بررسی مشخصات فنی چانگان CS35 پلاس

۲۷ تیر ۱۴۰۲ بررسی مشخصات فنی چانگان CS35 پلاس

اوایل دهه ۹۰ شمسی بود که یک برند جدید چینی به مشتریان ایران معرفی شد. چانگان CS35 در سال ۹۳ به عنوان خودرو وارداتی به بازار کشور رسید و یک سال بعد سایپا شروع به مونتاژ آن کرد.با شدت گرفتن تحریم‌ها، همکاری شرکت‌های ایرانی و چینی به پایان رسید و تولید این کراس‌اوور نیز چینی متوقف شد. حالا سایپا قصد دارد همکاری با چانگان را از سر بگیرد و چانگان CS35 پلاس را به عنوان اولین فیس‌لیفت از دومین نسل این خودرو به ایران بیاورد. قیمت این خودرو در بهمن ۱۴۰۱ و در بورس کالا، ۵۸۳ میلیون و ۱۲۲ هزار تومان اعلام شد.

مزایا و معایب

+ طراحی ظاهری روز

+ پیشرانه توربو

+ آپشن‌های بیشتر از رقبا

مشخصات فنی

چانگان CS35 پلاس چینی در قالب تیپ‌های مختلف عرضه می‌شود که هر کدام مشخصات فنی متفاوتی دارند. مشتریان می‌توانند از بین دو پیشرانه چهار سیلندر ۱.۴ لیتری توربو و ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی یکی را انتخاب کنند.

حداکثر قدرت و گشتاور موتور ۱.۴ لیتری توربو به ترتیب ۱۵۸ اسب بخار و ۲۶۰ نیوتن.متر است که از طریق گیربکس اتوماتیک دوکلاچه ۷ سرعته به چرخ‌های جلو متصل است و حداکثر سرعت نیز به ۲۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد.

موتور ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی قدرت کمتری معادل ۱۲۸ اسب بخار و گشتاور ۱۶۱ نیوتن.متر تولید می‌کند و انتقال نیروی این پیشرانه با جعبه دنده دستی ۵ سرعته یا گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته انجام می‌شود. این پیشرانه تقریبا مشابه همانی است که در چانگان CS35 سایپا به کار رفته است.

هر چند هنوز مشخص نیست که سایپا کدام پیشرانه را برای مونتاژ در ایران انتخاب می‌کند، اما امیدواریم که چانگان CS35 پلاس را با موتور توربو در ایران ببینیم.

مصرف سوخت این کراس‌اوور کوچک با هر دو موتور زیر ۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است، یعنی با موتور توربو ۶.۳ لیتر بنزین مصرف می‌کند و با موتور تنفس طبیعی ۶.۷ لیتر بنزین نیاز دارد.

چانگان CS35 پلاس در مقایسه با رقبای هم‌رده آپشن‌های بیشتر و به‌روزتری دارد و از این نظر با خودروهای گران‌تر و رده‌بالاتر قابل مقایسه است. ترمز پارک برقی، کروز کنترل، نمایشگر ۱۰ اینچی، استارت از راه دور و شارژر بی‌سیم در همه تیپ‌های این خودرو وجود دارد.

امکانات ایمنی این خودرو هم شامل کنترل پایداری، ترمز کمکی، کنترل ایستایی در سربالایی، دوربین عقب، رادار نقطه کور و سنسور عقب می‌شود.

در تیپ‌های رده‌بالای هایپ و لوکس درب برقی صندوق، ایربگ جانبی و پرده‌ای، دوربین ۳۶۰ درجه، رادار تصادف جلو، ترمز اضطراری و کروز کنترل تطبیقی در دسترس رانندگان قرار دارد.

مشخصات کلی

نوع موتور خودرو

خطی بنزینی

حجم موتور

۱.۴ لیتر

۱.۶ لیتر

سیلندر / سوپاپ

۴ / ۱۶

تنفس موتور

توربو

طبیعی

قدرت

۱۵۸ اسب بخار

۱۲۸ اسب بخار

گشتاور

۲۶۰ نیوتن.متر

۱۶۱ نیوتن.متر

گیربکس

۵ سرعته دستی

۶ سرعته اتوماتیک

۷ سرعته اتوماتیک DCT

محور محرک

دیفرانسیل جلو

شتاب

—–

سرعت

۲۰۰ کیلومتر بر ساعت

۱۸۰ کیلومتر بر ساعت

مصرف سوخت

۶.۳ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر

۶.۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر

استاندارد آلایندگی

یورو ۶

فرمان

برقی

بدنه

کراس‌اوور

نوع رینگ

آلومینیومی

ابعاد و ظرفیت ‌ها

طول

۴۳۳۵ میلیمتر

عرض

۱۸۲۵ میلیمتر

ارتفاع

۱۶۶۰ میلیمتر

فاصله محورها

۲۶۰۰ میلیمتر

وزن خالص

۱۳۵۰ – ۱۴۳۵ کیلوگرم

تعداد سرنشین

۵ نفر

ظرفیت صندوق

۴۰۳ لیتر

حجم مخزن سوخت

۵۳ لیتر

قطر رینگ

۱۸ اینچ

آپشن ها و امکانات

کروز کنترل

دارد

کروز کنترل هوشمند

دارد

کنترل ایستایی در سربالایی

دارد

کنترل سرعت در سرازیری

دارد

کنترل کشش

دارد

کنترل پایداری

دارد

اتو پارک

ندارد

سنسور جلو

دارد

سنسور عقب

دارد

رادار نقطه کور

دارد

رادار تغییر لاین

ندارد

رادار تصادف جلو

دارد

رادار تصادف عقب

دارد

ترمز ضدقفل

دارد

ترمز کمکی

دارد

ترمز اضطراری

دارد

ترمز پارک برقی

دارد

اتولایت

دارد

چراغ روز

دارد

دکمه‌های کنترلی فرمان

دارد

گرم‌کن فرمان

ندارد

نمایشگر اطلاعات و سرگرمی

دارد

ناوبری

دارد

نمایشگر هدآپ

ندارد

دوربین عقب

دارد

دوربین جانبی

دارد

دوربین ۳۶۰ درجه

دارد

کیسه هوا

دارد

ورود بدون کلید

دارد

استارت بدون کلید

دارد

تهویه اتوماتیک

ندارد

صندلی برقی راننده

دارد

صندلی برقی سرنشین جلو

دارد

گرم‌کن صندلی جلو

ندارد

سردکن صندلی جلو

ندارد

آینه بغل برقی

دارد

گرم‌کن آینه بغل

دارد

پانوراما

دارد

سانروف

دارد

طراحی ظاهری

طراحی چانگان CS35 پلاس

چانگان CS35 پلاس با آن خودرویی که سایپا از سال ۹۵ تا ۹۸ در ایران مونتاژ می‌کرد، تفاوت زیادی دارد. طراحی اولین فیس‌لیفت نسل دوم این کراس‌ اوور مدرن‌تر و به‌روزتر است.

مثل بیشتر خودروهای جدید، چراغ‌های روز در بخش بالایی نمای جلو و زیر کاپوت قرار گرفته و یک نوار نوری آنها را به هم وصل کرده است. چراغ‌های اصلی پایین‌تر و در دو طرف سپر دیده می‌شود که آنها هم با یک نوار رنگی به هم وصل شده‌اند. نکته جالب توجه در چهره چانگان CS35 پلاس، جلوپنجره بزرگ آن است.

در نمای جانبی، طرح جعبه‌ای شکل بدنه را می‌توان دید که با خطوط صاف و مستقیم کار شده تا حالتی جدی، محکم و البته ساده داشته باشد. قابی مشکی رنگ گلگیرها را پوشانده و زیر آنها رینگ‌های ۱۷ یا ۱۸ اینچی قابل مشاهده است.

نمای عقب طراحی ساده‌ای دارد و چراغ‌ها همان شکل و شمایلی را دارند که در جلوی خودرو دیده‌ایم. برای طراحی سپر هم از طرح گرافیکی جلوپنجره استفاده شده و دو سر اگزوز گرد موجب شده تا چانگان CS35 پلاس اسپرت‌تر به نظر برسد.

طراحی داخلی

کابین چانگان CS35 پلاس

طراحی داخلی CS35 پلاس از خودرو بزرگ‌تر چانگان CS75 پلاس به ارث رسیده است. داشبرد ظاهر نامتقارن و پله‌ای دارد که در نمای طولی ارتفاع آن از کیلومترشمار تا روبه‌روی سرنشین جلو کاهش پیدا می‌کند. همین حالت پله‌ای در عرض داشبرد هم دیده می‌شود و دریچه‌های تهویه مطبوع جلوتر از نمایشگر لمسی ۱۰ اینچی و کیلومترشمار دیجیتال قرار گرفته‌اند. با این سبک طراحی، در کنار فرمان دی‌کات تلاش شده تا کراس‌اوور کوچک ظاهر اسپرتی داشته باشد.

مواد به کار رفته در کابین کیفیت بالایی دارد و موجب می‌شود تا طراحی داخلی نیز بیشتر به چشم راننده و سرنشینان بیاید.

خودروهای کراس‌اوور کوچک معمولا برای سرنشینان، به خصوص در بخش عقب فضای تنگی دارند، اما چانگان CS35 پلاس جای کافی را در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد.

ورود مجدد CS35 پلاس به ایران

نمای عقب چانگان CS35 پلاس

چانگان CS35 پلاس جدید، اولین فیس‌لیفت از دومین نسل است که در سال ۲۰۲۱ معرفی شد و به بازار آمد، در صورتی که چانگان CS35 سایپا از نسل اول است که در سال ۲۰۱۳ به چینی‌ها معرفی شد. در مدت ۸ سال، این خودرو از نظر ظاهری، فنی و امکانات پیشرفت کرده و می‌تواند نظر مشتریانی که به دنبال یک کراس‌اوور جمع و جور هستند، جلب کند.

مبلغی که چینی‌ها برای خرید خودرو چانگان CS35 پلاس می‌پردازند از ۱۱ هزار دلار برای مدل پایه شروع می‌شود و به ۱۷ هزار دلار برای تیپ لوکس می‌رسد. اگر قیمت دلار را ۳۰ هزار تومان در نظر بگیریم، بهترین مدل این خودرو برای چینی‌ها ۵۱۰ میلیون تومان درمی‌آید، اما احتمالا قیمت CS35 پلاس در ایران حداقل ۷۰۰ میلیون تومان باشد. ام وی ام X22 پرو، ام وی ام X55 پرو و جک S3 رقبای این خودرو در بازار ایران خواهند بود.

فروش آنلاین خودرو

نویسنده: میلاد قزللو