toast icon
آغاز طرح فروش فروش ریسپکت ۲ از فردا ۱۸ خرداد

آغاز طرح فروش ریسپکت ۲ از فردا ۱۸ خرداد

بهاره سامانی پور ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۹
فهرست محتوا

گروه بهمن موتور شرایط فروش جدید خودروی ریسپکت ۲ را در قالب فروش نقدی با قیمت قطعی و تحویل فوری اعلام کرد. این طرح در سه قالب متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و جایگزینی خودروهای فرسوده برگزار می‌شود و ثبت‌نام آن به‌صورت اینترنتی انجام خواهد شد.

فروش خودرو - خودرو۴۵

در این بخشنامه، ریسپکت تیپ ۲ مدل ۱۴۰۵ با قیمت قطعی عرضه شده و موعد تحویل آن ۳۰ روز پس از تکمیل وجه و تکمیل پرونده منتخبین اعلام شده است. همچنین بهمن موتور برای این طرح سود انصراف سالیانه ۱۷.۵ درصد و جریمه تأخیر ماهیانه ۲.۵ درصد در نظر گرفته است.

نکته مهم این طرح، تفاوت شرایط ثبت‌نام برای هر گروه از متقاضیان است. در حالی که متقاضیان عادی باید مبلغی را در حساب بانکی خود بلوکه کنند و در قرعه‌کشی شرکت داشته باشند، شرایط طرح مادران و خودروهای فرسوده متفاوت خواهد بود.

جزئیات طرح فروش ریسپکت ۲

ثبت درخواست پیش‌ثبت‌نام این طرح از ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ آغاز شده و تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه فروش اینترنتی بهمن به آدرس Bahman.iranecar.com نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند.

خودرو قیمت قطعی نحوه پرداخت موعد تحویل طرح
ریسپکت تیپ ۲ مدل ۱۴۰۵ ۲ میلیارد و ۹۵۶ میلیون و ۸۹۳ هزار تومان بلوکه‌کردن ۵۰۰ میلیون تومان + قرعه‌کشی ۳۰ روز پس از تکمیل وجه متقاضیان عادی
پرداخت کامل وجه به‌صورت نقدی طرح جوانی جمعیت
پرداخت دو مرحله‌ای با پیش‌پرداخت ۲ میلیارد و ۷۷۰ میلیون تومان جایگزینی خودروهای فرسوده

در نظر داشته باشید رنگ قابل عرضه خودرو سفید یا مشکی و تریم داخلی مشکی است و انتخاب رنگ خودرو براساس اولویت‌بندی واریز وجه خواهد بود.

شرایط هر طرح چگونه است؟

در ادامه بسته به اینکه متقاضی کدام طرح هستید می‌توانید درباره جزئیات طرح فروش خودرو ریسپکت ۲ بیشتر بخوانید.

متقاضیان عادی

در طرح عادی، متقاضیان باید مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان را در حساب بانکی خود نزد بانک‌های عامل بلوکه کنند. پس از پایان مهلت ثبت‌نام، فرآیند قرعه‌کشی انجام شده و افراد منتخب برای تکمیل وجه فراخوان خواهند شد.

طرح جوانی جمعیت

در طرح مادران، نیازی به بلوکه کردن وجه یا شرکت در قرعه‌کشی اولیه وجود ندارد و متقاضی باید کل مبلغ خودرو را به‌صورت نقدی پرداخت کند. البته اگر تعداد متقاضیان بیشتر از ظرفیت عرضه باشد، اولویت تخصیص خودرو با مادرانی خواهد بود که طی ۲۴ ماه گذشته از هیچ خودروسازی داخلی خودرو دریافت نکرده‌اند.

طرح جایگزینی خودروهای فرسوده

در طرح فرسوده، متقاضیان نیازی به بلوکه کردن وجه ندارند اما فرآیند پرداخت به‌صورت دو مرحله‌ای انجام می‌شود. مبلغ پیش‌پرداخت این طرح ۲ میلیارد و ۷۷۰ میلیون تومان اعلام شده و ادامه فرآیند پس از تکمیل مراحل اسقاط خودرو انجام خواهد شد.

شرایط عمومی شرکت در طرح

  • ثبت‌نام فقط از طریق سامانه رسمی فروش بهمن انجام می‌شود.
  • هزینه‌های قانونی شامل مالیات، بیمه، عوارض و هزینه شماره‌گذاری مطابق تعرفه‌های روز محاسبه می‌شود.
  • امکان انتقال امتیاز یا صلح قرارداد وجود ندارد.
  • اطلاعات حساب بانکی و شماره تلفن همراه باید متعلق به شخص متقاضی باشد.
  • بانک‌های عامل این طرح شامل بانک‌های رفاه /تجارت /صادرات /سپه /کشاورزی /ملت /شهر /پارسیان /پاسارگاد است.
  • این طرح فقط برای آن دسته از متقاضیانی است که در ۲۴ ماه گذشته از بهمن موتور خودرویی دریافت نکرده‌اند.
  • حداقل سن متقاضیان این طرح ۱۸ سال است.
  • امکان ثبت‌نام متقاضیان حقوقی وجود ندارد.

بررسی ارزش شرکت در طرح فروش ریسپکت ۲

برخلاف بسیاری از طرح‌های فروش اخیر بازار، بهمن موتور در این بخشنامه قیمت ریسپکت ۲ را به‌صورت قطعی اعلام کرده و موعد تحویل را نیز حدود ۳۰ روزه در نظر گرفته است؛ موضوعی که در شرایط فعلی بازار می‌تواند یک مزیت مهم محسوب شود.

در حال حاضر اختلاف قیمت ریسپکت ۲ در بازار آزاد و کارخانه حدود ۱ میلیارد تومان برآورد می‌شود و همین فاصله قیمتی باعث شده این طرح، حداقل روی کاغذ، جذاب‌تر از بسیاری از فروش‌های اخیر خودروسازان باشد. به‌خصوص اینکه خریدار قرار نیست مانند طرح‌های مشارکتی، ماه‌ها یا حتی بیش از یک سال منتظر تحویل خودرو بماند.

از طرف دیگر، بلوکه شدن ۵۰۰ میلیون تومان برای متقاضیان عادی فشار مالی سنگینی نسبت به برخی طرح‌های دیگر ایجاد نمی‌کند و متقاضی فقط در صورت برنده شدن باید مبلغ نهایی خودرو را پرداخت کند.

در طرح مادران نیز حذف فرآیند قرعه‌کشی اولیه و امکان خرید مستقیم می‌تواند شانس دریافت خودرو را افزایش دهد؛ هرچند اولویت‌بندی بر اساس سابقه خرید در ۲۴ ماه گذشته احتمالاً بخشی از متقاضیان را از دریافت خودرو بازمی‌دارد.

برای متقاضیان طرح فرسوده هم با وجود بالا بودن مبلغ پیش‌پرداخت، نبود قرعه‌کشی و اختلاف قیمت قابل توجه بازار و کارخانه می‌تواند این طرح را همچنان جذاب نگه دارد.

البته همچنان باید در نظر داشت که محدود بودن ظرفیت عرضه و استقبال بالای متقاضیان ممکن است شانس نهایی دریافت خودرو را کاهش دهد. با این حال، در مجموع و با توجه به اختلاف حدود یک میلیارد تومانی قیمت کارخانه و بازار، قیمت قطعی و موعد تحویل نسبتاً کوتاه، این طرح در مقایسه با بسیاری از فروش‌های اخیر بازار، طرح بدی به نظر نمی‌رسد.

با توجه به تمامی این موارد:

به نظر شما شرکت در طرح فروش جدید ریسپکت ۲ منطقی است؟

 

فروش خودرو - خودرو۴۵
عضویت در خبرنامه

اطلاع از جدیدترین شرایط فروش خودرو

با عضویت در خبرنامه پیامکی خودرو۴۵

ارسال نظر

ارسال نظر

19 نظر

  • علی تیموری | 21 خرداد 1405

    مردم رو مسخره کردین سه دوره دارم ثبت نام میکنم ولس ثبت نمیشه میگه شماره مالک تغییر کرده این چه وضعیتی استنه نت داریم نه قانون

  • مرتضی | 21 خرداد 1405

    سلام
    زمان قرعه کشی کی هست و برندگان کی اعلام می شوند؟ در بخشنامه هیچ قید زمانی برای این موضوع مطرح نکردند! هیچ جای دنیا فکر نمی کنم مشابه این موارد با کلی ابهام وجود داشته باشه

    • میلاد قزللو | 23 خرداد 1405

      سلام،

      قرعه‌کشی روز یکشنبه ۲۴ خرداد برگزار می‌شه.

  • 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 | 19 خرداد 1405

    سلام. به هیچ عنوان منطقی نیست. وقتی شرکتهای خودروسازی داخلی سایپا و ایران خودرو در زمان فروش و خدمات ملت ساده رو سرکیسه میکنند تکلیف مشخصه افزایش خودرو باید صفر کیلومتر سالیانه 20درصد افزایش قیمت و کار کرده بر مبنای سال تولید با درصد پایین تر معامله شود.

  • اسماعیل | 19 خرداد 1405

    فقط نمیایندگیهاتون میتونن ماشین بگیرن و بااخذ اندکی وجه بعنوان شیرینی یا عنوان دیگر تضمینی ثبت نام کنند

  • ناشناس | 18 خرداد 1405

    خود نمایندگی فیدیلیتی می گفت مردم سرکارند کد ثبت‌نام جدا دارند برای خود واطرافیان و مسولین که بخان ثبت‌نام کنند .مردم هم الکی دلخوشند وسرکارندوتا حالا هیچ شخص عادی به اسمش در نيومده

  • ناشناس | 18 خرداد 1405

    لعنت بر کسی که بلوکه کردن پول رو تو دهن خودرو ساز ها انداخت وقتی مشخص نیست به اسمش درمیاد یا نه از کجا ۵۰۰میلیون نقد کنه اینا فقط طرفدار واسطه ها هستند نه مصرف کننده

  • محمد | 18 خرداد 1405

    مگر بیرون خریدار هست ماشین‌ها دست دلال‌ها باد کرده وکسی خریدارنیست چون دلالها پولدارن نمی‌خواهند قیمت‌ها را پایین بیارن وخودروسازها هم اجازه پایین آمدن قیمت را نمیدهند هرکس برای فروش ثبت نام می‌کند بیهوده سرمایه گذاری میکند

  • رضا | 18 خرداد 1405

    درنمیاد من فیدیلیتی ثبت نام کرده بودم با اینکه چند سالی پلاک به نامم نبود در نیومد

  • امیر | 18 خرداد 1405

    الکی چرتوپرت تحویل مردم میدین آخرشم میدین به آشنا دوست و فامیلاتون من چندبار ثبت نام کردم فرزندی هم بسرپرستی گرفتم اما ندادین که ندادین دمتون گرم واگذارتون به برو حساب کردم..

  • پونه | 18 خرداد 1405

    از نظر خودت منطقی هست ؟!! ،بلوکه و قرعه کشی!!!!

  • عباس | 18 خرداد 1405

    بخش زیادی از گرانی خودرو نتیجه رفتار خود مردم و واسطه گری در بازار است. وقتی عده‌ای قیمت‌های غیرواقعی اعلام می‌کنند و خودرو را فقط برای سود و فروش مجدد می‌خرند، طبیعی است که قیمت‌ها روزبه‌روز بالاتر برود. شرکت‌ها هم وقتی می‌بینند مردم حاضرند خودرو را با قیمت‌های بسیار بالاتر از کارخانه در بازار معامله کنند، ادعا می‌کنند که محصولاتشان را ارزان‌تر از قیمت بازار می‌فروشند و به همین بهانه قیمت‌ها را افزایش می‌دهند.

    در این میان، بیشترین سود نصیب واسطه‌ها و برخی شرکت‌ها می‌شود، اما مصرف‌کننده واقعی متضرر است. متأسفانه به نظر می‌رسد نظارت و کنترل مؤثری هم بر این وضعیت وجود ندارد و هر روز فاصله قیمت‌ها بیشتر می‌شود. تا زمانی که بازار از دست سودجویان خارج نشود و نظارت جدی اعمال نگردد، این چرخه گرانی ادامه خواهد داشت.

  • نقی | 18 خرداد 1405

    خیلی داغانیم،خودرو ۱/۷۵۰ الان شده۲/۹۰۰،ماشینم آرزوست

    • فاطمه | 19 خرداد 1405

      اگر مردم از این ماشینهای چینی که هیچ برند هم نیستند خرید نمی کردند.حداقل 2برند خوب وارد مملکت میشد.به حدی ماشین آشغال وارد مملکت کردن که دیگه خیابونها ظرفیت ندارند.هر چه هم مملکت تلاش می‌کنه به بنزین نمی رسند.خودروسازان داخلی هم با سرعت دارن اشغال تحویل مردم میدن نظارت هم هیچ.خدا به مردم رحم کنه

  • قدرت طهماسبی | 17 خرداد 1405

    مبلغ مسدودی بالاست ، حداقل ده میلیون تومان باشد تا در صورت برنده شدن وارد عمل شود و در صورت انصراف مبلغ به نفع شرکت ضبط شود تا مردم بهتر و راحت تر عمل کنند .

  • علی | 17 خرداد 1405

    باید با درج قیمت خودرو در سند و اجازه ندادن با قیمت بیشتر از قیمت مندرج در سند ماشین ،برچسب مصرفی به ماشین بزنند .با این کار پای دلالان از خودرو کنار کشیده می شه و مصرف کننده واقعی فقط خرید می کنه

  • عباس قریشی | 17 خرداد 1405

    ایکاش مردم طمع نمیکردن وثبت نام نمیکردن تا خودرو سازان و افراد وابسته بهشون نتوانند از رانت خودرو استفاده کنند

    • بهنام | 18 خرداد 1405

      سال 97برلیانسو22پیش قسط می‌دادی وکلا25میلیونم طی دوسال اقساط رفیقم ثبت نام کردماشینوگرفت حسابی مسافرتوتفریح رفت آخرشم بایه واحدخونه معاوضه کرد الان 7میلیاردارزش خونشه من بخاطر فراخوان که خودرونخریدارزون میشه نخریدم حسابی ضررکردم ماشین یک ماه بعداز فراخوان دونیم برابر شد.لطفا راهنمایی غلط نکنیدتاکسی مثله من ساده لوح اینطورعقب بیفته اززندگی

    • علی | 18 خرداد 1405

      داداش دیگه این حرفا فایده ای نداره تونستی بخرکه سال به سال میگیم یادپارسال بخیر بخدا یچرخشون این تارا ودنا و۲۰۷ تا رو میارزه

نظرات کاربران
خبرنامه خودرو۴۵

با عضویت در خبرنامه از آخرین مطالب باخبر شوید.

دسته بندی
عضویت در خبرنامه
درخواست فروش خودرو