطه کور مجهز است.

دیگنیتی پرایم

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۷۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

دیگنیتی پرایم کراس اوور مونتاژی بهمن موتور است که سال ۱۴۰۰ به مشتریان ایرانی تحویل داده شد. این خودرو سال ۲۰۱۸ بعد از رونمایی در نمایشگاه پکن، با نام دانگ فنگ iX5 به دست خریداران چینی رسید. طراحی ظاهری دیگنیتی پرایم با بیشتر کراس اوورهای موجود در بازار کشور تفاوت دارد، چرا که در قالب یک کراس اوور کوپه طراحی شده است و شمایلی اسپرت ارائه می‌دهد. مثل بیشتر ماشین‌های چینی مونتاژی، این خودرو نیز با پیشرانه ۱.۵ لیتری ۱۴۸ اسب بخاری و گیربکس CVT به فروش می‌رسد.

دیگنیتی پرستیژ

مدل ۱۴۰۳ – ۲،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۲ – ۲،۱۴۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

دیگنیتی پرستیژ نسخه قوی‌تر دیگنیتی پرایم است که در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۱ معرفی شد. مدل پرستیژ همان ظاهر کراس اوور کوپه مدل پرایم را حفظ کرده، اما تغییراتی در سپر جلو و عقب، دیفیوزر عقب و سراگزوزها داشته است. یک موتور ۲ لیتری توربو با قدرت ۲۲۸ اسب بخار زیر کاپوت دیگنیتی پرستیژ قرار دارد و یک گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته نیروی پیشرانه را به چرخ‌های جلو می‌فرستد تا کراس اوور اسپرت بهمن موتور در ۱۱ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

سوزوکی بالنو

مدل ۲۰۲۳ – ۲،۰۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

سوزوکی بالنو یکی از خودروهای وارداتی است که از سوی راسا موتور خاورمیانه در بازار ایران فروخته می‌شود. این هاچبک کوچک توسط برند هندی ژاپنی ماروتی سوزوکی مخصوص بازار هند و دیگر کشورهای در حال توسعه طراحی و ساخته شده است. پیشرانه بالنو مشابه سیاز ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری است و البته قدرت و گشتاور بیشتری را معادل ۱۰۵ اسب بخار و ۱۳۸ نیوتن.متر در اختیار راننده می‌گذارد. گیربکس ۴ سرعته اتومات نیروی موتور را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند تا سوزوکی بالنو در ۱۱ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. مصرف سوخت این ماشین ۵.۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. اگرچه ابعاد و اندازه بالنو مشابه پژو ۲۰۶ و ۲۰۷ است، اما به دلیل طراحی هوشمندانه فضای بزرگ‌تری برای سرنشینان عقب دارد.

سوزوکی سیاز

مدل ۲۰۲۳ – ۱،۸۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

سوزوکی سیاز اولین محصول برند سوزوکی است که بعد از آزادسازی واردات خودرو به مشتریان ایرانی فروخته شد. این خودرو یک سدان اقتصادی است که در کارخانه ماروتی سوزوکی هند ساخته می‌شود. پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری سیاز حداکثر ۱۰۴ اسب بخار و ۱۳۰ نیوتن.متر را در اختیار راننده قرار می‌دهد. بدین‌ترتیب از این خودرو با گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته نباید انتظار شتابی بهتر از ۱۴ ثانیه را داشت. هرچند سوزوکی سیاز در بازارهای جهانی که خودرو ارزان محسوب می‌شود، اما از آپشن‌ها در سطح بالاتری از خودروهای ملی ایران قرار دارد.

فردا سوبا M4

مدل ۱۴۰۳ – ۲،۰۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۹۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

فردا سوبا M4 یکی از محصولات جدید فردا موتورز است که در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۱ رونمایی شد. این خودرو در قالب مینی ون ساخته شده است و یک خودرو خانوادگی لوکس به حساب می‌آید. سوبا M4 محصول دانگ فنگ است و از پلتفرم و مشخصات فنی یکسانی با لاماری ایما بهره می‌برد. موتور ۱.۵ لیتری توربو ۱۹۵ اسب بخار قدرت دارد و گیربکس ۷ سرعته DCT قدرت را به چرخ‌های جلو انتقال می‌دهد. طراحی ظاهری سوبا M4 شبیه یک قایق تفریحی لوکس است و کابین خودرو نیز نشان از یک ماشین رده بالای چینی دارد.

فوتون تونلند

موتور ۲.۸ لیتر – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۹۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

فوتون تونلند یا به عبارت صحیح‌تر تانلند، یکی از معدود پیکاپ یا وانت‌های باکیفیت موجود در ایران است. این خودرو در سال ۲۰۱۱ رونمایی و یک سال بعد وارد بازارهای جهانی شد. موتور تونلند با سوخت بنزین و یا دیزل و با حجم‌های ۲، ۲.۴ و ۲.۸ لیتری عرضه می‌شود که محصول میتسوبیشی ژاپن است. هفت سال است که تونلند با موتور توربوشارژ ۲ لیتری به بازار ایران عرضه می‌شود. این موتور دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵ است. همچنین سری جدید این وانت کابین به‌روزتر و آپشن‌های بیشتری دارد.

فونیکس FX

پریمیوم – مدل ۱۴۰۳ – ۱،۹۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

پریمیوم – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۸۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

فونیکس FX به عنوان چهارمین محصول برند لوکس فونیکس ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۱ از سوی مدیران خودرو معرفی و رونمایی شد. این کراس اوور جمع و جور و جوان‌پسند در دو تیپ اکسلنت و پریمیوم به بازار ایران آمد. فونیکس FX اکسلنت مشخصات فنی مشابه با تیگو ۷ پرو دارد و فقط ۷۰۰ دستگاه از آن تولید شده است. فونیکس FX پریمیوم از پیشرانه و گیربکس یکسانی با تیگو ۸ پرو بهره می‌برد و فهرست آپشن‌های آن نیز بیشتر از تیپ اکسلنت و مشابه تیگو ۸ پرو است. این خودرو علاوه بر ایران، در کشورهای همسایه مثل ترکیه با نام چری اومودا ۵ به فروش می‌رسد و به زودی راهی خیابان‌های انگلیس می‌شود.

فونیکس تیگو ۷ پرو

پریمیوم – مدل ۱۴۰۳ – ۱،۸۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

پریمیون – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۸۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

اکسلنت – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۷۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

فونیکس تیگو ۷ پرو اولین خودرویی است که در آذر ماه ۱۴۰۰ با برند فونیکس به مشتریان ایرانی معرفی شد تا جای چری تیگو ۷ را پر کند. تیگو ۷ پرو ماشین کاملا جدیدی نیست و در اصل، فیس‌لیفت تیگو ۷ محسوب می‌شود و از نظر ظاهری همان المان‌های ام وی ام X22 پرو را دارد که شامل جلوپنجره طرح کهکشانی و چراغ‌های کشیده جلو می‌شود. چهره رده بالاترین محصولات فونیکس مدیران خودرو، یعنی تیگو ۷ پرو و تیگو ۸ پرو تقریبا یکسان است و تنها از نظر ابعاد و اندازه و همین طور بعضی آپشن‌ها با هم تفاوت دارند. فونیکس تیگو ۷ پرو هم در زمان عرضه شرایطی مثل تیگو ۸ پرو داشت و به دلیل اعتراضات خریداران، مدتی فروش و حتی اعلام قیمت آن متوقف شده بود.

فیدلیتی پرایم

۷ نفره – مدل ۱۴۰۳ – ۱،۸۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

۷ نفره – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

۵ نفره – مدل ۱۴۰۳ – ۱،۷۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

۵ نفره – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۷۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

فیدلیتی پرایم بعد از دیگنیتی پرایم دومین خودرویی است که بهمن موتور در تابستان ۱۴۰۰ به بازار ایران معرفی کرد. این خودرو در چین و سایر کشورها با نام جتور X70S فروخته می‌شود و از آنجا که یکی از محصولات گروه خودروسازی چری است، از مشخصات فنی یکسانی با خودروهای آریزو و تیگو بهره می‌برد. یکی از معایب سری اول این خودرو گیربکس دوکلاچه ۶ سرعته خشک آن بود که در سال ۱۴۰۱ با گیربکس DCT تَر تعویض شد، تا رانندگان سواری راحت‌تری و کم‌دردسرتری را تجربه کنند. فیدلیتی پرایم در دو مدل ۵ و ۷ نفره عرضه می‌شود.

کی ام سی K7

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۷۳۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کی ام سی K7 که در چین با نام جک X7 شناخته می‌شود، کراس اوور محصول کرمان موتور است. جلوپنجره خاص، دی‌لایت‌های کشیده جلو و سراگزوزهای دوبل مربعی عقب ظاهری خشن و اسپرت به K7 داده است. پیشرانه ۱.۵ لیتری این خودرو ۱۷۱ اسب بخار قدرت دارد و از طریق یک گیربکس ۶ سرعته دو کلاچه به چرخ‌های جلو متصل است. فهرست آپشن‌های کی ام سی K7 تقریبا کامل است و از این نظر یکی از فول‌آپشن‌ترین محصولات مونتاژی به حساب می‌آید.

کیا پگاس

مدل ۲۰۲۳ – ۱،۹۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کیا پگاس ارزان‌ترین محصول جدید کیا است که توسط کوشان خودرو در بازار ایران عرضه می‌شود. این خودرو مخصوص بازار چین طراحی شده است و در بازارهای جهانی ماشین اقتصادی محسوب می‌شود، اگرچه تعرفه بالای واردات و مقررات دست و پا گیر، موجب شده تا قیمت پگاس در بازار ایران هم‌رده کراس‌اوورهای جدید چینی قرار بگیرد. سدان جمع و جور کره‌ای چینی به پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۴ لیتری مجهز است که حداکثر قدرت آن به ۹۴ اسب بخار می‌رسد و از این نطر می‌توان آن را هم‌رده تندر۹۰ و سهند و ساینا قرار داد. از کیا پگاس به‌عنوان یک خودرو اقتصادی انتظار امکانات و آپشن‌های رده‌بالا نداشته باشید.

لاماری ایما

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۸۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۷۶۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

لاماری ایما اولین محصول مونتاژی آرین پارس موتور است که سال ۱۴۰۰ معرفی شد و به دلیل طراحی ظاهری جذاب توانست از همان ورود به بازار ایران مشتریان پر و پا قرصی جذب کند. از نظر فنی هم لاماری ایما به عنوان یک محصول چینی مونتاژی مشخصات فنی چشمگیری شامل موتور ۱.۵ لیتری ۱۹۵ اسب بخاری، گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه تَر و شتاب ۹.۵ ثانیه‌ای دارد. البته در فهرست امکانات این خودرو سنسور جلو، رادار نقطه کور، دوربین ۳۶۰ درجه، رادار تصادف جلو، صندلی برقی و در برقی صندوق دیده نمی‌شود. این امکانات در نسخه فول‌آپشن این خودرو که با نام لاماری ایما X معرفی شده، در دسترس رانندگان قرار می‌گیرد.

لاماری ایما هیبرید

مدل ۲۰۲۳ – ۲،۲۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

لاماری ایما هیبرید بعد از ایما بنزینی و ایما X سومین محصولی است که آرین پارس موتور از برند لاماری معرفی کرده است، البته در این بین به دلایل بازرگانی تولید لاماری ایما X انجام نمی‌شود. ایما HEV طراحی ظاهری اسپرت‌تر و جذاب‌تری از مدل بنزینی دارد و بیش از پیش به لامبورگینی اوروس شبیه شده است. پیشرانه هیبریدی این خودرو ترکیبی از یک موتور بنزینی ۱.۵ لیتر ۴ سیلندر به قدرت ۱۶۰ اسب بخار و گشتاور ۲۸۰ نیوتن.متر و دو موتور الکتریکی (یکی به عنوان ژنراتور و یکی به عنوان موتور رانشی) با خروجی ۱۷۴ اسب بخار و ۳۰۰ نیوتن.متر است. گیربکس لاماری ایما هیبرید مخصوص خودروهای برقی است که با نام DHT یا E-CVT شناخته می‌شود. نسخه هیبرید ایما کمبودهای آپشن مدل بنزینی را ندارد و به سیستم کمکی تغییر لاین، هشدار تصادف از جلو، اتوهلد، صندلی برقی، دوربین ثبت وقایع، دوربین ۳۶۰ درجه و گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو مجهز شده است.

مکث کلوت

اتوماتیک – تیپ ۲ – مدل ۱۴۰۳ – ۱،۸۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

اتوماتیک – تیپ ۲ – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کلوت اولین خودرویی است که مکث موتور، زیرمجموعه گروه ماموت به ایرانی‌ها معرفی کرده است. این وانت در اصل دایون V5 نام دارد که برای عرضه در بازار ایران، نامی فارسی به آن داده‌اند. هم‌زمان با وانت کلوت، مدل کراس‌اوور آن نیز با نام دایون Y5 توسط ایلیا موتور به بازار داخلی رسیده است. وانت دو دیفرانسیل و بزرگ کلوت از یک موتور ۲.۴ لیتری میتسوبیشی با قدرت ۲۱۸ اسب بخار استفاده می‌کند و با این مشخصات و آپشن‌هایی شامل کنترل کشش، کنترل پایداری و کنترل مکانیکی می‌تواند جزو گزینه‌های علاقمندان آفرود قرار بگیرد.

نیسان سانی

جهان نوین آریا – مدل ۲۰۲۴ – ۱،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

جهان نوین آریا – مدل ۲۰۲۳ – ۱،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

نیسان سانی یکی از خودروهای اقتصادی است که بعد از لغو ممنوعیت واردات توسط جهان نوین آریا به بازار ایران عرضه شده است. این خودرو در بازارهای جهانی با نام آلمرا و ورسا به فروش می‌رسد. نکته جالب درباره درباره نیسان سانی این است که نسخه وارداتی جهان نوین آریا طراحی قدیمی دارد، در صورتی که نسل جدید آن سال‌هاست در کشورهای خلیج فارس و حتی آمریکا فروخته می‌شود. پیشرانه ۴ سیلندر سانی جهان نوین آریا با حجم ۱.۵ لیتر، ۱۰۸ اسب بخار نیرو را از طریق گیربکس ۴ سرعته اتومات به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. از نظر آپشن‌ها نیز نباید انتظار چندانی از این خودرو داشته باشید.

هایما 7X

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

هایما 7X چهارمین محصول برند هایما است که توسط ایران خودرو در بازار ایران عرضه می‌شود. این خودرو در قالب مینی ون تولید شده و به پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو با قدرت ۱۹۵ اسب بخار و گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک مجهز است. طراحی ظاهری هایما 7X توسط شرکت ایتالیایی پینینفارینا انجام شده است و کابین آن نیز لوکس به نظر می‌رسد. آپشن‌هایی که برای این مینی ون ۷ نفره در نظر گرفته شده رانندگی راحت و آسانی را در شهرها فراهم می‌کند.

هایما 8S

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۹۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

هایما 8S سومین مدل HAIMA است که در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۱ از سوی ایران خودرو معرفی شد. این خودرو ظاهر اسپرت و به‌روزی دارد و رانندگان جوان را به سمت خود جلب خواهد کرد. پیشرانه ۱.۶ لیتری ۴ سیلندر توربو این کراس اوور می‌تواند ۱۹۵ اسب بخار قدرت تولید کند و گیربکس اتومات ۶ سرعته این قدرت را به چرخ‌های جلو انتقال دهد. با این مشخصات، هایما 8S برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت به ۷.۸ ثانیه زمان نیاز دارد. فهرست آپشن‌های این خودرو برای رفاه و ایمنی سرنشینان مناسب است.

هونگچی E-QM5

مدل ۲۰۲۴ – ۲،۱۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

هونگچی E-QM5 یکی از اولین خودروهای برقی است که به دست خریداران ایرانی رسیده است. این سدان برقی قرار بود در ابتدا وارد سیستم تاکسیرانی شود و در مرحله بعد برای متقاضیان معمولی قابل خرید باشد، اما به دلیل استقبال پایین، از همان ابتدا خریداران عادی نیز امکان تهیه خودرو برقی چینی را پیدا کردند. هونگچی EQM5 یک موتور برقی به قدرت ۱۸۷ اسب بخار و گشتاور ۳۲۰ نیوتن.متر دارد که انرژی خود را از پک باتری با ظرفیت ۵۴ کیلووات ساعت می‌گیرد. این باتری امکان پیمایش ۴۳۱ کیلومتر را با یک بار شارژ فراهم می‌کند و با استفاده از ایستگاه‌های شارژ سریع نیز میزان شارژ باتری در ۳۰ ثانیه از ۲۰ درصد به ۸۰ درصد می‌رسد. هرچند شارژ باتری هونگچی eqm5 با استفاده از برق خانگی ۸ ساعت زمان می‌برد. آپشن‌های این خودرو در سطح مناسبی قرار دارد و برای مصرف‌کننده ایرانی رضایت‌بخش است.

هیوندای اکسنت

مدل ۲۰۲۳ – ۲،۱۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

هیوندای اکسنت برای ایرانی‌ها نامی آشناست، چرا که نسل چهارم آن با مدل‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ به بازار کشور وارد شد. البته نسل‌های سوم و دوم نیز با عنوان ورنا به مشتریان ایرانی عرضه شد. هیوندای اکسنت بعد از ۶ سال غیب، از سوی کرمان موتور با نسل پنجم و مدل ۲۰۲۳ به بازار ایران برگشته است. طراحی ظاهری و داخلی اکسنت جدید مدرن‌تر شده است. پیشرانه ۱.۶ لیتری می‌تواند ۱۲۱ اسب بخار برای اکسنت جدید نیرو تولید کند که ۹ اسب بخار کمتر از مدل قبلی است. کرمان موتور برای اینکه سقف ۲۰ هزار یورویی واردات را رعایت کند، نسخه پایه اکنست را با کمترین سطح امکانات وارد کرده است.

فروش آنلاین خودرو

نویسنده: میلاد قزللو