کوییک S (اس)؛ بررسی جامع و مشخصات فنی

۲۰ آبان ۱۴۰۴ کوییک S (اس)؛ بررسی جامع و مشخصات فنی

کوییک S را باید یکی از محصولات استراتژیک سایپا در بازار خودروهای اقتصادی دانست؛ مدلی که در ادامه مسیر خانواده پراید، تیبا و کوییک تلاش دارد با کمترین هزینه ممکن و اندک تغییرات در طراحی و امکانات، پاسخگوی نیاز بخش بزرگی از خریداران بازار ایران باشد. خریدارانی که با وجود بازار بزرگ انحصاری عملا گزینه‌های دیگری برای انتخاب در بازه خودروهای اقتصادی ندارند. این خودرو نخستین‌بار در سال ۱۴۰۰ به‌عنوان فیس‌لیفت کوییک معمولی معرفی شد و از همان ابتدا، با هدف به‌روزرسانی ظاهری و دریافت استانداردهای جدید آلایندگی (یورو۵) روی خط تولید رفت.

سایپا با معرفی کوییک اس تلاش کرد تا جای خالی تیبا ۲ را در بازار پر کند. در واقع کوییک S، بر پایه پلتفرم X200 توسعه یافته است؛ همان پلتفرمی که سال‌ها در محصولات مختلف این شرکت ازجمله ساینا و تیبا مورد استفاده قرار گرفته است. هرچند این پلتفرم ریشه‌ای قدیمی دارد، اما همچنان برای خودرویی در این کلاس قیمتی کارآمد و کم‌هزینه محسوب می‌شود. از نظر فنی، کوییک S با استفاده از موتور M15 سایپا، تفاوت بنادی با نسل‌های پیشین خود ندارد و قدرت خروجی آن در حد ۸۷ اسب بخار باقی مانده است. با این حال، اضافه شدن دریچه گاز برقی (به‌جای سیستم سیمی) سبب شده پاسخ‌دهی موتور در شرایط رانندگی شهری نرم‌تر و کنترل آن دقیق‌تر شود. همین تغییر کوچک، در عمل بزرگ‌ترین تفاوت فنی کوییک S با نسخه‌های معمولی کوییک به شمار می‌رود.

اما هدف اصلی سایپا از فروش خودرو کوییک S نه ایجاد تغییرات فنی، بلکه ارتقای ظاهر و بهبود دیدگاه مشتری از کیفیت و ایمنی بود. ازاین‌رو، چهره خودرو با طراحی جدید در قسمت جلو و برخی تغییرات در تریم داخلی، ظاهر متفاوت‌تری پیدا کرده است.

طراحی ظاهری کوییک S

کوییک S اگرچه در رده خودروهای اقتصادی جای می‌گیرد، اما سایپا تلاش کرده با ایجاد تغییراتی محدود اما موثر، ظاهر آن را نسبت به نسخه‌های قبلی کوییک مدرن‌تر و اسپرت‌تر جلوه دهد. به همین دلیل در همان نگاه اول به نمای جلو، می‌توان تفاوت این مدل با کوییک معمولی را تشخیص داد.

بزرگ‌ترین تغییر ظاهری در بخش جلویی خودرو اتفاق افتاده است؛ جایی که جلوپنجره با طراحی نقطه‌ای و قاب جدید سپر، نمایی تهاجمی‌تر و جوان‌پسندتر به خودرو داده‌اند. نوارهای مشکی‌ رنگی که از کناره چراغ‌های جلو به سمت پایین امتداد یافته‌اند و چراغ‌های اصلی را به مه‌شکن‌ها و چراغ‌های روشنایی روز (Daylight)  متصل می‌کنند، حالتی شبیه چنگال یا خط‌های پنجه دارند؛ حرکتی که به گفته سایپا، با الهام از چهره یوز ایرانی طراحی شده است.

طراحی ظاهری کوییک S

در طراحی سپر جلو همچنین یک اسپلیتر نقره‌ای‌رنگ قرار گرفته که با ایجاد کنتراست رنگی، تا حدی حس اسپرت بودن را تقویت می‌کند. چراغ‌های اصلی از همان فرم کشیده نسخه‌های قبلی پیروی می‌کنند و داخل قاب مه‌شکن‌ها نیز تغییر چندانی نسبت به مدل‌های پیشین دیده نمی‌شود. با این حال ترکیب کلی طراحی جلو، چهره کوییک S را از حالت قدیمی و ساده کوییک معمولی کمی فراتر برده است.

در نمای جانبی، تغییرات بسیار محدودتر است. هنوز هم با همان خطوط ساده و محافظه‌کارانه روبه‌رو هستیم. یک خط نسبی در بخش میانی درب‌ها از گلگیر جلو تا عقب کشیده شده و خط طراحی دوم نیز در پایین درها امتداد دارد، اما برخلاف بسیاری از هاچ‌بک‌های مدرن بازار، جذابیت یا بازی خاصی در فرم بدنه دیده نمی‌شود. رینگ‌های به‌کاررفته در کوییک S از نوع فولادی ۱۴ اینچی هستند که البته طراحی خاصی ندارند و بیشتر به کارکرد اقتصادی خودرو تاکید دارند تا زیبایی بصری.

نمای جانبی کوییک S

در نمای عقب، طراحی عملا تغییری نکرده و چراغ‌های عقب همان فرم ساده را دارند که در کوییک معمولی هم شاهد بودیم. تنها نکته قابل‌توجه، استفاده از یک دیفیوزر با طراحی دو رنگ در سپر عقب است که باز هم تلاش کرده حس اسپرت‌بودن را ولو به شکل حداقلی القا کند.

نمای عقب کوییک S

همچنین وجود روف‌رک‌های نصب‌شده روی سقف خودرو (که کاربرد عملی ندارند، اما نمایی کراس‌اوورمانند به کوییک می‌دهند) از جمله مواردی ا‌ست که در ارتقای ظاهر کوییک S موثر بوده است.

در مجموع، طراحی ظاهری کوییک اس را نمی‌توان متفاوت از پایه دانست، اما همین تغییرات جزئی در جلوپنجره، سپرها، برخی تزئینات و رنگ‌پردازی‌های بدنه، باعث شده این مدل در مقایسه با نسخه‌های قبلی کوییک مدرن‌تر و به‌ویژه برای خریداران جوان، جذاب‌تر جلوه کند.

طراحی داخلی کوییک اس

با ورود به کابین کوییک اس، اولین چیزی که به چشم می‌آید این است که همچنان با همان طراحی آشنای خانواده X200 روبه‌رو هستیم. هرچند سایپا سعی کرده با اعمال تغییراتی در برخی المان‌ها، فضایی به‌روزتر ایجاد کند اما ساختار کلی داشبورد، متریال به‌کاررفته و نحوه چینش اجزا تقریبا همان چیزی‌ست که پیش‌تر در تیبا، ساینا و کوییک در مدل معمولی و پایه دیده‌ایم.

یکی از تغییرات در کابین کوییک S مربوط به طراحی پنل در سمت چپ فرمان است. این پنل جدید شامل دکمه‌هایی برای کنترل مواردی مانند تنظیم ارتفاع نور چراغ جلو، برف‌پاک‌کن عقب، آب‌پاش عقب، قفل شیشه‌های عقب و در صندوق عقب است. پیش از این، وجود چنین پنلی در این سطح از خودروهای اقتصادی مرسوم نبود و اضافه شدن آن، دست‌کم از منظر نظم و دسترسی راحت، یک گام رو به جلو محسوب می‌شود.

طراحی داخلی کوییک اس

فرمان سایپا کوییک اس نیز از نوع دی‌کات (D-Cut) و T‌شکل است که ظاهر اسپرت‌تری به خودرو بخشیده، اما فاقد کلیدهای کنترلی برای سیستم صوتی یا بلوتوث است. البته در برخی نسخه‌ها (مخصوصا کوییک S تیپ DA با فرمان سفارشی) امکان سفارش این دکمه‌ها وجود دارد، ولی در مدل پایه، این آپشن در دسترس نیست.

صفحه کیلومتر خودرو نیز بازطراحی شده و شباهت زیادی به نمونه به‌کاررفته در ساینا S دارد. نمایشگر میانی پشت آمپر، اطلاعات مختلفی مانند مصرف سوخت لحظه‌ای، تعویض دنده، هشدار باز بودن درها، دمای آب، کامپیوتر سفری و … را نمایش می‌دهد. در تیپ‌های جدیدتر مانند DA، نشانگرهای مربوط به سنسور باد تایر، اتولایت و سیستم کنترل پایداری نیز به این مجموعه افزوده شده‌اند. در مرکز داشبورد، یک قاب نقره‌ای رنگ جایگاه دریچه‌های سیستم تهویه و نمایشگر کوچک دیجیتالی است که اطلاعاتی مانند ساعت، تاریخ یا وضعیت پخش سیستم صوتی را نمایش می‌دهد. کلیدهای سیستم صوتی و تهویه نیز در پایین این بخش قرار گرفته‌اند و با وجود طراحی ساده‌، به‌خوبی در دسترس راننده هستند.

فرمان کوییک اس

طراحی تریم داخلی ترکیبی از رنگ‌های مشکی و نقره‌ای است که تلاش دارد حس اقتصادی بودن خودرو را کمی کاهش دهد، اگرچه متریال به‌کاررفته هنوز هم از جنس پلاستیک خشک و اقتصادی است و کیفیت بالایی ندارد. صندلی‌ها در کوییک اس با روکش پارچه‌ای ساده عرضه می‌شوند و طراحی ارگونومیک خاصی ندارند. فضای سر و پا برای سرنشینان جلو کافی است، اما در ردیف عقب با توجه به فاصله محوری نسبتاً کوتاه ۲۴۱۴ میلی‌متر، فضا برای سه سرنشین بزرگسال کمی محدود خواهد بود. با این حال، برای استفاده‌های روزمره در شهر، فضای کابین کوییک S را می‌توان قابل‌قبول دانست.

در مجموع، کابین کوییک اس با وجود برخی ارتقاها نسبت به نسخه‌های قبلی، مچنان ساده و اقتصادی باقی مانده است. اما با در نظر گرفتن سطح قیمت، امکاناتی مثل نمایشگر کوچک دیجیتال، پنل فرمان، فرمان دی‌کات و نشانگرهای جدید پشت آمپر، امتیازاتی هستند که در این بازه قیمتی می‌توانند خریداران راراضی نگه دارند.

مشخصات فنی کوییک S (اس)

کوییک S با وجود اینکه بر پایه همان ساختار فنی نسخه‌های قبلی کوییک طراحی شده، اما با برخی بهبودها موجب شده تا تجربه رانندگی آن نسبت به قبل کمی ارتقا یابد. موتور ۱٫۵ لیتری تنفس طبیعی چهارسیلندر با ۸ سوپاپ، موسوم به M15 همراه با گیربکس دستی ۵ سرعته، به عنوان قلب تپنده کوییک S شناخته می‌شود؛ موتوری که توان تولید حدود ۸۷ اسب بخار قدرت و ۱۲۸ نیوتن‌متر گشتاور را دارد و نیروی خود را از طریق محور جلو (FWD) به چرخ‌های خودرو منتقل می‌کند. یکی از تغییرات مهم فنی در کوییک S به کارگیری دریچه گاز برقی به جای دریچه گاز است؛ تغییری که هرچند تحولی بنیادی نیست، اما در کنترل بهتر واکنش خودرو در رانندگی شهری تاثیرگذار است هرچند بسیاری از مالکان خودرو همچنان دریچه گاز سیمی را بهتر از برقی می‌دانند و معتقدند برقی شدن دریچه گاز حتی روی شتاب خودرو نیز تاثیر داشته و باعث کندی حرکت آن شده است.

موتور کوییک S

سیستم تعلیق جلو مک‌فرسون و تعلیق عقب توئیست‌بیم، همراه با ترمزهای دیسکی در محور جلو و کاسه‌ای در محور عقب، ترکیب فنی را تشکیل می‌دهند که برای خودروی اقتصادی طراحی شده‌ است. استاندارد آلایندگی نیز به یورو۵ ارتقا یافته که ضمن کاهش آلایندگی، نشان‌دهنده تلاش سازنده برای سازگاری با شرایط مقرراتی جدید است و البته همین موضوع سازگاری با سوخت را کاهش داده است. مصرف ترکیبی اعلام‌شده برای این خودرو حدود ۷٫۱۴ لیتر در هر صد کیلومتر است که در عمل و بسته به شرایط رانندگی و کیفیت سوخت، کمی بیشتر نیز گزارش شده است.

شتاب اولیه و عملکرد در مسیر آزاد مخصوصا سبقت‌گیری‌ها، چندان چشمگیر نیست و موتور با آنکه قابل اتکا است، نسبت به رقبا ضعیف‌تر به نظر می‌آید. صدای موتور در دورهای بالا نیز نکته‌ای است که برخی کاربران به آن اشاره دارند؛ لرزش و صدای بیشتر از حد انتظار ممکن است تجربه سفرهای طولانی را تا حدی تحت تاثیر قرار دهد. جا رفتن دنده‌ها نیز به سختی و در مواردی با فشار انجام می‌شود.

سیستم تعلیق خودرو در عبور از ناهمواری‌های شهری عملکردی نرم دارد و ضربات شدید را به داخل کابین منتقل نمی‌کند، اما در پیچ‌های تند، بدنه کمی کج می‌شود و کنترل دینامیکی خودرو به سختی انجام می‌شود.

مشخصات کلی

نوع موتور خودرو خطی بنزینی
حجم موتور ۱.۵ لیتری
سیلندر / سوپاپ ۴ / ۸
تنفس موتور طبیعی
قدرت ۸۷ اسب بخار
گشتاور ۱۲۸ نیوتن.متر
گیربکس ۵ سرعته دستی
محور محرک محور جلو
شتاب ۱۳ ثانیه
سرعت ۱۶۰ کیلومتر در ساعت
مصرف سوخت ۷.۱ لیتردر ۱۰۰ کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو ۵
فرمان هیدرولیکی
بدنه هاچبک کوچک
نوع رینگ ۱۴ اینچ

ابعاد و ظرفیت ‌ها

طول ۴۰۰۵ میلی‌متر
عرض ۱۶۷۸ میلی‌متر
ارتفاع ۱۵۳۲ میلی‌متر
فاصله محورها ۲۴۱۲ میلی‌متر
وزن خالص ۱۰۶۵ کیلوگرم
تعداد سرنشین ۵ نفر
ظرفیت صندوق عقب ۲۲۵ لیتر
حجم مخزن سوخت ۴۱ لیتر
قطر رینگ ۱۴ اینچ

آپشن های کوییک اس (S)

کوییک S در جایگاه یک خودروی اقتصادی، از ابتدا با مجموعه‌ای محدود از امکانات عرضه شد. با این حال، سایپا از تابستان ۱۴۰۲، با رعایت الزامات استانداردهای جدید، برخی تجهیزات ایمنی و رفاهی را به این مدل اضافه کرد تا بتواند آن را رقابتی‌تر نگه دارد.

آپشن های کوییک اس (S)

در نسخه‌های اولیه، کوییک S با تجهیزاتی مانند دو کیسه هوا (راننده و سرنشین جلو)، ترمز ضدقفل   (ABS)  و توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) به بازار آمد. همچنین مواردی نظیر سنسور دنده عقب، چراغ روشنایی روز (Daylight)، نمایشگر تعویض دنده، تهویه الکتریکی دستی، شیشه‌ها و آینه‌های جانبی برقی، و کامپیوتر سفری نیز جزو لیست امکانات پایه بودند. از تابستان ۱۴۰۲ به بعد، سایپا در پاسخ به الزام‌های سازمان ملی استاندارد، نسخه‌ای ارتقایافته از این خودرو با نام تیپ DA روانه بازار کرد؛ نسخه‌ای که در ادامه طی دو مرحله به‌روزرسانی شد و امروز با عنوان کوییک S با استاندارد ۸۵گانه شناخته می‌شود.

سری اول کوییک S تیپ DA تابستان ۱۴۰۲

نخستین نسخه‌های DA که از اوایل تابستان ۱۴۰۲ تولید شدند، تنها شامل دو آپشن ایمنی جدید نسبت به نسخه‌های قبلی بودند:

سنسور نور (اتولایت) برای روشن شدن خودکار چراغ‌ها در تاریکی

سنسور فشار باد تایرها (TPMS) برای پایش دائمی باد چرخ‌ها

این تغییرات جزئی اما اجباری، شروعی برای رعایت الزامات جدید استانداردی در خودروهای داخلی بودند.

سری دوم کوییک S تیپ DA از نیمه دوم شهریور ۱۴۰۲

در ادامه، سایپا در پاسخ به فاز دوم استانداردهای ملی، نسخه کامل‌تری از DA را از نیمه دوم شهریور ۱۴۰۲ به بازار فرستاد که دو قابلیت مهم دیگر نیز به آن اضافه شد:

سیستم کنترل پایداری الکترونیکی با قابلیت غیرفعال‌سازی

سیستم کمکی حرکت در سربالایی (HSA) که به صورت دائمی فعال است

این نسخه، به شکل رسمی عنوان کوییک S با استاندارد ۸۵گانه را به خود گرفت و از نظر تجهیزات ایمنی، یک سر و گردن بالاتر از مدل‌های قبلی ایستاد.

به هرحال نمی‌توان انکار کرد که کوییک S نسبت به کوییک ساده یا تیبا ۲، حداقل در زمینه رفاهی و ایمنی، یک گام جلوتر قرار گرفته و توانسته تا حدی رضایت مشتریان این سگمنت را جلب کند. البته در مقایسه با نسخه فول‌تر یعنی کوییک G، همچنان از نظر آپشن‌ها عقب‌تر است.

جدول امکانات رفاهی و ایمنی به صورت زیر تکمیل می‌شود:

کروز کنترل
کروز کنترل هوشمند
کنترل ایستایی در سربالایی دارد (صرفا استاندارد ۸۵گانه)
کنترل سرعت در سرازیری
کنترل کشش
کنترل پایداری دارد (صرفا استاندارد ۸۵گانه)
ضد واژگونی
اتو پارک
سنسور جلو
سنسور عقب دارد
سنسور باران
سنسور فشار باد تایر دارد (از تابستان ۱۴۰۲)
سنسور خواب‌آلودگی راننده
رادار نقطه کور
رادار تغییر لاین
رادار تصادف جلو
رادار تصادف عقب
رادار تابلوخوان
ترمز ضدقفل دارد
توزیع نیروی ترمز دارد
ترمز کمکی
ترمز اضطراری خودکار
ترمز پارک برقی
اتولایت دارد (از تابستان ۱۴۰۲)
دی لایت دارد
دکمه‌های کنترلی فرمان
گرم‌کن فرمان
پدال شیفتر
نمایشگر اطلاعات و سرگرمی
سیستم صوتی ۴ اسپیکر
ناوبری
دوربین عقب
دوربین ۳۶۰ درجه
هداپ
کیسه هوا ۲ عدد
ورود بدون کلید
استارت بدون کلید
تهویه اتوماتیک
صندلی برقی راننده
صندلی برقی سرنشین جلو
گرمکن صندلی جلو
سردکن صندلی جلو
ماساژور صندلی جلو
آینه بغل برقی دارد
گرم‌کن آینه بغل دارد
پانوراما
سانروف

مزایای کوییک S

+ هزینه نگهداری پایین

+ مصرف سوخت قابل قبول

+ فضای مناسب کابین نسبت به ابعاد کلی

+ ارتقای ایمنی در تیپ DA

+ چهره ظاهری به‌روزتر از تیبا و کوییک

معایب کوییک اس

– فناوری قدیمی موتور

– کیفیت پایین مونتاژ و متریال کابین

– مشکلات گزارش شده در سیستم برق‌کشی و کلاچ

– صدای زیاد موتور در دورهای بالا

قیمت کوییک S در بازار

در زمان نگارش مقاله (آبان ۱۴۰۴) قیمت کوییک S در نسخه پایه (تیپ معمولی) در بازار آزاد، بسته به مدل سال و تیپ، بین ۵۷۰ الی ۶۰۰ در نسخه کارکرده و ۶۵۰ میلیون تومان در نسخه صفر کیلومتر نوسان دارد. قیمت کارخانه‌ای این خودرو نیز کمتر از نرخ بازار بوده و حدود ۵۶۶ میلیون تومان اعلام شده است.

از لحاظ جایگاه در بازار، کوییک S در محدودهقیمتی خود رقبای مستقیمی مانند تیبا ۲ (که البته تولید آن متوقف شده)، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ کارکرده و به‌ویژه کوییک GX دارد. در این میان، کوییک G با همان مشخصات فنی اما سطح تجهیزات بالاتر، در مقابل کوییک S قرار می‌گیرد و مشتریانی که به‌دنبال آپشن‌های بیشتری هستند، گاهی ترجیح می‌دهند با پرداخت مبلغی بیشتر، به سراغ تیپ‌های بالاتر خانواده کوییک بروند.

در جمع‌بندی این بخش می‌توان گفت کوییک S یکی از اقتصادی‌ترین گزینه‌های صفر کیلومتر در بازار ایران است که با وجود برخی ضعف‌ها، به لطف ظاهر نسبتا به‌روز و بهبود تدریجی تجهیزات ایمنی، توانسته همچنان جایگاه خود را در بازار حفظ کند.

نویسنده: کوشا رستمی

فروش فوری خودرو

۱۳۰ نظرات
  1. کوییک grx به علت اینکه دریچه گازش برقی است شتابش بسیار کند و اعصاب خورد‌کن هست گاز نمی خوره حرکتش کند هست کلا ماشینهایی که دریچه گازشان برقی هست اینگونه هستند اگر دنبال کوییک پرشتاب هستید باید دریچه گازش سیمی باشد که مدل قدیمی ها سیمی هستند چ بسیار پرشتاب

    پاسخ
  2. بین مدل gx ها و تیبا ۲ کدوم مدل بهتریه؟

    پاسخ
  3. بین این ماشین و تیبا۲ میشه بگید کدوم بهتره ؟

    پاسخ
    • باتوجه به بازار خرید و فروش بهتر کوییک و جدیدتر بودن این مدل. خرید کوییک پیشنهاد می‌شود.

      پاسخ
  4. تو امکانات آپشن که هیچ چیزی ندارد.
    پس چه استاندارد ۸۵ گانه ای داره.
    دو. گانه نیست برسه به ۸۵ گانه.
    حیف که چند تا ماشین آشغال تولید میشه و مردم حق انتخاب ندارند. افسوس 😭

    پاسخ
  5. کوییک اس دو سالی هست دارم و قبلش کوییک ساده هم داشتم حالا تجربه شخصی من : – مزایا : ارزانترین خودرو تولید داخل – موتور بسیار ساده و کم استهلاکی دارد مثل پراید – هزینه تعمیر و نگهداری پایینی دارد – فراوانی قطعات – هندلینگش و سواریش در پیچها نسبت به کلاس خودرو که هاچبک هست و همچنین وزن سبکش قابل قبوله ( مثل ۲۰۶ تیز نیست که در پیچها ماشین در میره و ممکنه چپ کنه ) البته منظورم این نیست که بشه مثلا با ۱۰۰ کیلومتر یه پیچ تند را بری و باید احتیاط کرد ! – صندوقش نسبت به هاچبک بودنش فضای خوبی داره و اینی که زاپاسش در داخل صندوق هست هم خیلی خوبه ( مثل ۲۰۶ بیرون صندوق زیر ماشین نیست ) – فضای سرنشینان بخصوص سرنشینان عقب خوب و راحت هست – عایق کابین هم خوبه و صدای باد کمتر شنیده میشه . معایب : عایقکاری کاپوت خیلی بده و صدای موتور خیلی شنیده میشه البته تکنولوژی قدیمی موتور هم خیلی تاثیر داره و در کل موتور پر صدایی داره ولی بازم میتونستن با یه عایق کاری حسابی خیلی صداش را کمتر کنن ! – ترمزهای خوبی نداره و خیلی باید احتیاط کرد ( ترمزهاش مثل پرایده ) – فرمان ماشین نسبت به این که هیدرولیک هست یه کم سفته ( فرمان پراید ۱۱۱ یا تیبا ۲ خیلی نرمتره ! ) – شاسی ضعیفی داره در سرعتگیرها باید یواش رفت و وقتی سه نفر هم عقب بشینن کف ماشین زیادی میاد پایین و در کل باید باهاش مدارا کرد و با ملایمت برخورد کرد – بنظرم نسبت به کلاس و وزن ماشین موتور خوبی داره ولی نه با دریچه گاز برقی !!! دریچه گاز برقی بدرد یه موتور قدیمی ۸ سوپاپ نمیخوره . ای کاش فقط با دریچه سیمی میزدن همینطور که اول کار گفتم قبل از این کوییک اس کوییک ساده داشتم اون با دریچه سیمی بود و واقعا ماشین پر قدرت و بروییی بود و باین دریچه برقی خیلی کند و تنبلش کردن . راستش تجربه من فقط همینهایی بود که گفتم تا حالا مورد دیگه ایی ندیدم .

    پاسخ
  6. سلام کوییک اس به خاطر سیستم برقی متفاوتش ( مالتی پلکس ) یه سری امکانات داره براتون میگم شاید کسی بلد نباشه .
    هنگامی که در ماشین را قفل میکنید وقتی دکمه قفل ریموت را بزنید راهنماها یه بار روشن و خاموش میشه که به معنای اینه که درب ها به درستی قفل شده . وقتی مثلا ماشین را در یه پارکینگ عمومی پارک میکنید و میخوایید ماشین را پیدا کنید دکمه قفل ریموت را چند ثانیه نگه دارید بعد ماشین دو تا بوق میزنه و رگباری راهنماها روشن خاموش میشه و راحت میتونید ماشین را پیدا کنید . وقتی به اشتباه با ترمز دستی بالا حرکت کنید در داخل اتاق شروع میکنه به بوق زدن که آگاهتون کنه دستی را بخوابونید . وقتی دسته راهنما را به آرامی به بالا یا پایین ضربه بزنید ( نه این که دسته بره پایین یا بالا ) چهار تا راهنما میزنه بعد اتوماتیک خودش خاموش میشه این برای سبقت و تغییر مسیر در مثلا بزرگراه خوبه . وقتی رادیو پخش ماشین روشن باشه یا فلشر روشن باشه بذارید دنده عقب اتوماتیک همه ی صدا ها قطع میشه که راننده فقط صدای بوق سنسور دنده عقب را بشنوه .وقتی شب در یه جای تاریک ماشین را پارک میکنید وقتی ماشین را خاموش میکنید قبل از اینکه سوییچ را در بیارید دسته نور بالا را چند ثانیه نگه دارید چراغها روشن میمونه بعد سوییچ را در بیارید از ماشین پیاده شید و در را قفل کنید بعد از چند لحظه چراغ ها اتوماتیک خاموش میشه ( چراغ بدرقه ) و این آپشن در تاریکی خیلی کاربردی نمیخواد با نور گوشی راهتون را پیدا کنید ! در مدل DA که دیلایت و اتولایت داره وقتی در روز چراغ ماشین را روشن کنید بعد از چند ثانیه سیستم اتولایت خودش چراغ را خاموش میکنه که یعنی در روز نیازی نیست چراغها روشن باشه این آپشن حتی اگر دکمه اتولایت هم خاموش باشه بازم کار میکنه . در آخر به دوستان بگم هر ماشینی که دارید استفاده کنید و ازش لذت ببرید هر کسی به اندازه ی داراییش یه ماشینی سواره ( من خودم را میگم ) اگه ثروتمند بودم میرفتم بنز و بی ام و میگرفتم و میرفتم در صفحه خودرو های لوکس و درباره امکانات و آپشنهای زیادش میگفتم . هر چند هر ماشینی وقتی روش ریز بشی یه عیبی توش در میاد حتی همین خودروهای لوکس !!!

    پاسخ
  7. مصرف سوخت ۷ ؟
    تو شهر که راحت صدی ۱۰ میسوزونه
    تو جاده هم صدی ۸

    پاسخ
    • اینی که شما میگی هم درسته بله خیلیها از مصرف بالای کوییک ناراضیند ولی اینکه من قبلا گفتم ماشینم ( کوییک اس تیپ DA ) در شهر صدی ۷ میسوزونه طبق محاسباتم بوده و چندین بار هم امتحان کرد . حالا دلیل مصرف به نسبت پایینش را میگم : اول دریچه گاز برقی خیلی تاثیر داره درسته که تاخیر خیلی داره و ماشین کندتر و تنبلتره ولی چون میزان گاز خوردن توسط کامپیوتر کنترل میشه در مصرف سوخت تاثیر داره البته اینم بگم در مدلهای جدید همه ی مدلها دریچه برقیند . دوم آببندی خیلی مهمه من تازه که ماشینم را صفر گرفتم تا سیصد کیلومتر نخست به ماشین فشار نیاوردم یعنی حوصله کردم و وقت گذاشتم ماشین را چند باری انداختم تو اتوبان خلوت در لاین کندرو با سرعت ۵۰- ۶۰ – ۷۰ تا رفتم چون هنگام آببندی نباید با یه سرعت ثابت رفت باید دور موتور متغییر باشه . توی شهر و ترافیک و چراغ قرمز اصلا نرفتم به دلیل کلاچ ترمزهای زیادش . دوستانی که تازه ماشین گرفتن هر ماشینی حتما حتما همین کار را بکنند و نتیجه اش را میبینند که در دراز مدت و سالها چه ماشین رام و بی آزاری میشه ! یه نکته ی خیلی مهم هم بگم یه چیزی که سر زبانها به اشتباه افتاده اینه که میگن ماشین صفر را باید بگازونی تا هار شه و نفسش باز بشه ! با این کار ماشین صفر سالم تبدیل به سرطان میشه ! و در آخر سوم واقعیت اینه که موتور M15 خانواده X200 ( تیبا – ساینا – کوییک و … ) به شدت به سرعت حساسه عینی وقتی سرعت از ۱۱۰ بیشتر بشه مصرف به شدت بالا میره البته در هر ماشینی وقتی تخته گاز بری طبیعتا مصرف بالا میره ولی در این نوع موتور این موضوع غیر طبیعیه برای همین اول بخاطر ایمنی چون بالاخره ماشین ایرانیه و روی ایمنیش نمیشه حساب کرد دوم بخاطر جاده های غیر استاندارد و سوم بخاطر پلیس و دوربین جریمه و چهارم بخاطر صرفه جویی در مصرف سوخت بهتره در اتوبان و بزرگراه با همون سرعت ۱۰۰ الی ۱۱۰ برید . اگه همه ی این مواردی که گفتم رعایت کنید مصرف سوختتون همون صدی ۷ میشه که گفتم . موفق و پیروز باشید .

      پاسخ
    • با سلام،
      طبق کاتالوگ و بروشور که سایپا منتشر کرده مصرف سوخت کوییک S در هر ۱۰۰ کیلومتر مسیر ترکیبی (شهر، اتوبان و جاده) ۷.۲۲ لیتره. این در بهترین حالته.
      طبیعتا در شرایط واقعی مصرف سوخت با توجه به نوع رانندگی، کارکرد ماشین، آب و هوا، نوع سوخت، مکان و زمان می‌تونه متفاوت باشه.

      پاسخ
  8. چیز بسیار زشتی که شایع شده مضحکه و تمسخر مهندسین محترم کشور که سالیانی را در دانشگاه تدریس نموده اند میباشد. این با قطع تولید پیکان و جایگزینی آردی بود.پلت فرم پیکان و پژو و فنی بدتر. چرا قبه مهندسین ما که در ساخت اتاق ایران پیما و ماک بسیار بهتر از صاحبان ظاهر شدند اینگونه گردید.
    و هنوز ادامه میدهند.

    پاسخ
  9. سلام یه خورده باانصاف صحبت کنید اگر شمر بایک میلیون میتونی بخری آدرس بده بریم بخریم ،همیشه ناشکری وطلب کاربردن خوب نیست یه خورده تقدیر لازمه

    پاسخ
  10. دوستانی که کوییک اس و ۲۰۶ تیپ دو داشتن، کوییک اس صفر بگیرم یا ۲۰۶ تیپ دو مدل ۹۷؟

    پاسخ
    • صد البته ۲۰۶ خوشگلتره من خودم کوییک اس تیپ DA دارم و خداییش نمیشه کوییک را ماشین زیبایی نامید و معمولیه ولی ۲۰۶ تیپ ۲ (موتور TU3)ماشین پراستهلاکیه بخصوص مشکل سوختن واشر سرسیلندر مثل پژو ۴۰۵ (موتور XU7)را داره و به شدت به آب و دمای موتور حساسه .در پیچها تعادل خوبی نداره خیلی تیزه و باید مراقب بود ولی کوییک ماشین کم استهلاک و بی آزاریه و موتورش همون پراید ارتقا یافته هست حجم موتور و قدرتش از ۲۰۶ تیپ ۲ بیشتره آپشنهاش حتی کوییک ساده هم از ۲۰۶ تیپ ۲ بیشتره من تجربه هر دو ماشین را دارم خودم کوییک اس تیپ DA و پسر خالم ۲۰۶ تیپ ۲ نظر من بخوای کوییک بگیر بی در سر تره و اینم بگم دلیل تاکیید من روی این کلمه ۲۰۶ تیپ ۲ اینه که با ۲۰۶ TU5 اشتباه نشه چون کلا ورق بر میگرده !

      پاسخ
      • راستی علی آقا اینم یادم رفت بگم که خب ماشین صفر یه چیز دیگه هست و اگه بدترین ماشین هم باشه حداقل تا چند سال خیالت راحته که خرجی نداره و تا ۳ سال هم گارانتی داره . کوییک بگیر ماشین خوبیه ۲۰۶ تیپ ۲ بخصوص مدل پایین ( مدل ۹۷ که شما میگی ) دیگه حدود ۵ سال خورده ایی که داره وارد ۶ سال میشه کار کرده . والا پسر خالم ۲۰۶ تیپ ۲ خاکستری مدل ۹۸ داره زیاد اذیتش کرده . این نظر من و تجربه من بود دیگه انتخاب با خودته . موفق باشی و امیدوارم ماشین خوبی گیرت بیاد .

        پاسخ
  11. من دیروز تحویل گرفتم و قبلش تیبا۲ داشتم واقعا کیفیت و شتابش کمه و بخاطر دریچه گاز برقی و سیستم برق تک نودی مولتی پلکس اصلا سمتش نرید و اگه به مشکلی بخوره باید لوازم گرونی بخرید براش بجای کوییک اس برید کوییک معمولی یا ار بخرید که سیستم برق ساده تر داره و مثل تیبا همه لوازم برقی ارزون و همه میتونن تعمیرش کنن و سواری و شتابی که دریچه گاز سیمی میده اصلا نمیشه با کوییک اس مقایسه کنید واقعا کند این ماشین فقط بزک کردن گول نخورید

    پاسخ
    • آقا امیر اگه بشه یه پیکان مدل ۶۰ پیدا کرد هیچ خرجی رو دست آدم نمیذاره ! آخه برادر من خب معلومه ماشین هر چی مجهز تر و پر آپشن تر هزینه تعمیر و نگهداریش بیشتره . طرف چند ده میلیارد بی ام و داره اگه یه عیبی پیدا بکنه باید بذاره تو تعمیرگاه نمایندگی که اول بدلیل پیچیدگیش ببینن عیبش چیه بعدش قطعه از تهران براش بیاد که درست بشه ( تجربه یکی از اقوام بنده ساکن شیراز ) . بنده کوییک اس تیپ DA تحویلی شهریور ۱۴۰۲ دارم واقعا صداش نسبت به نسخه معمولیش کمتر شده بدلیل همین دریچه گاز برقی مصرف سوختش هم کمتر شده طبق محاسبات در شهر صدی ۷ مصرف کرده که قابل قبوله . کامپیوتر سفری داره که برای محاسبات سفر و مصرف سوخت خیلی خوبه هم زمان و هم کیلومتر پیمایش را دقیق نشان میده . دیلایت و اتولایت داره . باهاش یه سفر رفتم شمال تو تونل ها نمیخواستم چراغش رو هی روشن خاموش کنم . جالبه ماشین من چون آخر تابستون بوده دو آپشن دیگه هم داره :۱-کنترل پایداری (که باعث جلوگیری از سر خوردگی و انحراف ماشین در جاده لغزنده میشه . البته در مدل ماشین من دکمه روشن خاموش نداره و همیشه فعاله در مدل ۸۵ گانه و GX این دکمه را اضافه کردن) و ۲-آپشن کنترل ایستایی در شیب (موقع حرکت در سربالایی و یا سرازیری نمیخواد بلافاصله بعد از برداشتن پا از روی ترمز حرکت کنی خودش تا گاز ندی ماشینو نگه میداره که برای بخصوص خانمها که نیم کلاچ در شیب سختشونه این آپشن عالیه .) در مورد شتابش که گفتی فرقش نهایت دو سه ثانیه هست البته اگه بخوایی در مسابقات اتوموبیل رانی المپیک شرکت کنی شاید به مشکل بخوری چون فرق نفر اول و دوم که به خط پایان میرسن صدم ثانیه هست !

      پاسخ
  12. ،سوال اینجاست چرا نمی‌دید بیرون ،اگر ،بحث قیمت بود که چندین برابر ارزش واقعی قیمت گذاری کردید،،توصیه می‌کنیم بجای انبار کردن مستقیم بفروشید،درسته تا الان جواب داد ولی بیشتر از این طمع میشه و به زودی کمبود نقدینگی و لج و نخریدن ،تحریم مردمی میشوید که شدید،و خیال میکنید ورشکستگی چیه،،

    پاسخ
  13. من یه کوییک اس دارم . بیشتر از ۱۴۰ تا نمیره هر کاری میکنم. خرابه ؟ یا کلا اینجوریه . صفر خریدم.

    پاسخ
  14. سلام یه سوال داشتم. دوستانی که تازگی کوییک اس ساده یا تیپ DA تحویل گرفتن برای اونها هم دنده هاش سفته ؟ راستش من تازه صفر گرفتم دنده هاش خیلی سفت جا میره .ممنون میشم راهنماییم کنید.

    پاسخ
    • آره سفته دنده هاش ولی به مرور نرم میشه نگران نباش

      پاسخ
      • ممنون جوابمو دادی آقا بهنام

        پاسخ
  15. کوییک اتومات طرح یکپارچه ۳ماهه باید تحویل میدادن الان ۴ماه شده
    وقتی توان تولیدت محدوده چرا بیش از ظرفیت تولیدات پیش فروش میکنی

    پاسخ
  16. سلام من‌‌عضوه‌بهزیستی‌هستم‌ولی‌نمتونم‌ثبت‌نام‌کنم

    پاسخ
  17. قیمت‌های ماشینهای سایپا نسبت به ایران خودرو خیلی تفاوت قیمت دارند ،خدایی قیمت پارس کارخانه را ببین وقیمت کوییک های بدرد نخور وزشت وبی کیفیت رانگاه کنید،کوییک قیمت کارخانه باید صدتاصدوپنجاه باشه ،یکی نیست این قیمت ها را پایین بیاره ،

    پاسخ
  18. کوییک s قیمت کارخانه چند هست ؟ب نظرتون چطور ماشینی هست

    پاسخ
  19. کسی میدونه کوییکs چه تکنولوژی پیشرفته‌تری نسبت به کوییک معمولی رو در خودش گنجونده؟
    کوییک s رو ۴۱درصد گرون کردن کوییک معمولی رو ۱۵درصد.

    پاسخ
  20. یک کوئیک خریدم پشیمون هر روز یک عیبی داره شیشه بالا بر گاهی بالا نمیره راهنما گاهی روشن نمیشه چراغ دنده عقب اصلاً روشن نمیشه گاز برقی که نگو افتضاح عیبی همیشگی نیست عیب یابی اون سخت تره چراغ خطر عقب یک وفت روشن میشه یک وقت نه

    پاسخ
  21. قشنگه اما مثل کاردستی می‌مونه. واقعاً سرهم‌بندی و پیزوری ساخته شده. ۳ ماهه که خریدم اما دستگیره بیرونی درب سمت شاگرد به راحتی از جا دراومد. داشتم دنده عوض می‌کردم که آرم روی سری دنده چسبید به دستم و وراومد! به راحتی روکش داخلی درها خط می‌افتد انگار از خمیر ساخته شده. شتاب هم اصلاً اصلاً ندارد. صدای موتور داخل اتاق به وضوح شنیده می‌شود. از لای در و پنجره بسته باد میاد داخل. یک مدت که رانندگی می‌کنی حرارت موتور می‌زنه داخل، انگار که بخاری روشن کردی، طوری که پاهات می‌سوزه! به خاطر سیستم برقی‌ای که داره، دزدگیر اجازه نداری روش نصب کنی.

    پاسخ
  22. صد میلیون تومان اختلاف نیست پس چیه ؟ از بازار شما خبر نداری

    پاسخ
  23. باید بخریم چون این جا ایران است

    پاسخ
  24. من ۵ ماه پیش کوییک اس برام در اومد الان ۲ ماهه دستم بود که موتورش یاتاقان زد خیلی ناراحت شدم ولی با همون سریال موتور برای موتور نو اومد فردا رفتم تحویل بگیرم که سپرشو رنگ کرده بودن گگفتم چرا اینو اینجوری کردین میگن وقتی از جک بالا می‌بردیم اینجوری شده وقتی تو راه جاده بودم ماشین قفل کرد نگم براتون

    پاسخ
  25. با سلام و عرض ادب
    من ساینا و تیبا ۲ داشتم از هم بهتر کوییک بخرید هم بدنش قوی تره و هم شتابش

    پاسخ
    • شتابش بهتر از تیبا۲ هس؟؟

      پاسخ
  26. جالبه برای روشن شدن حتما باید کلاچ بگیری تا روشن بشه

    پاسخ
  27. مسخره است یه خودرو ساده رو با هزار مدل بیرون میزنند یه بار با تغیر چراغ یه بار با سپر مردم رو سرکیسه کردید خودرو سازها

    پاسخ
  28. اون موقع که میگفتین ثبت نام نکنید حالا برید ۲ برابر ازاد بخرید اینجا هیچی درست نیست اگه گرفتی که هیچ اگه نگرفتی باید بسوزی مثل من

    پاسخ
  29. سلام ایا کوییک اس دزدگیر کارخانه دارد؟

    پاسخ
  30. چرا فروش فوق العاده نمیزارین الان امروز ۷ دی هست خودتون سایت رسمیتون زدین ما برای اول هر فصل فروش فوق العاده محصولات میزاریم

    پاسخ
  31. سلام چرا کارخونه کوئیک اس ثبت نام نمیکنه؟ منتظره قیمت و به بازار برسونه بعد؟

    پاسخ
  32. میگم کویک rمیشه دوگانش بکنم تازه گرفتمش بهم میگن دوگانه رو موتورش جواب نمیده درسته؟یا نه؟

    پاسخ
  33. والا با این همه حرفی که دوستان زدن پشیمون شدم از گرفتن کوییک

    پاسخ
  34. فیس لیفت دیگه چیه؟چرا فارسی این کلمه‌ های مسخره انگلیسی رو بکار نمی برید؟
    و همینطور آپشن که فارسی اش میشه گزینه…چرا اینقدر بیگانه پرستی و خارجی دوستی؟

    پاسخ
  35. دلار و طلا بخری شب عید با همین پول دنا پلاس سوار میشی

    پاسخ
  36. خدابزرگه حالا ثبت نام کن ببینیم شانس داری یانه

    پاسخ
  37. منم ماشینم اوردم تعمیرگاه اندیمشک ک قربلکش درستکنه امدن بوق خراب کرد ک هیچ قربلک بیشتر برعکس چرخید

    پاسخ
  38. سایپا تواین چند ساله اصلا ملاحظه مشتری هاشو نداشته قیمت بالا نسبت به ایرانخودرو داره، تازه تحویل بگیر ببین خدمات پس از فروشش چه آشیه!

    پاسخ
  39. متاسفانه کوییک اس در سربالایی ضعف زیادی داره و انگار باید هل داد تا کمی راه بره.با اینکه بقول خودشون حجم پیستونش ۱۵۰۰ هست اما شتاب پراید رو نداره..اینم بگم که بعد از چند روز رانندگی ایرادات ان یکی یکی خودشو نشون میده..

    پاسخ
  40. سلام ،بنظرم کوییک معمولی ازهمشون بهتر وزیباتره،رنگ تمام رنگ سفیدش،ازهمشون زیباتره،ماچن نفرمقایسه کردیم نمایندگی،کوییک معمولی ،باتوجه به رنگ ساده ازهمشون زیباتره،کوییک ار،برچسب زدن ماشین خرابترشده

    پاسخ
  41. سلام دوستان کوییک اس خیلی ماشین خوبیه من اونو چند ماه پیش از طریق قرعه کشی گرفتمش. شتاب و سرعت ماشین بدک نیست ولی خیلی بهتر از ماشینهای دیگه است .شک نکنین که کسایی که این ماشین رو خریدن حداکثر ۹۰% مردم از این ماشین راضی اند.

    پاسخ
  42. بعد از ۶ ماه دیر کرد ماشینو دیروز تحویل دادن هنوز نرسید به خونه صدای موتور ماشین اومد وقتی رفتیم نمایندگی گفتیم یه ماشینه دیگه بدین
    گفتن باید همین مراحلو طی کنی گرون ترم شده بقیه ی پولو بدی بعداز ۳ ماه یکی دیگه تحویلت میدیم اونم تضمینی نیس شاید یه ایراد دیگه داشته باشه
    وقته ثبت نام کلی آپشن نوشته بودن وقته تحویل هیچ خبری از اون آبشنا نبود حتی یه رینگه ساده رو ننداختن روش
    حرفم میزنی میگن پولشو حساب کن تا آبشنارو برات بزاریم
    یک ساله ثبت نام کرده بودم بعد از ۶ ماه دیر کرد اینم وضع تحویله ماشینه اصلا کوییکrو s فرق زیادی ندارن که بخواین هزینه ی بیشتری بکنین اون اختلاف قیمت اصلا ارزش نداره پولتونو الکی هدر ندین همون کوییک معمولی یا rخیلی بهتر ازs
    این تجربه ی من بود شاید به درد کسی بخوره

    پاسخ
  43. سلام بنده در تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ یک دستگاه خودرو کوییک اس از کارخانه تحویل گرفتم که از همان روز دارای چند نقص فنی از جمله ۱_روش بودن چراغ چک ۲_لرزش خودرو ۳_نوسان دور موتور ۴_ گاز خوردن بی مورد ۵_ مصرف سوخت بالا صدی ۱۲ لیتر ۶_روشن بودن چراغ ABS و چوب(سنگ) شدن ترمز ۷_صدای غیرعادی از چرخ یا غیره در زمان گردش به سمت راست ۸_خطا و هنگ کردن سنسور عقب سمت راننده بوق ممتد میزند ۹_صدای غیرعادی در زمان روشن بودن کولر و گرم بودن خودرو ۱۰_پله پله کردن کلاج بعد از یکی دو ساعت رانندگی ۱۱_تغییر خود به خود مود رادیو پخش ۱۲_چشمک زدن برخی مواقع چراغ چک و لرزش شدیدتر خودرو و غیره بنده از آن موقع بارها و بارها و چندین و چند بار به نمایندگی های مختلف سایپا از جمله نمایندگی مرکزی شماره یک مراجعه کردم و بارها ماشین را با مدت های چند روز تا چند هفته برای تعمیر نگه داشته اند ولی همچنان با گذشت بیش از پنج ماه همه این موارد وجود دارد لازم به ذکر است چند بار چند قطعه مثل سنسور اکسیژن بالا و پایین و سنسور ABS و غیره هم تعویض کردند ولی درست نشده که نشده و همچنان بنده بی خودرو هستم و آنها هم مشغول ریشه یابی هستند بنده هم بابت این موضوع همه کاری کردم از شکایت در همه ارگان‌ها و غیره ولی متاسفانه همه این حرف ها و حمایت ها روی کاغذ هست و در عمل هیچ عدالتی و قانونی وجود ندارد
    درخواستم این هست کسی می‌تواند کمکی کند راهکاری دارد جایی را میشناسد که ای سی یو روی این ها که مگا هست را ریمپ کند یا قطعات داشته باشد که درست کند چون به دلیل این ایرادات از جمله نداشتن ترمز ماشین قابل فروش هم نیست

    پاسخ
  44. ماشین خوبی هست فقط شتاب کم و تو سر بالایی کم میاره ولی از لحاظ کابین عالیه

    پاسخ
  45. تحویل یکساله زده بودین؟

    پاسخ
  46. با این مبلغ پژو پارس میشه خرید

    پاسخ
  47. سلام کوییک اس از کوییک آر بهتره ؟
    رینگ المینیومی هم داره؟

    پاسخ
    • سلام بستگی به خودتون داره چی میپسندید اس رنگ معمولی هست یک رنگه داخل کابین خودرو هم همین طور رینگ هم معمولی هست….
      کوییک آر اسپرته رینگ آلمینیومی به مبلغ هفت ملیون من قیمت گرفتم با دو رنگ بودن خودرو به نظر من آدم کوییک اس رو میگیره تغیرات اسپرتشو با انتخاب و سلیقه خودش انجام میده

      پاسخ
    • بستگی به سلیقه شخص داره همه یکی هستن کوییک دنده ای از هم بهتر کمتر پول میدی

      پاسخ
  48. خیلی جالبه ماشین gmc به اون بزرگی با اون امکانات هفتاد و پنج‌هزار دلار با دلار ۳۰۰۰۰ تومانی میشه تقریبا ۲۳۰ ملیون تومان بعد کوییک بیخودی این قیمت خیلی جالبه مسئولین میگن مردم از همچی برای ما مهمترن بعد خودرو میسازن بلای جون مردم اگه جون مردم براتون مهم بود خودرو وارد میکردید بدون گمرکی در این دوتا شرکت رو میبستید

    پاسخ
  49. به اینم میگن ماشین؟

    پاسخ
  50. ماشین کاملا سر،بی کیفیت،صدای موتور بیش از حد داخل کابین میاد،کمک های آن خیلی خشک .نشیمن خوبی ندارد رانندگی بیش از ۲ ساعت کمر درد رو دچار می‌کنه و…..

    پاسخ
    • سلام عزیزم شک نداشته باشد که ماشین خیلی خوبی هست …
      این دوستمون احتمالاً دیسک کمر داره
      اگه ۵۰ سال سن داشته باشی میتونی ۷ساعت به راحتی رانندگی کنی

      پاسخ
  51. من فقط سؤالم اینه چرا باید این پول هنگفت بابت ماشینهای بی کیفیت با پایین‌ترین استاندارد جهانی بپردازیم؟؟ واقعا چرا؟؟؟ آخه بر چه اساس قیمت گذاری میکنید؟ بخدا اگه خودروهاتون رو با ۵٠ میلیون هم به فروش بذارید بازم نمی ارزه چه برسه به دویست و سیصد و چهارصد میلیون

    پاسخ
  52. لطفا بخاطر فروش خودتونم که شده، کیفیت خودروهارو بالا ببرید. لااقل تا ۶ ماه، کسی نیاد نمایندگی واسه تعمیر ماشین.

    پاسخ
  53. خدا لعنتشون کنه شهر هرت پرت چرته من ۱۶۰م واریز کردم ۷۲ تومن برج ۵ سال ۱۴۰۰الان ۱۴۰۱/۲/۳ماشینو تحویل ندادن موقه ثبت نام کلی اپشن گفتن میتونی اضاف کنی بعدش حتی رنگشم گفتن تو سیستم اجازه تعویز رنگ نیست چه برسه به بقیه چیزا???????چی کار میشه کرد مردم سوریه عراق از ما مهمتر خونشونم رنگین تره.کوییک ساخت ایران توند میره پلقوط نمیکنه?.

    پاسخ
    • با احترام
      لطفا درباره نحوه دریافت خودرو با شرکت سایپا و یا پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  54. پیش پرداخت کوییک۹۰ ملیون
    ۶ماه بعدش تحویل میدن رو قیمت ۶ ماه میرزه به نظرتون؟

    پاسخ
  55. سلام.دوستان آیا کوییک و یا ساینا همون پراید باشگاه رفته نمیشه؟!!!

    پاسخ
  56. الان هشتاد و دو سه تومن بدیم مثلا واسه کوییکR سال دیگه چقدر باید بدیم که تحویل بدن حدودی؟؟؟؟

    پاسخ
  57. کوییک اس و آر فقط قیافه فرق داره

    پاسخ
  58. سلام درب صندوق عقب کوییک اس چجوری باز میشه

    پاسخ
  59. ایامیشه واریز نکنیم ولی سری بعد دوباره ثبت نام کنیم؟

    پاسخ
  60. من امروز تحویل گرفتم تو سرعت ۱۴۰ به بالا باید یه محافظ گوش داشته باشی که از صدای موتور گوشات کر نشه با این ماشین درست کردنتون انگار تو سر بالا یه نفر داره از عقب هل میده فقط بلدین پول بگیرین دیگه هیچی

    پاسخ
  61. ای کاش یکی هم به نام بنده در می آمد

    پاسخ
  62. سلام،فکر کنم این برای خودروسازهای ما یه روال شده که در زمان رونمایی از خودرو اون رو فول آپشن نشون بدن و مشتری رو جذب بکنن،ولی بعد یه مدت که میبینن مشتری داره استقبال میکنه یکی یکی آپشنها رو ورمیدارن و میگن اگه این آپشن رو میخوای باید پول بیشتری بدی،من پارسال مرداد کوییک s رو به خاطر مانیتور و رینگ آلومینیومی و دکمه های کنترل رو فرمون و در کل تفاوتی که با کوییک معمولی داشت ثبت نام کردم،حالا بعد ۱۶ ماه که ماشین رو ندادن هیچ،اینایی رو که گفتم از روش برداشتن و فقط شکل سپر و چراغ روزش رو دست نزدن،خداییش اگه این اسمش کلاه برداری و پیچوندن نیس،پس چیه

    پاسخ
  63. سلام،فکر کنم تو خودروسازهای ما این رویه مد شده که اول یه ماشین فول آپشن رو بیارن رونمایی کنن و بعد که تقاضا زیاد شد بیان آپشنهاشو یکی یکی از روش بردارن،نمونه اش همین کوییک s زمانی که رونمایی شد رینگ آلومینیومی و مانیتور و دکمه های کنترل رو فرمون همه اش بود،الان اثری از اینا نیس و فقط یه سپر متفاوت و یه چراغ روز داره،من مرداد پارسال به خاطر همین آپشناش ثبت نام کردم،الانم که بعد ۱۶ ماه هنوز تحویل ندادن،اگه اسم این دزدی و کلاه سر مشتری گذاشتن نیس چیه،هیچکی هم پاسخگو نیس

    پاسخ
  64. من یکسال پیش ثبت نام کردم قیمت هفتاد میلیون بود چهل تومان ازم گرفتن حالا برآیم دعوت نامه اومده یکصد و سیزده میلیون پرداخت کن آخه این کجای این قانون هست

    پاسخ
  65. با سلام به نظر من نخرید بهتره چون احتمال ریزش، دلار وهمینطور همقیمت شدن کف بازار با کارخانه دور از عقل نیست

    پاسخ
  66. واقعا جایی برای رسیدگی به این مشکلات نیست.

    پاسخ
  67. من سال گذشته ثبت نام کردم برای کوییک اس البته با قرعه کشی اونموقع قیمت ۸۰ توملن بود ، چهل میلیون وهشتصد واریز کردم یعنی ۵۰ درصد کل قیمت تحویل هم مهر ۱۴۰۰ الان دعوتنامه برام اومده ۱۱۴ میلیون دیگه واریز کنم ، حالا خدا میدونه کی تحویل بدن ، ایا این اجحاف در حق مشتری نیست قیمت دو برابر زمان ثبت نام پرداخت کنیم کجای دنیا اینجوریه عرض یکسال دوبرابر بشه این همه انتظار قیمتش با بازار مبلغ ناچیزیه ،ایران خودرو قیمت هاش خیلی منصفانه تر از سایپا ست

    پاسخ
  68. چهار ستاره ایمنی داره ؟ واقعا مسخره است یعنی با هایما و ساندرو اتومات و اوپتیما تو یک رده هست از لحاظ کیفیت ؟ عمرا اینطوری باشه

    پاسخ
    • واقعا جالبه ما منتظریم که ثبت نام پژو پارس برا مادران دوفرزندی شروع میشه جلو ثبت نام کردم خبری نشد الان چند ماهه منتظر هستیم الان به جا پارس کوییک میده ۱۸۰تومان خدارو خوش نمیاد این کار نامردیه همه گرفتن نوبت ما شد کوییک بااین قیمت میتونیم هر جا بگیریم این چه رسمشه

      پاسخ
  69. موقع خریدکلی اپشن میگن واسه ماشین موقع تحویل بر میدارن میگن اگه میخوایی باید پول اضافی بدی شهر هرت به این میگن

    پاسخ
    • داداش میخوای بخر نمیاخوای نخر!
      دلیل نمیشه که…
      خب من از کارشون خوشم میاد چون شاید یکی بخواد مانیتور نداشته باشه!
      خب این که خوبه خودت چیزای ماشینت رو انتخاب میکنی

      پاسخ
  70. اصولا تولید کننده داخلی خصوصا خودروسازان و آنها که به رابطه با دستگاههای دولتی دسترسی دارند و حتی مدیران آنها را خود تعیین میکنند و خط و ربط می دهند به آنها برای تعیین قیمت و کلاس تولیداتشان نیاز به تایید مشتری برای تولید ندارند. لذا آشی که برای مصرف کننده میپزند نیازی به نمک و ذائقه مشتری ندارد. همینی که هست گردنمان کلفته و شما هم راهی ندارید جز خرید و اگر نخرید اون هم با ثبت نام و قرعه کشی همین هم گیرتان نمیاد و پولتان میشود پهن و شاید کم ارزش تر.

    پاسخ
  71. بحث واردات خودرو که پیش امده خودرو های خارجی بد جور افت قیمت پیدا کردن و در ثانی اصلا مشتری ندارن بازار سکته کرده

    پاسخ
  72. راستی یه خودکار بیک هم رو داشبورد نصب کردیم ,یک میلیون افزایش قیمت داده شد

    پاسخ
    • ?????

      پاسخ
    • ?????

      پاسخ
      • من خراب اون آپشن ورود بدون کلیدم.البته ما پیکانم داریم بدون سوئیچ سوار میشی.

        پاسخ
  73. خیلی جالبه فقط یه سپر عوض کردن و میگن فیس لیفت خوب همین سپر خود مشتری میتونه با یه ملیون عوض کنه شما دارید ده ملیون بیشتر میگیرید،گنجشک رنگ کردن جای قناری انداختن

    پاسخ
    • سلام
      من تا به امروز پنجشنبه هفتم دی ماه ، یک ماه و نیمه که تکمیل وجه کردم ولی هنوز خودرو کوییک s رو تحویل نگرفتم . چرا شرکت سایپا اینقدر دیر عمل می کنه ؟

      پاسخ
    • سپر عقب ۵ ملیون نه ۱۰ ملیون?? اون سپر پراید ۱ ملیون

      پاسخ
    • ماشین خوبیه

      پاسخ
    • داداش یکم تحقیق کن .کوئیک s رو کیلومترش مانیتور داره برای دنده و در ها رو فرمونش دکمه.داره برای موزیک و تماس و سنسور دنده عقب و مانیتور وسط داشبورد و سیستم زد سرقت و به قول خود شما سپر هم فیس لیفت شده و خیلی امکانات دیگه فقط قیمت رو هم قیمت بازار میفروشن که اشتباه طرف وقتی بخاد بخره پولشو داره از بازار می‌خره دیگه چرا ۳ ماه صبر کنه خیلی قیمتش رو برای سه ماه بالا گذاشتن هم قیمت پژو پارس سال سفارشی هست.

      پاسخ
    • اصل پلتفرم و سواری و کشش ماشین همون تیبا ۲ هستش ظاهرش رو عوض کردن فقط نمه

      پاسخ
    • چی میگی دور موتورش بالا رفته، فاصله محور هاش صندوق عقبش و….

      پاسخ
    • سیستم ترمز ای بی ای فرمان دی سپر کیلومتر جدید طراحی

      پاسخ
    • برای معرفی کوئیک اس داشبورد جدید مونیتور و حتی گفتن اتوماته ولی هیچکدام رو ندارد فقط سپر عوض کردن قیمتش هم که نگم براتون با یو تویوتا یاریس مطابقت داره

      پاسخ
    • دقیقا درسته فقط یه سپر الان فرق از و معمولی یه ۹۹ ت برچسبه که ده میل گرون تر اینم یه سپر ۲۰ میل مردم رو مسخره کردن اگه مردم کوییک معمولی بخرم اینا دیگه اینطور چرت و پرت بازی در نمیارن

      پاسخ
    • دقیقا درست میگی?

      پاسخ
    • خب چه کنیم ثبت نام‌کنیم یا نه؟

      پاسخ
      • مزخرف ترین ماشینی که خریدم همین کوییکه. کلاه سرتون نزارن بدت ین ماشینه.ضمن اینکه مزخرف ترین نمایندگی ها دو هم سایپا داره.

        پاسخ
      • سلام عرض ادب .خوبید شما بفرمایید ک چجوری ثبت نام کوییک انجام بدیم من یک ساعت دارم تلاش میکنم ولی بی نتیجه است .خیلی ممنون .و ممنون آز آدامین محترم سایت ک فرصت در اختیار ما میزارن.

        پاسخ
      • حداقل یک مانیتور بهش اضافه میکردن، یه خورده هم داخلی وداشبورد تغییرمیدادند خوب بود بازم با این تفاوت قیمت

        پاسخ
      • نه نخرین.اصلا بدرد نمیخوره.این قیمت به کوییک نمیخوره

        پاسخ
      • واقعا ماشین خوبی هست من تازه فوری گرفتم ۲۲۰میلیون ولی راضی هستم فقط یه مشگلی داره سوکت دزدگیر نزاشتن نصب نمیشه اگه سیمشم لخت کنی ارور میده بهم میریزه

        پاسخ
      • فقط سپر چرا مانیتور کلید روی فرمان نزاشتید موتور همون موتور بدنه همون بدنه چرا ۱۵ میلون بیشتر خنده داره فیلم کردن مردم کسی نیست نظارت کنه رو کار اینا

        پاسخ
        • کوئیک مثل اسباب بازی پلاستیکی ارزون قیمت میمونه قدرت موتور۷۵ توسربالاییهاکم میاره موتورهمون پرایده سوپاپوبزرگترمیکنن یه کم نفسش بیشترشه

          پاسخ
      • بابا کی می خره هم قیمت بازار شده .از طرفی دیگه قیمت پژو پارس رو داره میده .چرا تیبا نمیزاره چون با بازار احتلاف قیمت داره فقط کوییک وساینا رو هر دفعه میزاره خوب یارو میره ازاد می خره به جای اینکه سه ماه پولشو بخوابونه

        پاسخ
        • الان ۲۵۰ تومن فرقشه?

          پاسخ
        • دوستان کوییک اس در مقایسه با مدل ساده و R غیر از تغییرات بیرونی که سپر جلوش هست تغییرات دیگری هم در داخل داره به عنوان مثال صفحه کیلومتر جدید و پیشرفته تری که براش گذاشتن و فرمان به روز تر طرح D، دریچه گاز برقی و میگن سیم کشی هم فرق میکنه و یه سری تغییرات جزئی دیگر هم داره به نظرم باید روی این مدل کوییک حداقل یک رینگ اسپرت یا یک مانیتور هفت اینچی ساده میگذاشت که متاسفانه نیست و قالپاق ساده روی این ماشینه

          پاسخ
        • سه ماه کجا بوده من ۱۴ ماه گذشته هنوز تحویل نگرفتم

          پاسخ
        • پول من پنج ماه خوابید
          یعنی با دو ماه تأخیر قراره امروز بگیرم

          پاسخ
        • سلام منظور شما پژو پارس ۴۰ سال پیشه من ساینا اس خریدم به خدا خیلی بهتر وبه روز تر از پارس که هروز باید بری تعمیرگاه واشر سر سلند میزنه ساینا بخر موتورش فرق کرده علی است

          پاسخ
          • آدم نظرات بقیه رو میخونه حس اصحاب کهف بهش دست میده بعد از گذشتن یکی دو سال از این مطلب۳۳

          • واقعاً، موافقم باهات

          • Tu5 بخر?

          • برادر من بنده از سال ۹۶ پارس زیر پامه یک بار واشر نزد منکه استفاده روزانه رو هم ازش میکنم

          • موتور ساینا و کوییک و تیبا همه یه موتور ۴۰ سال پیشه با تکنولوژی همون موقع گیربکس و صفحه کلاچ رو هم که دیگه نگم

          • کاملا تایید میکنم پرشیا‌داشتم الان سه سال ساینا داڕم . الانم میخام بفروش م ساینا یا کوییک بخرم.

          • سلام وقت بخیر من اولین بار میخوام بخرم ساینا بهتر از کوییک هست؟

      • ثبت نام کن

        پاسخ
        • شده مدل های مختلف پراید . بخرید آینه بغلش شیر میده

          پاسخ
        • مراحل ثبت نامو لطف میکنید من بار اولمه

          پاسخ
          • سلام بنده چند سال هست موفق به ثبتنام خودرو نشدم.خدایش با این طرح ها جور واجور هر زمان وارد شدم یا سایت بسته بوده یا طرح مورد نظر شامل بنده نبوده.این ایران به این بزرگی با شرکت های خودرو ساز که داریم سهم من ایرانی یک ماشین که میخوام بخرم نیست.

          • خداوکیلی هم ضعیفه و هم تنبل با ماشین ایران خودرو مقایسه نمیشه

          • زیاد سخت نیست مراحل ثبت نام

          • سلام. من میخوام یه کوییک نو ثبت نام کنم نظر شما چیه؟؟ بهترینش کدومه؟؟ فق اتومات نباشه

          • سلام و عرض ادب
            قیمت کارخانه کوئیک معمولی با اس ۶۰ تومن شده تو فروش ۱۴۰۲ نظرتون چیه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *