خودروهای ۱.۵ میلیارد تومانی بازار (۱۴۰۳)

۱۸ آبان ۱۴۰۳ خودروهای ۱.۵ میلیارد تومانی بازار (۱۴۰۳)

در آبان ۱۴۰۳، بازار خودرو ایران با تحولات متعددی روبرو است که تاثیرات فراوانی بر عرضه و تقاضا خواهد داشت. یکی از این عوامل، افزایش قیمت مواد اولیه و نوسانات نرخ ارز، به‌ویژه در شرایط تحریمی حاکم، چالش‌های جدی برای خودروسازان داخلی ایجاد کرده است. نرخ دلار در این مدت به طور چشمگیری افزایش یافته و این امر باعث شده تا قیمت خودروها، به ویژه خودروهای ۱.۵ میلیاردی تومانی، به صورت مستقیم تحت تاثیر قرار گیرد.

علاوه بر این، انتخاب ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا در آبان ۱۴۰۳، به‌ویژه در زمینه سیاست‌های اقتصادی و تجاری، ممکن است بر روی روابط بین‌المللی و میزان واردات و صادرات کالاها تاثیر بگذارد. این انتخاب می‌تواند شرایط موجود در بازار جهانی و به تبع آن قیمت‌های مواد اولیه را تحت تاثیر قرار دهد.

از سوی دیگر، تغییرات سیاست‌های اقتصادی دولت و تلاش برای کنترل بازار نیز بر رفتار خریداران تاثیرگذار بوده است. رشد تقاضا برای خودروهای داخلی به دلیل محدودیت‌های وارداتی و شرایط اقتصادی مشابه به گذشته، موجب رقابت در میان خودروسازان شده است. مشتریان بیشتر به سمت خرید خودروهای اقتصادی و کم‌مصرف تمایل دارند، زیرا افزایش هزینه‌های زندگی و نوسانات نرخ دلار، قدرت خرید آنها را کاهش داده است.

در این میان، نوآوری‌ها و تلاش‌ها برای تولید و واردات خودروهای برقی و هیبریدی نیز افزایش یافته است. بسیاری از خودروسازان و واردکنندگان به دنبال استفاده از تکنولوژی‌های جدید و تامین نیازهای روز بازار هستند. با این حال، وجود شرایط پیچیده اقتصادی و اجتماعی، برآیند این تحولات را تحت تاثیر قرار خواهد داد و جدول بازی را برای آینده بازار خودرو تغییر خواهد داد.

آمیکو آسنا

دنده‌ای – مدل ۱۴۰۲  – ۱،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

آمیکو آسنا یکی از وانت‌های بزرگ دوکابین است که مشتریان در بازار داخلی می‌توانند آن را خریداری کنند. این خودرو مثل بیشتر خودروهای جدید بازار، توسط چینی‌ها طراحی و ساخته شده است. آمیکو آسنا از سال ۹۶ روی خط تولید ارس خودرو قرار دارد، اما اولین بار توسط هوانگای اتو چین به بازار آمد. پیشرانه ۲.۴ لیتری و ۱۴۳ اسب بخاری این وانت بزرگ چینی با مدل‌های قدیمی میتسوبیشی لنسر و اوتلندر یکسان است و به کار آفرود می‌آید. اما مشتریان دقت کنند که آسنا آپشن‌ها و امکانات چندان زیادی ندارد.

ام وی ام آریزو ۵ اسپرت

IE – مدل ۱۴۰۳ – ۱،۲۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

IE – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۲۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

ام وی ام آریزو ۵ اسپرت جدیدترین نسخه بنزینی سدان پرفروش آریزو ۵ است که در آخرین روزهای اسفند ۱۴۰۱ رونمایی شد و اوایل سال ۱۴۰۲ برای خرید از طریق سامانه یکپارچه در دسترس مشتریان قرار گرفت. ام وی ام آریزو ۵ S فیس‌لیفت جدیدی از سدان تقریبا قدیمی بازار ایران محسوب می‌شود که جلوپنجره و ورودی‌های هوای جدیدی را در نمای جلو ارائه می‌دهد. دیگر قسمت‌های بدنه تفاوتی با دیگر مدل‌ها ندارد. طراحی داخلی و آپشن‌های این خودرو از سری جدید آریزو ۶ گرفته شده است تا به‌روزتر از نسخه‌های قبلی به نظر برسد. از نظر پیشرانه نیز ام وی ام آریزو ۵ اسپرت با نسخه‌های قبلی یکی است.

ام وی ام X55 پرو

IE – مدل ۱۴۰۳ – ۱،۴۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

IE – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۴۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

IE اسپرت – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۴۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

ام وی ام X55 پرو نسل جدید و فیس‌لیفت X55 مدیران خودرو است که در اردیبهشت ۱۴۰۱ مورد تست و بررسی قرار گرفت. نمای جلویی این کراس‌اوور با مدل قبلی متفاوت بوده و با چراغ‌های کشیده و جلوپنجره کهکشانی، ظاهر جذاب‌تری پیدا کرده، اما نمای جانبی و عقب کمترین تغییر را داشته است. طراحی داخلی مدل پرو به طور کامل با ام وی ام X55 تفاوت دارد که شامل نمایشگر لمسی جدید، کیلومترشمار دیجیتال و اهرم دنده کوچک و جمع و جور است. هر چند موتور ام وی ام X55 پرو دارای حجم یکسانی با X55 معمولی است، اما با تغییراتی که داشته، کمی نیروی بیشتری تولید می‌کند.

تیگارد X35

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۲۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

تیگارد X35 اولین محصولی است که با برند تیگارد و توسط سانیار موتور به بازار ایران عرضه می‌شود. این خودرو یک کراس اوور کوچک و اقتصادی به حساب می‌آید و در چین با برند بایک بجینگ عرضه می‌شود. یک موتور ۱.۵ لیتری توربو زیر کاپوت تیگارد X35 حداکثر ۱۴۷ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و آن را به واسطه گیربکس CVT به چرخ‌های جلو می‌فرستد. طراحی ظاهری این خودرو برای بازار ایران زیباست، هر چند طراحی داخلی نشان از یک خودرو اقتصادی دارد.

جک S5

موتور ۱.۵ لیتر – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۵۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

موتور ۱.۵ لیتر – مدل ۱۴۰۱ – ۱،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

جک S5 گران‌ترین محصول شرکت خودروسازی JAC است. این کراس‌اوور چینی برای اولین بار در سال ۹۴ و با پیشرانه توربو و گیربکس دستی وارد بازار ایران شد، اما به دلیل طراحی خوب و سیستم فنی مناسب به شدت مورد استقبال قرار گرفت و به همین دلیل، کرمان موتور این خودرو را با گیربکس دو کلاچه اتوماتیک ۶ سرعته به بازار فرستاد. جک اس۵ با دو پیشرانه مختلف ۱.۵ و ۲ لیتری عرضه می‌شود که موتور ۱.۵ لیتری راندمان بهتری دارد. همچنین S5 جدید تغییراتی در ظاهر داشته و چهره بهتری از قبل پیدا کرده است.

چانگان CS35 پلاس

تیپ ۳ – مدل ۲۰۲۴ – ۱،۵۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

تیپ ۳ – مدل ۲۰۲۳ – ۱،۵۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

تیپ ۲ – مدل ۲۰۲۳ – ۱،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

چانگان CS35 پلاس نسل جدید چانگان CS35 است که این بار هم توسط گروه خودروسازی سایپا در قالب خودرو وارداتی به بازار ایران آمده است. طراحی ظاهری نسل جدید به‌طور کامل نسبت به مدل قدیمی متفاوت شده است و چهره‌ای مدرن پیدا کرده است. همین رویه را در کابین نیز می‌توان مشاهده کرد. پیشرانه ۱.۴ لیتری توربو با قدرت ۱۶۰ اسب بخار و گیربگس دوکلاچه ۷ سرعته در مشخصات فنی این کراس اوور کوچک دیده می‌شوند. چانگان CS35 پلاس با تیپ‌های ۲ و ۳ به بازار ایران آمده که تیپ ۳ رینگ ۱۸ اینچی، کیسه هوا پرده‌ای و جانبی، پانوراما، دوربین جانبی سمت راست و تهویه اتومات دارد.

دانگ فنگ شاین مکس

مدل ۲۰۲۳ – ۱،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

دانگ فنگ شاین مکس یکی از خودروهای وارداتی است که در دور جدید واردات توسط ایران خودرو به بازار ایران عرضه شده است. این سدان در دو نسخه بنزینی و هیبرید به فروش می‌رسد که نسخه بنزینی دارای موتور ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری به قدرت ۱۹۰ اسب بخار و گیربکس دوکلاچه است. شاین مکس هیبرید با پیشرانه ترکیبی بنزینی و برقی حداکثر قدرت ۱۷۶ اسب بخار را در اختیار راننده قرار می‌دهد. طراحی ظاهری شاین مکس به‌روز است و شباهت‌هایی به محصولات نیسان دارد. از نظر امکانات و آپشن‌ها شاین مکس بنزینی وضعیتی بهتر از مدل هیبرید دارد.

چری تیگو ۷

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۶۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

چری تیگو ۷ از سال ۱۳۹۶ با تیپ اکسلنت به بازار ایران رسید. تیگو ۷ اکسلنت تا سال ۹۷ روی خط مونتاژ مدیران خودرو باقی ماند و از سال ۹۸ جایش را به تیپ IE داد. تیپ جدید از نظر ظاهری فقط رینگ متفاوتی با مدل قبلی دارد، اما کابین آن ۱۸ مورد جدیدتر پیدا کرده است. ترمز پارک برقی، اتوهلد، پورت USB ردیف عقب، کنترل سرعت در سرازیری از تغییرات چری تیگو ۷ IE است. موتور ۱.۵ لیتری توربو این کراس‌اوور می‌تواند ۱۴۷ اسب بخار نیرو تولید کند.

دایون Y5 پلاس

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

دایون Y5 دومین خودروی برند چینی دایون است که شرکت‌های ایرانی مونتاژ و به بازار داخل عرضه می‌کنند. دایون V5 وانتی است که شرکت ماموت به ایران آورده و دایون Y5 مدل شاسی‌بلند آن توسط ایلیا موتور یا خودروسازی ایلیا روی خط مونتاژ داخل قرار گرفته است. هر چند Y5 هم‌اندازه ماشین‌های کراس‌اوور است اما به دلیل داشتن اتاق و شاسی مستقل و همین‌طور ارتفاع بلند، یک شاسی بلند واقعی محسوب می‌شود. موتور ۲ لیتری توربو این خودرو می‌تواند به حداکثر قدرت ۲۰۱ اسب بخار و گشتاور ۲۸۰ نیوتن متر برسد. دایون Y5 به سیستم دو دیفرانسیل و چهار چرخ متحرک مجهز است و می‌توان با توجه به شرایط جاده و مسیر آن را در یکی از سه حالت دو چرخ سبک (2H)، چهار چرخ سبک (4H) و چهار چرخ سنگین (4L) قرار داد. با این مشخصات فنی، Y5 یکی از خودروهای موردعلاقه آفرودبازها خواهد شد.

دایون Y7

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

دایون Y7 نسخه جدیدی از دایون Y5 است که از سوی ایلیا موتور وارد بازار شده است. اگرچه این خودرو با اسم Y7 روانه بازار شد و انتظار می‌رفت از نظر ظاهری با Y5 متفاوت باشد، هیچ تمایزی در طراحی با نسخه قبلی ندارد. تفاوت این دو شاسی بلند در مشخصات فنی و آپشن‌هاست. پیشرانه دایون Y7 از ۲ لیتر به ۲.۴ لیتر رسیده است که می‌تواند ۲۱۵ اسب بخار نیرو و ۳۲۰ نیوتن.متر گشتاور تولید کند. گیربکس همان ۶ سرعته اتوماتیک است که قدرت را به هر چهار چرخ می‌فرستد. دیلایت، اتولایت، کنترل پایداری، کنترل فشار باد تایر و سنسور باران آپشن‌هایی است که روی Y7 نصب شده و در Y5 دیده نمی‌شود. نسخه آپشنال Y7 نیز به امکانات اضافه‌ای شامل دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور پارک جلو و رادار نقطه کور مجهز است.

دیگنیتی پرایم

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۷۴۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

دیگنیتی پرایم کراس اوور مونتاژی بهمن موتور است که سال ۱۴۰۰ به مشتریان ایرانی تحویل داده شد. این خودرو سال ۲۰۱۸ بعد از رونمایی در نمایشگاه پکن، با نام دانگ فنگ iX5 به دست خریداران چینی رسید. طراحی ظاهری دیگنیتی پرایم با بیشتر کراس اوورهای موجود در بازار کشور تفاوت دارد، چرا که در قالب یک کراس اوور کوپه طراحی شده است و شمایلی اسپرت ارائه می‌دهد. مثل بیشتر ماشین‌های چینی مونتاژی، این خودرو نیز با پیشرانه ۱.۵ لیتری ۱۴۸ اسب بخاری و گیربکس CVT به فروش می‌رسد.

ریسپکت پرایم

تیپ ۲ – مدل ۱۴۰۳ – ۱،۳۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

تیپ ۲ – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۲۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

تیپ ۱ – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۲۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

ریسپکت پرایم یکی از محصولات بهمن موتور است که بعد از عرضه دیگنیتی پرایم و فیدلیتی پرایم به بازار خودرو ایران رسید. این خودرو نسخه مونتاژی کوین شواندو است و روی پلتفرم آریزو ۵ و آریزو ۶ ساخته شده و مشابهت‌هایی با این سدان‌های چینی دارد. ریسپکت به موتور ۱.۵ لیتری ۱۵۴ اسب بخاری و گیربکس CVT با ۹ دنده مصنوعی مجهز است و امکانات و آپشن‌های بیشتری از رقبای موجود در بازار دارد. نسخه جدید این خودرو با نام ریسپکت ۲ در نمایشگاه تحول صنعت خودرو ۱۴۰۲ معرفی شد. کیلومترشمار دیجیتال و اهرم تعویض دنده جدید، از تفاوت‌های ریسپکت ۲ با مدل قبلی است.

زامیاد زاگرس

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۴۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

زامیاد زاگرس پیکاپ جدید زامیاد است که قابلیت آفرود دارد و رده‌بالاترین محصول زامیاد محسوب می‌شود. پیشرانه ۲.۴ لیتری ۱۳۱ اسب بخاری زاگرس پیش از این در پیکاپ ریچ و آمیکو آسنا به کار رفته بود. گیربکس دستی ۵ سرعته همراه با ترانسفر کیس قدرت موتور را به هر چهار چرخ می‌فرستد. طراحی زامیاد کمی قدیمی به نظر می‌رسد، چرا که محصول سال ۲۰۱۵ است.

سوزوکی سیاز

مدل ۲۰۲۳ – ۱،۷۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

سوزوکی سیاز اولین محصول برند سوزوکی است که بعد از آزادسازی واردات خودرو به مشتریان ایرانی فروخته شد. این خودرو یک سدان اقتصادی است که در کارخانه ماروتی سوزوکی هند ساخته می‌شود. پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری سیاز حداکثر ۱۰۴ اسب بخار و ۱۳۰ نیوتن.متر را در اختیار راننده قرار می‌دهد. بدین‌ترتیب از این خودرو با گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته نباید انتظار شتابی بهتر از ۱۴ ثانیه را داشت. هرچند سوزوکی سیاز در بازارهای جهانی که خودرو ارزان محسوب می‌شود، اما از آپشن‌ها در سطح بالاتری از خودروهای ملی ایران قرار دارد.

فردا SX5

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۳۴۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

فردا SX5 دومین محصول خودروساز ایرانی فردا موتورز است که در سال ۹۹ با برند اختصاصی وارد بازار شد. این ماشین چینی ۸ سال قبل و با نام اصلی دانگ فنگ X5 به رانندگان شرق آسیا معرفی شد و در سال ۲۰۱۶ نسل دوم آن به بازار آمد. فردا SX5 نسل دوم و جدیدترین مدل این کراس‌اوور است که ابعادی کوچک‌تر از فردا SX6 دارد. فردا SX5 در چین با موتور ۱.۵ لیتری توربو فروخته می‌شود، اما شرکت ایرانی موتور ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی را زیر کاپوت مدل داخلی قرار داده که قدرت کمتری از مدل چینی دارد.

فردا T5

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۶۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

فردا T5 سومین کراس اوور فردا موتورز در بازار ایران به حساب می‌آید و ادامه همکاری شرکت ایرانی با خودروساز چینی دانگ فنگ است. این ماشین جمع و جور با پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو به قدرت ۱۵۶ اسب بخار و گیربکس اتومات ۶ سرعته وارد بازار ایران شده است. فردا T5 با آپشن‌های ایمنی متعددی به فروش می‌رسد تا یکی از خودروهای ایمن موجود در بازار ایران باشد. همچنین صندوق عقب بزرگ یکی دیگر از مزایای FMC T5 به حساب می‌اید.

فونیکس آریزو ۶ پرو

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۵۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۴۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

فونیکس آریزو ۶ پرو جدیدترین محصول مدیران خودرو است که در آذر ماه ۱۴۰۰ مراسم رونمایی آن انجام شد و در تیر ماه ۱۴۰۱ کارشناسان فنی صنعت خودرو آن را تست و آزمایش کردند. آریزو ۶ پرو هم مثل بقیه محصولات مدیران خودرو که کلمه پرو در اسم آنها دیده می‌شود، فیس‌لیفت مدل‌های قبلی است. طراحی ظاهری فونیکس آریزو ۶ پرو با آریزو ۶ معمولی از نظر جلوپنجره، قاب دی‌لایت‌ها، چراغ‌های عقب تفاوت دارد و همچنین در کابین شاهد اهرم دنده الکترونیکی، کیلومترشمار دیجیتال و تریم دو رنگ هستیم.

فیدلیتی پرایم

۵ نفره – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

فیدلیتی پرایم بعد از دیگنیتی پرایم دومین خودرویی است که بهمن موتور در تابستان ۱۴۰۰ به بازار ایران معرفی کرد. این خودرو در چین و سایر کشورها با نام جتور X70S فروخته می‌شود و از آنجا که یکی از محصولات گروه خودروسازی چری است، از مشخصات فنی یکسانی با خودروهای آریزو و تیگو بهره می‌برد. یکی از معایب سری اول این خودرو گیربکس دوکلاچه ۶ سرعته خشک آن بود که در سال ۱۴۰۱ با گیربکس DCT تَر تعویض شد، تا رانندگان سواری راحت‌تری و کم‌دردسرتری را تجربه کنند. فیدلیتی پرایم در دو مدل ۵ و ۷ نفره عرضه می‌شود.

کاپرا ۲

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۴۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کاپرا ۲ یکی از پیکاپ‌های میان‌رده بازار ایران است که با سیستم دو دیفرانسیل و ارتفاع مناسب از سطح زمین قابلیت آفرود را دارد. این وانت در فهرست محصولات بهمن موتور قرار دارد و نسل دوم پیکاپ کاپرا محسوب می‌شود. گروه بهمن در نمایشگاه خودرو مشهد ۱۴۰۱، فیس لیفت جدیدی از این خودرو ارائه داد که همان مشخصات فنی کاپرا ۲ فعلی را دارد، اما از نظر طراحی ظاهری و داخلی به‌روزتر شده است تا بتواند با پیکاپ‌های جدیدتر از دیگر شرکت‌ها رقابت کند.

کی ام سی A5

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۵۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کی ام سی A5 برخلاف دیگر محصولات کرمان موتور از برند جک نیست. این خودرو همان اس دبلیو ام G01F است که اواخر دهه ۹۰ به مدت محدود توسط سیف خودرو در بازار کشور فروخته می‌شد. طراحی ظاهری کی ام سی A5 تفاوتی با اس دبلیو ام G01F سیف خودرو ندارد، اما حالا از گیربکس دوکلاچه ۷ سرعته استفاده می‌کند. گشتاور این خودور با مشخصات فنی جدید به ۲۱۲ نیوتن.متر کاهش پیدا کرده است، اما نیم ثانیه شتاب سریع‌تری دارد.

کی ام سی J7

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۶۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۵۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کی ام سی J7 سدان لوکس و اسپرتی است که کرمان موتور در سال ۱۴۰۱ معرفی کرد. این خودرو در قالب سدان فست بک به بازار ایران آمده است و شمایل اسپرت و جوان‌پسندی را پیش روی خریدار قرار می‌دهد. کابین این خودرو نیز طرحی مدرن دارد، به طوری که یک نمایشگر لمسی عمودی میانه داشبورد را پوشانده است. اگرچه KMC J7 مثل همه چینی‌های بازار ایران از پیشرانه ۱.۵ لیتری بهره می‌برد، اما این موتور قدرت بیشتری معادل ۱۷۲ اسب بخار از طریق یک گیربکس ۶ سرعته DCT به چرخ‌های جلو می‌فرستد. اسپرت بودن فقط در ظاهر کی ام سی J7 خلاصه نمی‌شود، بلکه شتاب ۶.۷ ثانیه‌ای این خودرو را جزو سریع‌ترین ماشین‌های موجود در بازار ایران قرار می‌دهد.

کی ام سی K7

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۷۴۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کی ام سی K7 که در چین با نام جک X7 شناخته می‌شود، کراس اوور محصول کرمان موتور است. جلوپنجره خاص، دی‌لایت‌های کشیده جلو و سراگزوزهای دوبل مربعی عقب ظاهری خشن و اسپرت به K7 داده است. پیشرانه ۱.۵ لیتری این خودرو ۱۷۱ اسب بخار قدرت دارد و از طریق یک گیربکس ۶ سرعته دو کلاچه به چرخ‌های جلو متصل است. فهرست آپشن‌های کی ام سی K7 تقریبا کامل است و از این نظر یکی از فول‌آپشن‌ترین محصولات مونتاژی به حساب می‌آید.

کی ام سی T8

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۶۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۵۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کی ام سی T8 یکی دیگر از محصولات شرکت جک موتورز چین است که توسط کرمان موتور در ایران مونتاژ می‌شود. جک T8 یکی از وانت‌های دوکابینه مونتاژی بازار خودرو کشور است که به دلیل تجهیز به سیستم دو دیفرانسیل سه حالته توانسته نظر آفرودبازها را به خود جلب کند. حداکثر قدرت موتور ۲ لیتری توربو این پیکاپ ۱۷۴ اسب بخار است و از یک گیربکس دستی ۶ سرعته بهره می‌برد.

کی ام سی X5

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۶۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۵۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کی ام سی X5 در چین با نام سهول X6 شناخته می‌شود و می‌توان آن را نسل جدید جک S5 دانست. این خودرو در نمای جلو و عقب از طرح جدید و اسپرتی بهره می‌برد، اما در نمای جانبی شباهت زیادی به جک S5 دارد. کابین کی ام سی X5 نسب به محصول قدیمی کرمان موتور کاملا زیر و رو شده است و نمایی مدرن و فناورانه را ارائه می‌دهد. خروجی‌های پیشرانه ۱.۵ لیتری این خودرو ۱۷۲ اسب بخار و ۲۸۰ نیوتن.متر است و گیربکس ۶ سرعته DCT این قدرت و گشتاور را به چرخ‌های جلو می‌فرستد. امکانات و تجهیزاتی که برای کی ام سی X5 در نظر گرفته شده، بسیار بیشتر از جک S5 است.

مکث تیارا

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۵۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مکث تیارا بعد از کلوت، دومین محصول مکث موتور است که تحویل مشتریان ایرانی شد. تیارا مکث موتور با گنجایش ۷ سرنشین یک کراس اوور خانوادگی محسوب می‌شود که به یک پیشرانه ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر توربو با قدرت ۱۵۵ اسب بخار مجهز است. البته وزن ۱.۶ تنی این خودرو موجب شده تا تناسب خوبی بین قدرت و وزن برقرار نباشد. اما تیارا برای اینکه ایمنی لازم را برای خانواده‌ها فراهم کند به آپشن‌هایی مثل دوربین ۳۶۰ درجه، اتوپارک، کنترل پایداری، سنسور جلو، رادار نقطه کور و ترمز کمکی مجهز شده است.

مکث کلوت

اتوماتیک – تیپ ۲ – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

اتوماتیک – تیپ ۱ – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۶۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

دنده‌ای – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۵۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

کلوت اولین خودرویی است که مکث موتور، زیرمجموعه گروه ماموت به ایرانی‌ها معرفی کرده است. این وانت در اصل دایون V5 نام دارد که برای عرضه در بازار ایران، نامی فارسی به آن داده‌اند. هم‌زمان با وانت کلوت، مدل کراس‌اوور آن نیز با نام دایون Y5 توسط ایلیا موتور به بازار داخلی رسیده است. وانت دو دیفرانسیل و بزرگ کلوت از یک موتور ۲.۴ لیتری میتسوبیشی با قدرت ۲۱۸ اسب بخار استفاده می‌کند و با این مشخصات و آپشن‌هایی شامل کنترل کشش، کنترل پایداری و کنترل مکانیکی می‌تواند جزو گزینه‌های علاقمندان آفرود قرار بگیرد.

نیسان سانی

جهان نوین آریا – مدل ۲۰۲۴ – ۱،۶۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

جهان نوین آریا – مدل ۲۰۲۳ – ۱،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

نیسان سانی یکی از خودروهای اقتصادی است که بعد از لغو ممنوعیت واردات توسط جهان نوین آریا به بازار ایران عرضه شده است. این خودرو در بازارهای جهانی با نام آلمرا و ورسا به فروش می‌رسد. نکته جالب درباره درباره نیسان سانی این است که نسخه وارداتی جهان نوین آریا طراحی قدیمی دارد، در صورتی که نسل جدید آن سال‌هاست در کشورهای خلیج فارس و حتی آمریکا فروخته می‌شود. پیشرانه ۴ سیلندر سانی جهان نوین آریا با حجم ۱.۵ لیتر، ۱۰۸ اسب بخار نیرو را از طریق گیربکس ۴ سرعته اتومات به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. از نظر آپشن‌ها نیز نباید انتظار چندانی از این خودرو داشته باشید.

هایما 7X

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۷۴۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۶۴۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان

هایما 7X چهارمین محصول برند هایما است که توسط ایران خودرو در بازار ایران عرضه می‌شود. این خودرو در قالب مینی ون تولید شده و به پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو با قدرت ۱۹۵ اسب بخار و گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک مجهز است. طراحی ظاهری هایما 7X توسط شرکت ایتالیایی پینینفارینا انجام شده است و کابین آن نیز لوکس به نظر می‌رسد. آپشن‌هایی که برای این مینی ون ۷ نفره در نظر گرفته شده رانندگی راحت و آسانی را در شهرها فراهم می‌کند.

هایما S5

۶ سرعته اتوماتیک – مدل ۱۴۰۳ – ۱،۳۸۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

۶ سرعته اتوماتیک – مدل ۱۴۰۲ – ۱،۳۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

هایما S5 یکی از خودروهایی است که توسط شرکت چینی هایما طراحی شده و ایران خودرو مونتاژ داخلی آن را بر عهده دارد. این کراس‌اوور کامپکت از سال ۹۶ زیر پای مشتریان ایرانی قرار گرفته و هر چند شبیه به مدل S7 است اما طراحی جدیدتری دارد. این خودرو با پیشرانه توربو در بازار موجود است و می‌تواند با رقیب گران‌تر خود، یعنی هاوال H2 هم رقابت کند. هایما S5 از سال ۹۶ تا الان با گیربکس CVT عرضه شده اما ایران خودرو مدل‌های جدید آن را با جعبه دنده اتوماتیک ۶ سرعته به فروش می‌رساند.

هایما S7 پلاس

مدل ۱۴۰۳ – ۱،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

مدل ۱۴۰۲ – ۱،۶۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

هایما S7 پلاس برادر بزرگ‌تر هایما S5 و مدل جدیدتر S7 است. مونتاژ این شاسی‌بلند چینی، ۵ سال بعد از مدل معمولی و از سال ۹۹ توسط ایران‌خودرو شروع شد و سال ۱۴۰۰ به دست مشتریان رسید. هایما S7 پلاس از همان پیشرانه و گیربکسی استفاده می‌کند که از سال ۱۳۹۶ روی هایما S7 معمولی نصب شده است. پیشرانه ۱.۸ لیتری توربوشارژ این خودرو حداکثر ۱۷۰ اسب بخار قدرت دارد و از جعبه دنده‌های ۶ سرعته دستی و اتومات استفاده می‌کند. از تغییرات ظاهری مدل پلاس نسبت به مدل معمولی می‌توان به تغییر رنگ لچکی‌های عقب، آینه بغل جدید، گل پخش‌کن‌های جلو، کیلومترشمار جدید و پنل لمسی سیستم تهویه مطبوع اشاره کرد.

فروش آنلاین خودرو

نویسنده: میلاد قزللو