اسامی خودروهای اروپایی وارداتی

۱۷ شهریور ۱۴۰۱ اسامی خودروهای اروپایی وارداتی

تاریخ خودرو ایران با واردات دو دستگاه رنو از اروپا شروع شد و بازار کشور همواره یکی از مهم‌ترین مشتریان شرکت‌های اروپایی در آسیا بوده و برندهای لوکس و رده‌بالایی مثل بی ام و و بنز هم مشتریان خودشان را داشته‌اند. با توجه به قانون جدید واردات خودرو که فقط ورود خودروهای کمتر از ۲۰ هزار دلار را مجاز دانسته، در فهرست اسامی خودروهای اروپایی وارداتی، محصولات رنو، سیتروئن، فولکس واگن، پژو و اشکودا دیده می‌شود و ایرانی‌ها نباید منتظر جدیدترین محصولات برندهای رده‌بالای اروپایی باشند.

رنو کوئید ۵،۸۱۰ دلار
سیتروئن C3 ۷،۱۵۰ دلار
رنو ترایبر ۷،۳۹۰ دلار
رنو کایگر ۷،۵۰۰ دلار
فولکس واگن پولو ۱۰،۰۲۰ دلار
رنو سیمبل ۱۰،۱۶۰ دلار
فولکس واگن ونتو ۱۲،۵۳۰ دلار
فیات فیورینو ۱۲،۷۳۰ دلار
رنو داکر ۱۲،۷۶۰ دلار
اشکودا اسلاویا ۱۳،۷۷۰ دلار
رنو کپچر ۱۴،۰۲۰ دلار
فولکس واگن ویرتوس ۱۴،۰۵۰ دلار
رنو داستر ۱۴،۱۳۰ دلار
اشکودا کوشاک ۱۴،۱۴۰ دلار
سیتروئن C الیزه ۱۴،۲۶۰ دلار
فولکس واگن تایگون ۱۴،۲۸۰ دلار
سیتروئن برلینگو ۱۴،۵۷۰ دلار
رنو مگان ۱۴،۸۴۰ دلار
اشکودا رپید ۱۵،۰۲۰ دلار
اشکودا فابیا ۱۵،۲۵۰ دلار
پژو ۳۰۱ ۱۶،۳۱۰ دلار
اشکودا اکتاویا ۱۷،۱۳۰ دلار
فیات ۵۰۰ ۱۷،۱۳۰ دلار
پژو پارتنر ۱۷،۶۷۰ دلار
سیتروئن C3 ایرکراس ۱۸،۲۱۰ دلار
پژو ۲۰۰۸ ۱۹،۰۳۰ دلار
رنو تالیسمان ۱۹،۰۳۰ دلار
رنو مستر ۱۹،۰۳۰ دلار
پژو ۲۰۸ ۱۹،۰۶۰ دلار
اشکودا اسکالا ۱۹،۸۷۰ دلار

* جدول قیمت خودروها از سایت‌های کشورهای هند، امارات و ترکیه استخراج شده و قیمت ارزان‌ترین تیپ مدل ۲۰۲۲ را نشان می‌دهد.

پژو ۲۰۰۸

پژو ۲۰۰۸ یکی از خودروهایی بود که بعد از امضای برجام و ورود شرکای خارجی به ایران تولید شد. ایران خودرو، کراس‌اوور فرانسوی را در سال ۹۶ به مشتریان ایرانی پیش‌فروش کرد. پژو ۲۰۰۸ برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ به بازار خودرو جهان معرفی شد اما خودرو مونتاژی ایران خودرو، فیس‌لیفت سال ۲۰۱۶ است. خودرو فرانسوی دارای آپشن‌هایی مانند کیسه هوای جانبی و پرده‌ای جلو، حسگر فشار باد تایر، نمایشگر لمسی ۷ اینچی، دوربین عقب، سنسور پارک عقب و کنترل ایستایی در سربالایی است.

پژو ۲۰۰۸ مدل ۲۰۲۲ یکی از خودروهای اقتصادی اروپایی است که در بازارهای خاورمیانه مشتریانی دارد و مدل جدید آن طراحی به‌روزتری پیدا کرده و امکانات بیشتری در فهرست آپشن‌هایشن دیده می‌شود. با توجه به استقبال از نسل اول پژو ۲۰۰۸ در ایران، بازگشت آن موفقیت‌آمیز خواهد بود.

رنو تالیسمان

رنو تالیسمان خودرو سدان لوکس است و جزو محصولات رده‌بالای خودروساز فرانسوی به شمار می‌رود. طراحی ظاهری تالیسمان بر اساس زبان طراحی جدید رنو انجام شده و از سال ۲۰۱۵ در بازارهای جهانی عرضه می‌شود. مدل‌های ۲۰۱۶ این خودرو به صورت محدود وارد کشور شدند، اما واردات انبوه تالیسمان با مدل‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ اتفاق افتاد. رنو تالیسمان در دو تیپ E2 و E3 در بازار ایران موجود است که تیپ E2 آپشن‌های خیلی کمتری از تیپ E3 دارد.

مدل ۲۰۲۲ تالیسمان فرق چندانی با نسخه‌های موجود در ایران ندارد و همان ظاهر را حفظ کرده و تغییری هم در مشخصات فنی سدان لوکس رنو دیده نمی‌شود، اما همچنان می‌تواند نظر علاقمندان به این نوع خودروها را جلب کند.

رنو داستر

رنو داستر کراس‌اووری است که روی پلتفرم لوگان (تندر۹۰) ساخته شده است. این خودرو را زیرمجموعه اقتصادی‌ساز رنو، داچیا تولید کرده و به همین خاطر یکی از ارزان‌ترین خودروهای کراس‌اوور در جهان است. این خودرو در مدل‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ و دو تیپ SE و PE به بازار ایران رسید که از نظر آپشن‌هایی شامل کروز کنترل و کنترل پایداری تفاوت دارند.

داستر جدید در بازارهای آسیایی با برند رنو عرضه می‌شود و اقتصادی‌ترین کراس‌اووری است که قابلیت آفرود را هم دارد. عرضه سری اول این خودرو در ایران با استقبال روبه‌رو شد و می‌تواند موفقیت خود را دوباره تکرار کند.

رنو کپچر

رنو کپچر یکی از محبوب‌ترین کراس‌اوورهای بازار خودرو است. این خودرو بر اساس هاچبک رنو کلیو ساخته شده و از سال ۲۰۱۳ به بازارهای جهانی عرضه می‌شود. ایران خودرو، از سال ۲۰۱۶ واردات کپچر به ایران را آغاز کرد و به سرعت توانست بازار کراس‌اوورها را در دست بگیرد. هر چند بعدها با ورود رقبایی مثل سانگ یانگ تیوولی و پژو ۲۰۰۸ کمی از فروش آن کاسته شد. رنو کپچر به یک پیشرانه کم‌حجم ۱.۲ لیتری توربو با قدرت ۱۲۰ اسب بخار و گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته مجهز است.

رنو کپچر ۲۰۲۲ جدیدترین مدل از نسل دوم کراس‌اوور جمع و جور فرانسوی است که در دسترس خریداران جهانی قرار گرفته و موتورهای کم‌مصرف‌تر و قدرتمندتری دارد. ظاهر جمع و جور و البته زیبای کپچر، مشتریان را ترغیب به خرید آن می‌کند.

رنو مگان

رنو مگان در اواسط دهه نود میلادی به فهرست محصولات خودروساز فرانسوی اضافه شد و تولید نسل دوم آن در سال ۱۳۸۷ با پیشرانه ۱.۶ لیتری در ایران آغاز شد. این سدان در سال ۱۳۸۸ با موتور ۲ لیتری روی خط تولید قرار گرفت و این روند تا سال ۱۳۹۳ ادامه داشت. تعدادی رنو مگان هم به صورت وارداتی به بازار ایران رسید و چندین دستگاه هاچبک و کابریولت آن هم وارد کشور شد.

رنو مگان در کشورهای همسایه، مثل ترکیه و امارات هم مشتریانی دارد و اهالی این کشورها پشت جدیدترین مدل آن می‌نشینند. ظاهر خودرو با استفاده از زبان طراحی جدید رنو، ساخته و پرداخته شده و علاوه بر ارزان‌ترین تیپ که مشمول قانون جدید واردات می‌شود، مدل‌های اسپرت مگان هم در بازارهای جهانی با قیمت‌های بیشتر از ۲۰ هزار دلار موجود است.

سیتروئن C3

سیتروئن C3 مثل پژو ۲۰۰۸ یکی از خودروهایی است که تولید آن بعد از امضای برجام شروع شد. هر چند تولید این هاچبک مثل کراس‌اوور پژو، به دلیل خروج آمریکا از برجام با تاخیر و مشکلاتی همراه بود، اما سال ۱۳۹۷ به دست مشتریان ایرانی رسید. عرضه محدود سیتروئن C3 به دلیل قطع همکاری شریک فرانسوی با سایپا و پارس خودرو، محدود بود و به همین خاطر نتوانست آن طور که باید به فروش بالایی برسد. پیشرانه ۱.۶ لیتری سیتروئن C3 با پژو ۲۰۰۸ مشترک است و ۱۶۳ اسب بخار قدرت دارد. حداکثر سرعت این هاچبک به ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و ۰ تا ۱۰۰ را در عرض ۸.۲ ثانیه پر می‌کند.

سیتروئن C3 مدل ۲۰۲۰ جدیدترین فیس‌لیفتی است که دو سال قبل معرفی شد و در حال حاضر مدل‌های ۲۰۲۲ آن هم در بازار موجود است. در فهرست خودروهایی که امکان واردات به کشور را دارند، سیتروئن C3 ارزان‌ترین اتومبیل است.

فروش آنلاین خودرو

نویسنده: میلاد قزللو