toast icon
تارا دنده ای v1

تارا دنده ای V1 | بررسی جامع و مشخصات فنی

میلاد قزللو ۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
فهرست محتوا

بازار خودروهای تولیدی ایران در دو دهه گذشته رنگ و بوی فرانسوی بسیار غلیظی به خود گرفت، اما حضور فرانسوی‌ها در صنعت خودروسازی ایران همواره پیوسته و بی‌حاشیه نبود. در سال ۱۳۹۷ و در پی تحریم‌های بین‌المللی، گروه خودروسازی پژو-سیتروئن از جوینت ونچر مشترک با ایران خودرو تحت نام ایکاپ (IKAP) خارج شدند.

فروش خودرو - خودرو۴۵

اما حاصل این همکاری هرچند ناقص، باقی ماندن پلتفرم PF1 پژو ۳۰۱ بود که از فرایند تولید داخلی جاماند. پلتفرمی که با اندک تغییرات بومی از سوی ایران خودرو IKP1 نام گرفت و سرانجام به تولید سدان سایز کوچک تارا بر خط تولید ایران خودرو از سال ۱۴۰۰ تا کنون منجر شد.

طراحی ظاهری تارا دنده ای V1

پلتفرم تارا یک پلتفرم نسبتا مدرن و به‌روز (در مقایسه با استانداردهای روز بازار خودرو ایران) است. اما طراحی بیرونی تارا برخلاف انتظار بسیار میانه‌رو، ساده و بدون اغراق انجام گرفت که با توجه به بازار خودروهای داخلی تکراری و قدیمی، کمی دور از انتظار به نظر می‌رسد.

نمای جلو جلوپنجره‌ای با خطوط افقی گریل را در بر می‌گیرد که به کمک بخشی از سپر به دو قسمت بالا و پایین تقسیم شده و بخش بالایی با چراغ‌های جلو در اتصال است. بخش زیرین اما در دو گوشه زیرسپر، به مجموعه سیستم روشنایی در روز LED و مه‌شکن‌های جلو وصل می‌شود.

تارا دنده ای V1

نمای جانبی ستون‌های نسبتا قطور و کلاف پهن درها را به همراه دارد که در پایین بدنه با خط شانه دو تکه و خط شخصیت ممتد از پشت چرخ‌های جلو تا خط اتصال سپر عقب همراه شده و استفاده از قالپاق‌های پلاستیکی نیز در این خودرو نسبتا نوین، بسیار جلب توجه کرده و توی ذوق می‌زند.

بخش انتهایی خودرو از سیستم روشنایی پیوسته با گرافیک خرپایی تشکیل شده است. بر خلاف آنچه به نظر می‌رسد، این سبک طراحی پیوسته چراغ‌ها مورد پسند و پذیرش مشتریان واقع نشد و همین دلیل باعث شد تا در نسخه های بعدی شامل تارا V1 پلاس و تارا V4، ایران خودرو سبک طراحی و نحوه روشنایی پیوسته چراغ‌های عقب این خودرو را تغییر دهد.

تارا دنده ای V1

طراحی تارا دنده ای V1 بیشتر از خطوط تیز و زوایای شکسته تشکیل شده و همان‌طور که بیان شد، فاقد المان‌های طراحی مدرن امروزی است. ازاین‌رو پوسته بیرونی تارا بیشتر به سال‌های نزدیک به ۲۰۱۰ تعلق دارد تا یک خودرو مدرن امروزی و جدید. با این حال باید معترف بود که تناسبات هندسی در بدنه این خودرو به خوبی رعایت شده که بخش مهمی از این موضوع به ساختار کلی پلتفرم خودرو باز می‌گردد.

طراحی داخلی تارا V1

نمای داخلی تارا V1 دنده ای کمی معاصرتر یا به عبارت بهتر، قدیمی‌تر از آن چیزی است که ظاهر بیرونی آن نشان می‌دهد. با توجه به نوین بودن خودرو، انتظار مشتری مواجهه با سبک طراحی مدرن کابین، حداقل چیزی شبیه به محصولات پنج سال پیش خودروسازان چینی است که در آن از تزئینات پیچیده‌تر نظیر تریم مشکی پیانویی، کرومی براق یا تریم چرم مصنوعی رنگی استفاده شده باشد، اما این‌طور نیست.

ساختار داخلی کابین اگرچه طراحی متمایزی با سایر محصولات ایران خودرو دارد، اما متریال به کار رفته در این فضا هیچ تفاوتی با خانواده برلیانس پارس خودرو ندارد. خودروهایی که حدود یک دهه پیش در زیرمجموعه سایپا مونتاژ و تولید شد.

کابین تارا V1

پس آنچه به چشم می‌خورد، پلاستیک فشرده نرم، در ترکیب با تریم تزئیناتی نقره‌ای مات (پلاستیک رنگ‌شده)، پوشش پارچه‌ای صندلی ها و تریم تک‌رنگ مشکی داخلی است که دیگر در محصولات داخلی بسیار نخ‌نما و خسته‌کننده جلوه می‌کند.

نکته جالبی در خصوص سبک طراحی کلی داشبرد وجود دارد و آن هم طراحی بیش از حد شبیه به سایپا شاهین است. اگرچه داشبرد دو خودرو به صورت کلی تمایزهای بسیار بارزی با یکدیگر دارند، اما از دیدگاه جانمایی دریچه‌های خروجی سیستم تهویه مطبوع، نمایشگر مولتی‌مدیا، مجموعه کنترلی سیستم تهویه و همچنین اتصال کنسول به داشبرد، شباهت‌های بین این دو خودرو غیر قابل انکار است.

فضای داخلی، مخصوصا در ردیف دوم نشیمن چندان جادار نیست، اما در عوض در بخش محفظه بار، ظرفیت خیره‌کننده ۶۴۰ لیتری به همراه دارد که بسیار بزرگ‌تر از حد انتظار است.

مشخصات فنی ایکو تارا دنده ای V1

تارا دنده ای V1، تیپ رده پایین در خانواده تارا به حساب می‌آید. اما این خودرو با توجه به زمان عرضه، از پیشرانه بهبودیافته TU5P یا TU5 پلاس بهره می‌گیرد که نسخه تغییریافته موتور TU5 است و از سوی گروه خودروسازی پژو-سیتروئن در سال ۲۰۱۳، تحت عنوان پیشرانه EC5 معرفی شد. همچنین جالب است بدانید که این موتور با پیشرانه ME16 گروه خودروسازی سایپا که روی شاهین پلاس نصب شده، هیچ تفاوتی ندارد.

این پیشرانه از سیستم زمان‌بندی همواره متغیر سوپاپ‌های هوا (CVVT) بهره گرفته و دارای استاندارد آلایندگی یورو ۶ است و اندک مصرف سوخت و آلایندگی کم‌تر و اندک توان فنی بیشتر به همراه دارد. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر از این پیشرانه، می‌توانید مقاله معرفی دو پیشرانه TU5P ایران خودرو و ME16 سایپا را مطالعه کنید.

این پیشرانه در تیپ V1 تارا به گیربکس ۵ سرعت دستی متصل شده و گیربکس ۶ سرعت دستی تنها در تیپ V1P تارا قابل دسترس است. در نتیجه تارا دستی V1 با داشتن وزن حدود ۱.۲ تن، از دیدگاه توانایی‌های حرکتی حرف چندانی برای زدن ندارد، چرا که شتاب اولیه آن فراتر از ۱۲ ثانیه و حداقل دو ثانیه بیشتر از آن چیزی است که در بازار ایران چالاک و تند و تیز محسوب شود.

مشخصات فنی ایکو تارا دنده ای V1

نباید از یاد برد که تارا یک سدان سایز کوچک درون شهری با کاربری روزمره است. در نتیجه استفاده از پیشرانه TU5P که استعداد کمتری در برابر ایرادهای فنی (بخصوص واشر زدن) دارد، انتخاب مناسبی برای استفاده پیوسته و کم‌فشار به حساب می‌آید.

مشخصات کلی

نوع موتور خودرو خطی بنزینی (TU5P)
حجم موتور ۱.۶ لیتر
سیلندر / سوپاپ ۴ / ۱۶
تنفس موتور طبیعی
قدرت ۱۱۳ اسب بخار
گشتاور ۱۴۴ نیوتن.متر
گیربکس ۵ سرعته دستی
محور محرک جلو
شتاب ۱۲.۵ ثانیه
سرعت ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت
مصرف سوخت ۷.۲ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو ۶
فرمان برقی
بدنه سدان سایز کوچک
نوع رینگ فولادی

ابعاد و ظرفیت ‌ها

طول ۴۵۱۹ میلیمتر
عرض ۱۷۴۸ میلیمتر
ارتفاع ۱۴۶۶ میلیمتر
فاصله محورها ۲۶۵۲ میلیمتر
وزن خالص ۱۱۷۳ کیلوگرم
تعداد سرنشین ۵ نفر
ظرفیت صندوق عقب ۶۴۰ لیتر
حجم مخزن سوخت ۵۰ لیتر
قطر رینگ ۱۵ اینچ

آپشن‌های تارا دنده ای V1

تارا V1 ساده‌ترین تیپ تارا به حساب آمده و از دیدگاه تجهیزات رفاهی و ایمنی در سطح پایین‌تری نسبت به تیپ V1P قرار دارد. این خودرو با دو کیسه ایمنی هوا، کروز کنترل و محدودکننده سرعت، فرمان برقی، کنترل حرکت در سربالایی، کنترل کشش و پایداری، سیستم کمک ترمز، نمایشگر ۷ اینچ مولتی مدیا با ۴ بلندگو، سیستم تهویه برقی، تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو، سیستم روشنایی مشایعت تا منزل، بالابرهای برقی شیشه‌ها با قابلیت تشخیص مانع، سنسور پارک عقب، نظارت بر فشار باد تایرها، تریم مشکی رنگ داخلی با پوشش پارچه‌ای، سنسور نور و باران (از سال ۱۴۰۲) و همچنین راهنمای تعویض دنده به مشتری تحویل می‌شود.

آپشن‌های تارا دنده ای V1

ازاین‌رو تارا دنده ای V1 در برابر بسیاری از رقبای هم کلاس چینی مونتاژی خود در بازار، در سطح بسیار پایین‌تری می‌ایستد.

کروز کنترل دارد
کروز کنترل هوشمند
کنترل ایستایی در سربالایی دارد
کنترل سرعت در سرازیری
کنترل کشش دارد
کنترل پایداری دارد
سنسور جلو
سنسور عقب دارد
سنسور باران دارد
سنسور فشار باد تایر دارد
ترمز ضدقفل دارد
توزیع نیروی ترمز دارد
ترمز کمکی دارد
ترمز اضطراری خودکار
ترمز پارک برقی
اتولایت دارد
دی لایت دارد
دکمه‌های کنترلی فرمان دارد
نمایشگر اطلاعات و سرگرمی ۷ اینچ
سیستم صوتی ۴ اسپیکر
ناوبری دارد
دوربین عقب دارد
دوربین ۳۶۰ درجه
کیسه هوا ۲ عدد
ورود بدون کلید
استارت بدون کلید
تهویه اتوماتیک
صندلی برقی راننده
صندلی برقی سرنشین جلو
گرمکن صندلی جلو
سردکن صندلی جلو
آینه بغل برقی دارد
گرم‌کن آینه بغل دارد
پانوراما
سانروف

مزایای تارا دنده ای V1

+ پلتفرم نسبتا نوین با استانداردهای اروپایی

+ پیشرانه نسبتا بادوام از خانواده TU5

+ فراوانی قطعات یدکی و دانش تعمیرات فنی

+ شبکه عرضه و خدمات پس از فروش بزرگ

+ فضای صندوق جادار

+ قیمت رقابتی در برابر رقبای چینی

معایب ایکو تارا V1 دنده ای

– توان فنی محدود

– کیفیت مونتاژ پایین

– سطح نامناسب امکانات رفاهی و ایمنی

– طراحی داخلی پیش پا افتاده

قیمت تارا دنده ای V1 در بازار

در وصف ایرادات و نقص‌های تارا بسیار سخن گفتیم، اما در عین حال باید تاکید کنیم که تارا دنده ای V1 به عنوان ارزان‌قیمت‌ترین نسخه از خانواده تارا، در نسخه صفر کیلومتر در حدود یک میلیارد تومان قیمت دارد که البته بر حسب مدل و میزان کارکرد، این رقم تا بازه ۷۰۰ میلیون تومان نیز افت می‌کند. ازاین‌رو در جایگاه رقابت با خودروهای تولید داخل و مخصوصا تولیدی‌های خود شرکت ایران خودرو قرار گرفته و در برابر بسیاری از گزینه‌های چینی، قیمتی اقتصادی و موجه در لیست قیمت ماشین محسوب می شود.

با توجه به پلتفرم نسبتا نوین و پیشرفته خودرو، قیمت تارا v1 دنده ای با در نظر گرفتن اینکه خودروی درخور و گیرایی محسوب نمی شود، اما به عنوان یک گزینه اقتصادی درون شهری، این سدان سایز کوچک پتانسیل بسیار خوبی در رقابت با چینی‌های رده‌پایین در استفاده روزمره دارد.

فروش خودرو - خودرو۴۵

ارسال نظر

ارسال نظر

96 نظر

  • مهدی.م | 29 دی 1404

    سلام و احترام.امیدوارم با نوشتن این مطلب به کسی کمک شده باشه
    الان حدود ۶ماه هست تارا وی۱پلاس صفر خریدم.از پراید و پژو تا تویوتا شاسی بلند هم داشتم.۱۳هزار کیلومتر هم باهاش رفتم
    اول بگم نسبت به دنا پلاس اصلا صدا بیرون و موتور داخل اتاق نمیاد و رانندگی راحتی باهاش داری و صندلی‌هاش خسته ات نمیکنه،مصرفش با کولر روشن تو شهر پایین هست نهایت ۷ونیم مخصوصا ما که خوزستان هستیم.سر پیچها و هندلینگش باهات راه میاد،میگن تهویه اش ضعیفه اما بنظرم چون اتاقش عایق هست خیلی سریع دمای اتاق رو خنک میکنه و بنظرم تهویه اش خوبه.بدنه ضعیفه و ستون‌های کنار شیشه متاسفانه پهن هستند و سر چهارراه خیلی باید مواظب باشید چون نقطه کور زیاد دارید.اتاقش و فضای صندوق جادار و سرنشینان راحت هستند مخصوصا سمت شاگرد و کنسولش برای راحتی راننده جای درستی هست.ایرادی که اخیرا تاراها پیدا کردن بعضی وقتها سنسور باد لاستیک و tpms روشن میشه که من بعد تعویض ABS رفع نشد و گاها روشن میشه که اونم باید ماشین خاموش کنی و سوئیچ دربیاری تا خودش پاک بشه.اگر عقب ماشین سنگین باشه روی دست اندازها صدای کوبش کمک‌ها میاد.
    اما‌در کل ماشین بی‌صدا و راحتی هست و کاش بجای قالپاق رینگ آلومینیومی مینداختن.و چراغی برای سرنشینهای عقب بکار میبردن

    • مهدی | 17 بهمن 1404

      سلام دمت گرم

  • سینا باقری | 9 مهر 1404

    سلام خدمت دوستان عزیز من یکسال هست که این ماشین رو دارم و دقیقا 39000 کیلومتر هم با مسافت طی کردم تو این 1.5 سال فقط روغن و بنزین که در سرویسهای دوره ای ایرانخودرو خودشون انجام دادن یک بار کمک عقب و یکبار کاسه نمد پلوس و چندبار هم آپدیت ایسیو که همش گارانتی داشته و هزینه ای پرداخت نکردم فوق العاده کم استهلاک هست مصرف تو شهر 100 کیلومتر 8 لیتر و تو جاده با سرعت متوسط 100 کیلومتر درساعت بیشتر از 6.5 الی 7 لیتر با کولر روشن مصرف نمیکنه شتاب اولیه در حد بقیه محصولات هم رده قیمتیش هست ترمز بدی نداره و شرمندتون نمیکنه داخل اتاق نسبتا بی سر صدا هست و تا سرعت 140 و 150 کیلومتر هم حس ترس و نا امنی نداره هندلینگش واقعا خوبه ورق بدنه خصوصا درها نازک هست ولی شاسیها و ستونهای محکمی داره که کاملا مشخص ظاهرش سلیقه اییه ولی از ماشینهای تکراری ایرانخودرو بهتر هست کیفیت ادوات و داشبورد هم در رده قیمت خودش خوبه در کل در مقایسه با سمند و 207 و پارس و شاهین و که همشون رو داشتم از خرید تارا پشیمون نخواهید شد

    • Pourya ahmadi | 9 مهر 1404

      با تشکر از اشتراک‌گذاری تجربه استفادتون.

  • عرشیا | 29 دی 1403

    اینکه چراغهای عقبشو عوض کردن بهتر شده

  • داریوش | 15 مهر 1403

    خوبه موتورش

  • داریوش | 15 مهر 1403

    تارا این موتورش خوبه حداقل

  • سعید | 9 خرداد 1403

    طراحی زیبایی داره
    از خیلی از ماشین های خارجی زیباتر
    کاری با قیمتش ندارم

  • مجید | 18 اردیبهشت 1403

    آخه چرا ماشین که همه جای دنیا قیمت ماشین این قیمتی که مردم مجبورا بخرند نیست
    یه کمی بفکر مردم باشین همش بفکر جیب خودشون هستند
    با این پول بهترین ماشین خارجی برند خوب
    میشه خرید
    واقعا بفکر مردم هستین ؟

  • علی | 3 اردیبهشت 1403

    من تا حالا ۵ تا ماشین داشتم ولی بد ترین ماشینی که تا حالا داشتم همین تارا بوده.کیفیت صفر. قطعات صفر .هر روز مشکل داره

    • احسان | 22 مهر 1404

      مشخص شما بنز و بی‌ام‌و و بوگاتی و لامبورگینی و هامر داشتید.
      این ماشینا در حد و اندازه شما نیستند برگرد از همون ماشینا بگیر

    • سینا | 18 مهر 1404

      شما کاملا مشخصه نداشتی، کیفیت صفر یعنی چی؟ قطعات صفر یعنی چی؟

  • احمد | 26 اسفند 1402

    سلام من تارا خشک داشتم مدل۴۰۲ توی کیلومتر ۶۰۰ داشبورد به صدا افتاد
    توی دنده ۳ اکثرا صدا میداد

  • حمیدی | 10 اسفند 1402

    ایران خودرو کی ثبت نام می‌زاره

    آخه این چه وضعیه پارسال ثبت نام گذاشت فقط الان هم داره هنوز اونارو میده مردم رو تا کی می‌خوام معطل‌‌ کنند

  • سوادکوهی | 26 بهمن 1402

    من الان حدود یک ماه و نیمه که تارا اتومات خریدم، هزارو چهارصد تا هم باهاش راه رفتم، به جز مشکل کیفیت خودرو که می تونه خیلی خیلی بهتر از اینها باشه، با مورد و مشکل دیگه ای خدارو شکر مواجه نشدم. مشکل کیفی هیچ ربطی به مسئله تحریم یا کمبود مواد اولیه نداره، تمامش مربوط میشه به دقت و حوصله ی نیروهای خط تولید، ایلان ماسک در اوایل تولید خودروهای تسلا همین مشکلات کیفی رو در خط تولیدش داشت دوستان ایرانخودرو و سایپا وقت بگذارند و خاطرات ماسک رو بخونند که چطور این نقایص و مشکلات کیفی رو برطرف کرد.

    • ایرانی | 2 مرداد 1403

      جناب شما واقعا دارید ایرانخودرو و سایپا را با تسلا و ایلان ماسک مقایسه میکنید !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      البته ایلان ماسک با وجود اینکه جز ثروتمندترین های جهان است بازم شرایط ایرانخودرو و سایپا دارند را نداره ! پراید و پژو سی ، چهل سال پیش را رنگ میکنند و به قیمت خودروهای تسلا میفروشند !

  • حسین | 8 بهمن 1402

    تارا ۱۴۰۲ دنده‌ای صفر قیمت ۷۵۰ میلیون ناقابل

  • فراز | 3 بهمن 1402

    این بررسی ایرادهایی داره
    موتور تارا تی یو فایو پلاسه و قدرت و کشش بهتری پیدا کرده من پارس تی یو فایو داشتم اینم خوبه و کم نمیاره
    دوم اینکه رانندگی نرم و هندلینگ خوبی داره و اصلا کسل کننده نیست
    ماشین رو باید ببریدتوی جاده سربالایی دار گاز بدید بعد دو سه هزار کیلومتر نفسش باز میشه
    من الان بعد شش ماه ازش راضی ام
    ولی هیچ ماشینی بی عیب نیست اما از پارس و سورن پلاس که قبلا داشتم بهتره فقط کشش سورن در سربالایی یه خورده بهتر بود
    یا حق

  • حامد | 15 دی 1402

    من مشکلم رو همه جا گفتم تا مثل من گرفتار نشن مردم .چند ماه هست اتومات تارا خریدم دنده پارک ضربه وصدا داره ولی تمام نمایندگی ها بردم که خود شرکت معرفی کرده اما درست نمیتونن بکنن .کمک ها خشک و میکوبه باتری خراب و….

  • حامد | 12 دی 1402

    سلام
    اگه دوست دارید همش نمایندگی باشید بخرید .من پشیمانم گیربکس ماشین خرابه و ضربه داره دنده پارک و یک سری ایراد های دیگه مثل کمک و..
    هیچ کس جوابگو نیست .اگر بهتون گفتن نمایندگی درست میکنه باور نکنید .بخاطر ی دانلود برنامه ماشین رو یک هفته میخوان بخوابانن.منم بخاطر اینکه سال ۹۴ ی سمند گرفتم وچهاروز نمایندگی ماند وبعد از تحویل متوجه شدم کاپوت ماشین صافکاری شده و رنگ شده یک وجب و چراغ جلو یکیش عوض شده و هیچ کس گردن نگرفت .بخاطر همین هیچ موقع ماشین را جرآت ندارم داخل نمایندگی بخوابانم.
    یاحق
    تقصیر خودمه گوش نکردم .موقع خرید بهم گفتن ایرانی نخر .الان پشیمونم

  • ابوالفضل | 11 آذر 1402

    من هم تارا v1 دارم هم شاهین دنده ایی دوستان از لحاظ سواری و هندلینگ قطعا تارا ولی از لحاظ ایمنی آپشن و شتابگیری شاهین بهتره طراحی هم که بستگی به انتخاب داره ولی من شاهین رو بیشتر دوست دارم ❤️

  • حمید | 30 آبان 1402

    سلام
    من تارا دارم حقیقتا راضی هستم. نسبت به دنا جا دار تر هست. موتور کیپ و کارکنی داره
    تو پیچ هم عملکرد خوبی داره. ظاهر جدید و طراحی داخلی هم یه مزیت دیگه هست

  • مهدی | 26 آبان 1402

    یه سوال. تارا دنده ای رو میشه cng نصب کرد؟ کسی اطلاعات داره؟

    • تارا | 29 دی 1402

      برا دوگانه کردن خوبه چون صندوق بسیار بزرگی داره

  • جاسم قانع دهکردی | 13 آبان 1402

    بسیار عالی

  • قاسم | 21 مهر 1402

    دوستان تارا از موتور r5 تقویت تنفس طبیعی استفاده شده برخلاف موتورهای توربو دنا و شاهین که بدلیل عدم استفاده از بنزین یورو۴ و گرما هوا بعد از دوسال مشکلات عمده ای موتوری برای ماشینها پیش میاد.پژو پارسt5دلیل طرفدارهاش همینه که موتورش عالی جواب داد.
    نکته مثبت دوم جاداری داخل کابین و فاصله صندلی ها هست که نسبت دنا و شاهین و سرون و..جادار تر هست به خصوص برای قدبلندها و چاق ها
    نکته سوم صندوق عقب جادار تر از دنا ها و سرون و …
    نکته چهارم پایداری در پیچها و پایداری در سر بالایی ها ..
    نکته پنجم استفاده از سیستم پیشرفته و جدید در ایمنی خودرو و بدنه خودرو
    نکته ششم کلیه. تکنولوژی های جدید رو اول رو تارا نصب میکنند البته به غیر از توربو که موتور t5نیازی به توربو نداره
    از طرفی قبول دارم در طراحیش بخصوص عقب خودرو میتونست بهتر باشه

    • آپاچی | 13 آذر 1404

      داخل شاهین از تارا یکم هم بزرگتر و جاداره ولی صندوق عقب تارا بزرگتر اینو دیگه همه میدونن چطوری میگی داخل تارا از شاهین بزرگتره

نظرات کاربران
خبرنامه خودرو۴۵

با عضویت در خبرنامه از آخرین مطالب باخبر شوید.

دسته بندی
عضویت در خبرنامه
درخواست فروش خودرو